Заглавие: И GM малки предмети бронз Сря Юли 28, 2010 1:20 pm
Колеги, тъй като дълбоко уреди GM "виждат" малко бронзови предмети? Много металдетектори лошо дефинирани малки бронз (особено с високо съдържание на калай).
Гост Гост
Заглавие: Re: И GM малки предмети бронз Сря Юли 28, 2010 1:26 pm
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 07, 2010 9:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Валерий Ч Новобранец
Заглавие: Re: И GM малки предмети бронз Сря Юли 28, 2010 1:29 pm
Коллеги, как глубоко приборы GM "видят" мелкие бронзовые предметы? Многие металлодетекторы плохо определяют мелкую бронзу (особенно с большим содержанием олова).
Я ипользовал переводчик http://slovo.rila.ru/, это он так перевел.
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: И GM малки предмети бронз Сря Юли 28, 2010 2:03 pm
Koлега металдетекторите Golden Mask нямат проблеми с малките монетки...я кажи кои са тези много металдетектори от които неси впечатлен
Валерий Ч Новобранец
Заглавие: Re: И GM малки предмети бронз Сря Юли 28, 2010 2:23 pm
Я спрашивал не о монетах, а о таких предметах: [img]http://yfrog.com/0z38004752p[/img]
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: И GM малки предмети бронз Сря Юли 28, 2010 2:26 pm
Валерий Ч написа:
Коллеги, как глубоко приборы GM "видят" мелкие бронзовые предметы? Многие металлодетекторы плохо определяют мелкую бронзу (особенно с большим содержанием олова).
Я ипользовал переводчик http://slovo.rila.ru/, это он так перевел.
Я рекомендую вам новую модель Golden Mask1+ 18kHz чувствительна к мелкие монеты (объекты). Вскоре эта модель будет иметь возможность купить ее у www.mdetectors.com. Мы сейчас ведем переговоры с рядом украинских компании и надеемся в скором времени у нас дистрибьютора в Украине.
С уважением Владимир Лилов владелец компании GM Metaldetectors Ltd
Валерий Ч Новобранец
Заглавие: Re: И GM малки предмети бронз Сря Юли 28, 2010 2:52 pm
Благодарю всех за помощь
Tiran Новобранец
Заглавие: Re: И GM малки предмети бронз Сря Юли 28, 2010 4:20 pm
pavlinbass написа:
Koлега металдетекторите Golden Mask нямат проблеми с малките монетки...я кажи кои са тези много металдетектори от които неси впечатлен
Колега Павлинчо! Моето момче! На всяка манджа си меродия,като стане въпрос за ГолденМаск. Тук отдавна чета,и смея да твърдя,че много необмислени изкзвания правиш за този детектор.Харесваш го,хубаво.И аз отдавна работя с такъв.Знам го добре. Ама ти хич не го знаеш,или доста по-малко от това което си мислиш.ТИ НЕ ДАВАШ ОРИГИНАЛНИ МНЕНИЯ ЗА НЕГО,РАЗБРА ЛИ? От това,което съм изчел за твоите изказвания,до такъв извод съм стигнал. И по много досаден за всички тук начин му правиш реклама.Има кой да го рекламира.Достатъчно е известен детектора,няма нужда от твоите глупавички "поднасяния тук".От какъв зор ти пусна клипа за Голден Маск1+ заедно с Екс Пи-то? А най-смешен стана като си сложи същия АВАТАР като на неговия производител Не смяташ ли,че това е нахално? Махай веднага тоя аватар! Той си пренадлежи на колегата Golden Mask...
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: И GM малки предмети бронз Сря Юли 28, 2010 5:41 pm
Tiran написа:
pavlinbass написа:
Колега Павлинчо! Моето момче! На всяка манджа си меродия,като стане въпрос за ГолденМаск. Тук отдавна чета,и смея да твърдя,че много необмислени изкзвания правиш за този детектор.Харесваш го,хубаво.И аз отдавна работя с такъв.Знам го добре. Ама ти хич не го знаеш,или доста по-малко от това което си мислиш.ТИ НЕ ДАВАШ ОРИГИНАЛНИ МНЕНИЯ ЗА НЕГО,РАЗБРА ЛИ? От това,което съм изчел за твоите изказвания,до такъв извод съм стигнал. И по много досаден за всички тук начин му правиш реклама.Има кой да го рекламира.Достатъчно е известен детектора,няма нужда от твоите глупавички "поднасяния тук".От какъв зор ти пусна клипа за Голден Маск1+ заедно с Екс Пи-то? А най-смешен стана като си сложи същия АВАТАР като на неговия производител Не смяташ ли,че това е нахално? Махай веднага тоя аватар! Той си пренадлежи на колегата Golden Mask...
Бреии Аз като недавам оригинални мнения за Golden Mask даваи ти!Каква реклама правя?Аз съм фен на тази марка колега и това е,вие веднага ме нападате вместо да сте ми благодарни за тази информация която споделям...имам достатъчно опит с всички модели на производителя и мога да си пиша каквото искам защото не пиша глупости а самата истина.Аватар ще си слагам какъвто искам!кои си ти че да ми заповядваш да си махам аватара
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: И GM малки предмети бронз Сря Юли 28, 2010 7:18 pm
Tiran ти на кои апарат си представител или производител,защото аз съм любител на всички металдетектори.Посочи ми твоята марка,евентуално за да си я поръчам за да я пробвам.Нямам нищо против никоя марка или производител,съжелявам че си се подразнил от моите мнения...аз мога да си коментирам и китаиските апарати нали за това е форум за да се споделят различни мнения и наи вече да си помагаме,а не да се нападаме!
comander Цезар
Заглавие: Re: И GM малки предмети бронз Пет Юли 30, 2010 8:57 am
колега Тиран ас от кога му намекнах,ама тои хич не пое.от километри се вижда че няма никакав опит с този вид техника.
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: И GM малки предмети бронз Пет Юли 30, 2010 10:38 am
comander написа:
колега Тиран ас от кога му намекнах,ама тои хич не пое.от километри се вижда че няма никакав опит с този вид техника.
Колега недеи да ставаш смешен...все едно аз да ти кажа че си нямал опит с GPX-са!!!И не оспамваите повече с такива тъпи постове а караите по същество.