Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Сря Юли 28, 2010 10:32 am
Ми хубаво, но колкото и мен Мерчев да ме дразни подобен клип не е обективен. И аз мога да взема една маска, или какъвто и да е друг апарат, да му разбазикам електрониката, да му попречупя кабела и готово. Все си мисля, че на Мерчев, ако не му беше толкоз тънко гласчето, нямаше всеки да се упражнява на негов гръб
adminn Admin
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Сря Юли 28, 2010 11:15 am
Колега, човека кайто е бил на събора е реален и е изгорял - не го ли разбираш? ти аки си си дал парите и нямаш апарат какво ще направиш? ще пишеш ли този пост?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Гост Гост
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Сря Юли 28, 2010 11:24 am
Ами какво става с другите клипчета или само има едно единствено.
nobody Легионер
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Вто Мар 29, 2011 8:47 pm
то верно апарата е копие на Енигма така като гледам двете платки са напълно идентични. Баси липсата на креативност в нета е пълно с къдърни схеми, къде къде по добри.. явно производителя не е стигнал до там да се рови за схеми,
Satan Claus Легионер
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Вто Мар 29, 2011 10:38 pm
е това е първоизточника на всички машинки от този тип http://www.geotech1.com/pages/metdet/projects/magnum/magnum1.pdf после е Миладин,Бандито,Енигма ,Блистол,Асеновград и ред други вариации на тема размисъл
Простотията е майка на всички злини!
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Вто Мар 29, 2011 10:56 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:13 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Вто Мар 29, 2011 11:01 pm
Само да допълня че Магнума работи по-дълбоко с 280мм. глава ,а не както е даден 203мм.съответно приемната антена е 1/2 от голямата т.е. 140мм. не 102мм.
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
Hades Новобранец
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Вто Мар 29, 2011 11:06 pm
www.mdetectors.com написа:
Много жалко за клиентите, които остават излъгани от такива "производители" и "търговци". Затова са форумите да се споделят всички отрицателни и положителни впечатления от апаратите си.
Eвала за коментара една от малкото истини в този форум !!!!!!!!
Satan Claus Легионер
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Вто Мар 29, 2011 11:17 pm
jagler написа:
Само да допълня че Магнума работи по-дълбоко с 280мм. глава ,а не както е даден 203мм.съответно приемната антена е 1/2 от голямата т.е. 140мм. не 102мм.
Нормално е .Аз говоря за принципната схема
Простотията е майка на всички злини!
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Вто Мар 29, 2011 11:25 pm