Заглавие: Re: Golden Mask HF Съб Юли 31, 2010 3:08 pm
pavlinbass написа:
Taкa e,аз от кога ви говоря а вие не чувате.
Бях се отвратил от пробния модел на Голден маск бях се зарекъл "никога вече" - ама това е друго нещо...
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask HF Пон Мар 07, 2011 7:02 pm
въпрос към голден маск,колко пари струва това заинтригуваме може ли да се поръча от българия пиши ми на л,с
Във всяка легенда има 99% измислица, 1% истина на коята лъжата се крепи
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask HF Пон Мар 07, 2011 7:14 pm
nkla_95 написа:
въпрос към голден маск,колко пари струва това заинтригуваме може ли да се поръча от българия пиши ми на л,с
Задайте си по-конкретно въпроса на ЛС и ще ви се отговори там !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask HF Пон Мар 07, 2011 7:58 pm
Golden Mask написа:
nkla_95 написа:
Владо как би коментирал това със електродите - възможно ли е на практика...? http://prikachi.com/images/536/3066536x.gif
BEKS Консул
Заглавие: Re: Golden Mask HF Пон Мар 07, 2011 8:25 pm
Познавам човек който го пробва това с електроди за Омнитрон и каза че ставала работата,ама не твябвало да са влючени повече от 20мин.иначе имало обратен ефект.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask HF Пон Мар 07, 2011 8:32 pm
кършака написа:
Познавам човек който го пробва това с електроди за Омнитрон и каза че ставала работата,ама не твябвало да са влючени повече от 20мин.иначе имало обратен ефект.
Много добре някой конкретен пример би ли дал примерно, как се забиват електродите, на каква честота и др. ...?
BEKS Консул
Заглавие: Re: Golden Mask HF Пон Мар 07, 2011 9:16 pm
Много не мога да ти кажа,ама ги е включвал на чистота за сребро и денарчетата много хубаво му звънкали,но каза че антените са били вкючени не повече от 20мин. после ги спирал и тогава започвал да търси.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask HF Пон Мар 07, 2011 11:21 pm
pechkata написа:
Golden Mask написа:
nkla_95 написа:
Владо как би коментирал това със електродите - възможно ли е на практика...? http://prikachi.com/images/536/3066536x.gif