Заглавие: Сондите на Golden Mask Съб Юли 03, 2010 11:26 pm
Сондите на Golden Mask са изключително качествени,самия материал от които са изработени е много устоичив при удари.Постигнато е максимално олекотяване на всички размери.Производителя предлага голямо разнообразие от размери за търсачи с различни предпочитания!!!
borisov Консул
Заглавие: Re: Сондите на Golden Mask Съб Юли 31, 2010 6:10 pm
здравей колега как варират цените на останалите сонди защото аз съм с 27 см и след време мисля даси взема някоя от по големите
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Сондите на Golden Mask Съб Юли 31, 2010 6:31 pm
Антена се избира спрямо това на какви терени ще работиш с апарата.Малките имат едни предимства а големите други,за цени може да попиташ в www.mdetectors.com или производителя.
AlexP Про-Консул
Заглавие: Re: Сондите на Golden Mask Пон Сеп 27, 2010 1:56 pm
С коя пита GM3+ ще се балансира най-лесно в ръчен режим на тежка почва (минерализирана пръст и орудени камъни)? Би трябвало да е с най-малката пита (26.5см), или греша?
vako70 Легионер
Заглавие: Re: Сондите на Golden Mask Сря Окт 06, 2010 12:07 am
Някой може ли да каже каква разлика дават в дълбочина 27 и 32ка, в спокойна почва.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Сондите на Golden Mask Сря Окт 06, 2010 1:20 am
AlexP написа:
С коя пита GM3+ ще се балансира най-лесно в ръчен режим на тежка почва (минерализирана пръст и орудени камъни)? Би трябвало да е с най-малката пита (26.5см), или греша?
На споменатата от теб почва,апарата не се балансирва,щото се включва на автоматичен режим. Иначе,с всички сонди е еднакъв баланса....
adminn Admin
Заглавие: Re: Сондите на Golden Mask Сря Окт 06, 2010 8:25 am
vako70 написа:
Някой може ли да каже каква разлика дават в дълбочина 27 и 32ка, в спокойна почва.
Съществена е разликата при по-големите метални предмети. 27см. е по подходяща при по-замърсени терени. най-добра е комбинацията 27см. и 38см. или само 32см.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
BEKS Консул
Заглавие: Re: Сондите на Golden Mask Сря Окт 06, 2010 9:08 am
vako70 написа:
Пробвал съм и с двете,и да ти кажа разлика за мен нямат в дълбочина.Няма я тази рязка промяна в дълбочината като при други марки МД.Според мен 26.5см е по-добра от 32см.
adminn Admin
Заглавие: Re: Сондите на Golden Mask Сря Окт 06, 2010 9:15 am
кършака написа:
vako70 написа:
Пробвал съм и с двете,и да ти кажа разлика за мен нямат в дълбочина.Няма я тази рязка промяна в дълбочината като при други марки МД.Според мен 26.5см е по-добра от 32см.
Да именно това имах в предвид - най-вероятно си правил теста с неща по-малки от капачка от буркан. За по-големи неща излиза разлика.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Сондите на Golden Mask Сря Окт 06, 2010 11:21 am
кършака написа:
vako70 написа:
В какъв смисъл по-добра?
BEKS Консул
Заглавие: Re: Сондите на Golden Mask Сря Окт 06, 2010 11:41 am
sitalk написа:
кършака написа:
vako70 написа:
В какъв смисъл по-добра?
По-лека ,по-компактна и сякъш по- добре отсича сигнала.Като размер 32см.може да се пропусне,и както казва Админа следващата да е 38см.
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Сондите на Golden Mask Сря Окт 06, 2010 12:38 pm
кършака написа:
Разлика в дълбочината има,32см.антена е малко по дълбока от 26,5см както за монетите така и за по едрите неща.Пробвал съм 26,5см. 32см. 38см. всяка сонда си е добра за себе си в дадено положение.26,5см. е универсална и става за навсякъде,но с 38см.антена се постигат по добри резултати в отношение на дълбочината(в НЕ замърсени терени с железни отпадъци)