Заглавие: spectra v3 инструкция Съб Юли 03, 2010 11:30 am
здравеите колеги сдобих се с spectra v3 от чужбина имам следния проблем прерових целия интернет за инструкция на български и сички магазини в варна но не можах да намеря ако някои помогне ште съм много благодарен
На български още нямам качена, но ако ти върши работа на руски тегли: http://metaldetectings.com/download.php?view.892
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Ясно. Питай adminn да ти пусне една инструкция на принтера, и да ти я прати с наложен платеж. Едва ли ще излезе кой знае колко, пък и нали сме хора да си помагаме.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
абе колеги какво стана никои ли няма инструкция за тая спектра на български уш рекорд в продажбите пък никои няма инструкция как я продават тая машина някои ако я намери от някаде ште съм много благодарен
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: spectra v3 инструкция Чет Мар 17, 2011 9:19 pm
Колеги , мина бая време откакто излезе на пазара White"s Spectra V3i нека някой притежател на този чудесен детектор да сподели повече инфо как работи ,как се справя на орудени терени и същевременно колко засича в земята примерно 1 лев . И със какви други модели апарати може да се сравнява .......
Гост Гост
Заглавие: Re: spectra v3 инструкция Пет Мар 25, 2011 10:22 pm
trakieca написа:
Колеги , мина бая време откакто излезе на пазара White"s Spectra V3i нека някой притежател на този чудесен детектор да сподели повече инфо как работи ,как се справя на орудени терени и същевременно колко засича в земята примерно 1 лев . И със какви други модели апарати може да се сравнява .......
хах !!!!! този модел Spectra V3i следващите 5 год. няма да има конкурент!!!!! има ДВА модела апарати ! Spectra V3i и всички ОСТАНАЛИ!!!!
maksim12 Консул
Заглавие: Re: spectra v3 инструкция Съб Мар 26, 2011 9:14 am
Ramzess написа:
trakieca написа:
хах !!!!! този модел Spectra V3i следващите 5 год. няма да има конкурент!!!!! има ДВА модела апарати ! Spectra V3i и всички ОСТАНАЛИ!!!!
кажи 1 лев на колко го засича другото е ала бала приказки хвурчащти думи в пространството
stater Про-Консул
Заглавие: Re: spectra v3 инструкция Съб Мар 26, 2011 10:24 am
Нека всеки който има някакви конкретни и подчертавам преки наблюдения за работата на този детектор, да бъде така добър да ги сподели.Наистина според мен е много странно липсата на каквато и да е информация и в западните форуми.Тук-там се среща по нещо, но то е толкова общо, че не си струва да му обръща човек внимание.Знам че mdetectors предлагат този модел на приемлива цена, та викам си че е крайно време да пуснат по някоя и друга рецензия, пък и някое тестче евентуално да видим.Няма да е хич лошо.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: spectra v3 инструкция Съб Мар 26, 2011 11:09 am
За мене Ф75 на Фишер и Спектрата са най-добрите монетари на този етап. Спектрата е въщност е колкото компютър толкова и металотърсач. Вариантите за работа са неизброими и в този смисъл едва ли ще има недоволни от работата с него. Съществен плюс за Спектрата е, че има 45-38 ДД сонда за него. http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_43&products_id=196 Спектрата е по-съвършен ДФХ, но за съжаление доста по-скъп. Доста пари са това и често препоръчваме ДФХ на клиенти от България. ДФХ работи на две честоти, а спектрата на 3, но практически третата се преизчеслява и затова двата апарата имат взаимно заменяеми сонди.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
За мене Ф75 на Фишер и Спектрата са най-добрите монетари на този етап. Спектрата е въщност е колкото компютър толкова и металотърсач. Вариантите за работа са неизброими и в този смисъл едва ли ще има недоволни от работата с него. Съществен плюс за Спектрата е, че има 45-38 ДД сонда за него. http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_43&products_id=196 Спектрата е по-съвършен ДФХ, но за съжаление доста по-скъп. Доста пари са това и често препоръчваме ДФХ на клиенти от България. ДФХ работи на две честоти, а спектрата на 3, но практически третата се преизчеслява и затова двата апарата имат взаимно заменяеми сонди.
EEEE хубаво де!!!! ама Spektra V3i в щатите е на цена от 1700$ !!!!!!!! А тук колко искате???????????? че ние ли сме НАЙ-БОГАТИЯ народ та да плащаме такива БЕЗОБРАЗНИ ЦЕНИ???????? http://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=en&tl=bg&u=http%3A%2F%2Fwhiteselectronics.com%2Fv3i.html
кажи 1 лев на колко го засича другото е ала бала приказки хвурчащти думи в пространството
неее важно на колко ще засече СКАПАНИЯ 1 лв. !!!! то и без тва си е умрело жилязо!!! важно е да има ИСТИНСКА дискриминация !!!! чей да видя преди малко пратих лично съобщение на един друг колега тук!!!! щи го пратя същото и на теб!!!!! пък ти ме разбирай като намериш за добре!!!!!!
Колега Рамзес какво разбираиш под истинска дискриминация щото ако според теб апарата хваща само цветният сигнал и мълчи на всичко друго като Garrett Ace 250 примерно, то аз бих го засукал още в първото срещнато дърво ,което се изпречи пред мен.Означава ли според твоите преки наблюдения ,че Спектрата се държи точно по този начин щото аз не вярвам, че апарат за 3 бона биха го направили да е сляп за всичко друго което не е цвят.Е поне така си мисля де.
Колега Рамзес какво разбираиш под истинска дискриминация щото ако според теб апарата хваща само цветният сигнал и мълчи на всичко друго като Garrett Ace 250 примерно, то аз бих го засукал още в първото срещнато дърво ,което се изпречи пред мен.Означава ли според твоите преки наблюдения ,че Спектрата се държи точно по този начин щото аз не вярвам, че апарат за 3 бона биха го направили да е сляп за всичко друго което не е цвят.Е поне така си мисля де.
колега Статерчо разбрал симе погрешно братле!! не говоря за спектра v3i
pentax Новобранец
Заглавие: Някой успя ли дамери ръководство на БГ език Сря Ное 16, 2011 11:30 am
В края на краищата след няколко месеца ,някой успя ли да намери ръководство на БГ език?