Добре дошъл в тъмнината! Щото така е по-интересно!
Щото, за да имаш някой трябва или хич да не ти хареса поста или да му се накефи!
Ади, вече имаш!
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
бушон Преторий
Заглавие: Re: +и- Пон Авг 02, 2010 10:04 pm
Джони, много мило от твоя страна, че се погрижи за колегата. Обаче аз разбрах въпроса му по друг начин - вероянто на неговия екран липсва полето за гласуване, и той пита защо е така.
Гост Гост
Заглавие: Re: +и- Пон Авг 02, 2010 10:09 pm
Нямаш на твойте постове за да не можеш сам да си даваш + а имаш на другите хора на постовете да можеш тях да оценяваш.
Джони Цезар
Заглавие: Re: +и- Пон Авг 02, 2010 10:19 pm
бушон написа:
Джони, много мило от твоя страна, че се погрижи за колегата. Обаче аз разбрах въпроса му по друг начин - вероянто на неговия екран липсва полето за гласуване, и той пита защо е така.
, май аз сбърках, ма много буквално го приех! Сори! Пък ми стана весело, щото и аз бях така в началото докато светна кво се прай стия плюсове и минуси....
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
vezir Легионер
Заглавие: Re: +и- Вто Авг 03, 2010 10:27 am
Е добре де,все пак някой ще ми обясни ли защо нямам отдясно на екрана +и-
Джони Цезар
Заглавие: Re: +и- Вто Авг 03, 2010 10:35 am
vezir написа:
Имаш бе човек, ама не на твоите постове. Погледни мненията на другите, там в дясно има плюс и минус, можеш да гласуваш за или против това мнение, но можеш да гласуваш САМО за чужди постове, а твоите мнения се оценяват от останалите. Ако им харесва, праскат ти един плюс, ако не грабват червената баданарка. Но това не се случва със всяко мнение, обикновено не се гласува. Имаш право на един плюс на ден, също и на един минус, с които да подкрепиш или не мнеието на другите. Това е.
vezir Легионер
Заглавие: Re: +и- Вто Авг 03, 2010 10:41 am
Джони написа:
vezir написа:
Имаш бе човек, ама не на твоите постове. Погледни мненията на другите, там в дясно има плюс и минус, можеш да гласуваш за или против това мнение, но можеш да гласуваш САМО за чужди постове, а твоите мнения се оценяват от останалите. Ако им харесва, праскат ти един плюс, ако не грабват червената баданарка. Но това не се случва със всяко мнение, обикновено не се гласува. Имаш право на един плюс на ден, също и на един минус, с които да подкрепиш или не мнеието на другите. Това е.
Нямам бе пиленце,защо не ми вярваш
Джони Цезар
Заглавие: Re: +и- Вто Авг 03, 2010 11:05 am
vezir написа:
Джони написа:
vezir написа:
Нямам бе пиленце,защо не ми вярваш
Админите, я проверете, да няма наистина няква грешка в системата, а ние тука да се бъзикаме и обясняваме с колегата...
outsider Преторий
Заглавие: Re: +и- Вто Авг 03, 2010 12:25 pm
не виждам никъде нито + нито -
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: +и- Вто Авг 03, 2010 1:14 pm
outsider написа:
не виждам никъде нито + нито -
Колега сам на себеси неможе да си видиш нито - нито + Другото нещо е ако не си влизаш със Юзера също нищо няма да видиш. И третото нещо си оправи настройките на профила.
Колега, системата е следната: след пускане на поста всеки има право да гласува за нето с + или - в зависимост от това дали го одобрява или не. В зависимост от това се променя не само рейтинга, но и точките, които имате в посока - или + След, като рейтинга ви падне достатъчно самия вие не можете да гласувате, а след като е силно негативно можете да получите бан. Имаме рекордьори по отрецателен рейтинг - Близмола примерно беше стигнал -80 както и Джаско .....
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
rock Новобранец
Заглавие: Re: +и- Чет Окт 14, 2010 1:46 pm
adminn написа:
Колега, системата е следната: след пускане на поста всеки има право да гласува за нето с + или - в зависимост от това дали го одобрява или не. В зависимост от това се променя не само рейтинга, но и точките, които имате в посока - или + След, като рейтинга ви падне достатъчно самия вие не можете да гласувате, а след като е силно негативно можете да получите бан. Имаме рекордьори по отрецателен рейтинг - Близмола примерно беше стигнал -80 както и Джаско .....
Това мие ясно,въпроса е защо по рано виждах +и- а сега не. Защото нямам рейтинг ли?
При мене също никога не е имало -и+ ,моля админите да не дискриминират участниците във форума.
adminn Admin
Заглавие: Re: +и- Чет Окт 14, 2010 4:00 pm
Системата е следната: Щом се регистрирате Рейтинга е 0 Имате право да гласувате след като самите вие достигнете 10 поста и когато рейтинга ви стигне 2. Той ще бъде постигнат, когато други участници, които имат право на гласуване ви го вдигнат заради умни постове. Това се прави с цел, регистрирането на повече юзери да не води до фалшиво увеличаване на рейтинга.