Абе прав е човекът, но друг е въпроса, че едни от най-известните реликви са доказани фалшификати. Изобщо теорията на Б. Димитров, че хората през средновековието и особено църквата, не са били способни на измама, издиша. Правило се е и продължава да се прави всичко възможно, за да се подклажда религиозната психоза и заблуда у хората.
...бате и аз като част от този "шибан народ" позволете ми да са произнеса ба.... Какво по добро би могъл да стори един министър като Божидар Димитров за родния Созопол от това да го "дари" с мощите на светец ...ако някой ден аптито стани министръ ще наредя да изровят от нащо маала мощите на вси светии ...за да въртят бърчедите поклонически туризъм чи безработица голяма ей... Сега някои батковци ши скочат, ама ако трябва да приемем лъжата за да сме патриоти и да пълним джобове то аз неща да съм патриот нито пък богат...
На Айко и на бате Апти - -И двете попадения са в десетката-Написах го в другият си пост -Да тая далавера с мощите и реликварийте си съществува още от създаването на християнството (и то е нормално една псевдорелигия трябва да се подхранва с нещо разбира се)-бате Божо малко се опитва да ни напрай на хахави.И другото е точно и верно за родният край и родната далавера-ма то туй съревнование и убаво бря -нъл ги видите ония от Варна ка ги контрираа па с кокаляците на св.Валентин-дубря чи имало и от тех по Бугарско иначи найш ко мии кофти кат доди февруари се ся чуда кой по напред а уважа -началникът на любовниците или шефът на пияниците Трифон Зарезан...............
И западни и източни и мюсюлмани,всички верующи едни л...а Мъ те много народ не могат проумеят,че религията е разделение.Чадата божи тоест стадата,изучават и се пристрастяват и продължават,да задълбочават конфликтите помежду си.Само шибаните евреи печелят,щото имат един Бог-Бог ПРОЦЕНТ!!!
П.С. Некой шибан евреин,ко се е засегнал да пита батБожо,да му разтълкува българската думичка шибан,че от многото американски екшъни й забравихме истинския смисъл.
И западни и източни и мюсюлмани,всички верующи едни л...а Мъ те много народ не могат проумеят,че религията е разделение.Чадата божи тоест стадата,изучават и се пристрастяват и продължават,да задълбочават конфликтите помежду си.Само шибаните евреи печелят,щото имат един Бог-Бог ПРОЦЕНТ!!!
И още едно изказване на г-н Божидар Димитров,може да не му е много тука мястото,но да не отварям нова тема http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/08/06/bojidar-dimitrov-s-nov-gaf-za-hrama-cicite-i-zyrnata-18.96036
Да бе леко заяви,че рускините са курви,ама без да иска!Както и да е аз съм му фен.Малко или много по естествен и неподправен е пред медийте,за което чест му прави.
И още едно изказване на г-н Божидар Димитров,може да не му е много тука мястото,но да не отварям нова тема http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/08/06/bojidar-dimitrov-s-nov-gaf-za-hrama-cicite-i-zyrnata-18.96036
Е,тук Б.Димитров е прав.Човека казва,рускините дори и курви да са влизат в храма с прилично облекло,а нашите колкото и да са праведни си влизат разголени по цици,което си е грях.....
Е,тук Б.Димитров е прав.Човека казва,рускините дори и курви да са влизат в храма с прилично облекло,а нашите колкото и да са праведни си влизат разголени по цици,което си е грях.....
Докато Ганю и Баню се плюят един друг ще сме все така и по зле!!!Ето един читав и адекватен коментар.Мижитурките археолози нека си мрънкат и се жалват на папата.
09.08.2010 19:47 svilen България Браво на Божидар Димитров . Даде ясно и точно определение за тези мръсни завистници , които заради лични и користни интереси , са готови да оплюят откритието , да всеят съмнение в неговата достоверност , да провалят опитите това откритие да направи България известна и да се превърне в сериозна историческа дестинация за туризма .Даже много меко и културно се е изразил г-н Димитров . Аз бих използвал доста по нецензурни изрази . Чел съм всичките книги на г-н Димитров , книги за нашата история , книги които не можеш да прочетеш без вълнение и без да изпиташ гордост че си българин . За мен той е един от най - големите българи , истински патриот и родолюбец . Да подкрепим ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРИН , долу ръцете