Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Сря Юли 07, 2010 11:53 pm
Чува ч лопатат и на малко повече от метар печка!
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Пон Юли 12, 2010 1:46 pm
Много скоро ще има нови клипове колеги!
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Сря Авг 04, 2010 6:04 pm
ЕЕЕЕЕ отново сам тук до края на месеца ще има нови клипчета!
BG------------
GORAN Новобранец
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Нед Авг 15, 2010 12:12 am
GP3500 s 14 inc DD, platka s razmer 20 *10 sm ia hvashta na 115sm,i kapachka omnia na 90sm.
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Нед Авг 15, 2010 1:43 am
Колегата Avrelian е прав!Нито един ИБ метал детектор не работи като хората на калето на Голям манастир.Проблема не е чак толкова в почвата,а в самите камъни.Повечето камъни ги дава желязо и апарата се препълва.Това е все едно да търсиш монета в кофа пълна с гайки Моге да се хване цвят но трабва да е на плитко или да няма камъни.Има и друг вид камъни тях ги свири 95 но те са по редки.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Пон Авг 16, 2010 5:51 pm
GORAN написа:
GP3500 s 14 inc DD, platka s razmer 20 *10 sm ia hvashta na 115sm,i kapachka omnia na 90sm.
Колега зависи много от почвата Соверена е наи далбок в нивите!
BG------------
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Пон Авг 16, 2010 6:29 pm
A в гората е плитък ли колега,не се излагай,още повече на колегата горан да му обясняваш дето е видял машини,колкото ти не си си бъркал в джобовете.
Дошло е време,робите да преброят господарите!
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Пон Авг 16, 2010 6:36 pm
sony147 написа:
A в гората е плитък ли колега,не се излагай,още повече на колегата горан да му обясняваш дето е видял машини,колкото ти не си си бъркал в джобовете.
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Пон Авг 16, 2010 6:37 pm
sony147 написа:
Колега прочети внимателно на разорана и чиста почва е наи далбок!това вече трябва да ти говори нешто!
BG------------
GORAN Новобранец
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Пон Авг 16, 2010 8:39 pm
и аз рамка ще правя каде мие акъла я да купя един соверен и бинго.чакаме видио; давам друг пример тежона с 2д сащата платка я хваща на общ режим на 60-65 см. и на мен ми се иска повече но истината е такава.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Вто Авг 17, 2010 6:13 pm
GORAN написа:
и аз рамка ще правя каде мие акъла я да купя един соверен и бинго.чакаме видио; давам друг пример тежона с 2д сащата платка я хваща на общ режим на 60-65 см. и на мен ми се иска повече но истината е такава.
ЕЕЕ колега аз сам с 16.5 инча сонда и ти казвам че настоили Соверена както трябва барка много много добре! Него харесват защо е вапроса а отговора е в настоиката и движението на сондата апарат е бавен и колкото по бавно толкова по големи успехи ще има!това е от мен!клипове ще има другия месец сега нямам вазможност за клипчета!
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Вто Авг 17, 2010 8:52 pm
deadman_ написа:
GORAN написа:
ЕЕЕ колега аз сам с 16.5 инча сонда и ти казвам че настоили Соверена както трябва барка много много добре! Него харесват защо е вапроса а отговора е в настоиката и движението на сондата апарат е бавен и колкото по бавно толкова по големи успехи ще има!това е от мен!клипове ще има другия месец сега нямам вазможност за клипчета!
Скоро ще пробвам и подобрена версия на Екселатор 2 18 инча!
BG------------
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Сря Авг 18, 2010 9:58 am
Соверена не може да работи с 18инча!
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Чет Авг 19, 2010 11:13 am
sony147 написа:
Соверена не може да работи с 18инча!
Колега като неможе защо я продават тогава за модела???
BG------------
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Чет Авг 19, 2010 12:24 pm
Не знаеш ли!?!?!За пари,за какво друго!
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Нед Авг 22, 2010 6:08 pm
sony147 написа:
Не знаеш ли!?!?!За пари,за какво друго!
Да това е едното!има си се пак предимстава всяка сонда!аз сам наи доволен от 16.5 инчовата!
BG------------
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Нед Авг 22, 2010 6:20 pm
deadman_ написа:
GORAN написа:
GPX 4500 ,SEF 45x38 Кутия пастет апетит консервена 100см в почва. Чува се без проблем.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Пон Авг 23, 2010 3:36 pm
PlovdivTrakiq написа:
deadman_ написа:
GORAN написа:
GPX 4500 ,SEF 45x38 Кутия пастет апетит консервена 100см в почва. Чува се без проблем.
Да супер е това с каква сонда??? Е Соверена немога да го стравнявам с ГПХ-са но и тои не е заподценчване само дето е бавен!днеска се окопах с една капачка от буркан несам мерил но кам 60 санта долу горе с 16.5 инчовата Екселатор 2!Доволен сам от машината!и тежко се даржи отлично!
BG------------
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Пон Авг 23, 2010 4:34 pm
deadman_ написа:
PlovdivTrakiq написа:
deadman_ написа:
GORAN написа:
Да супер е това с каква сонда??? Е Соверена немога да го стравнявам с ГПХ-са но и тои не е заподценчване само дето е бавен!днеска се окопах с една капачка от буркан несам мерил но кам 60 санта долу горе с 16.5 инчовата Екселатор 2!Доволен сам от машината!и тежко се даржи отлично!
Сондата съм е написал колега,сеф ДД сонда. Соверен не съм хващал още,но имам мерак да го пробвам.
djotoriij Преторий
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Пон Авг 23, 2010 4:45 pm
deadman_ написа:
Това е за вас колеги!Теста направих на силно уродена почва с антена Еселатор2 42см с Minelab Sovereign GT апарата засича монета от 20 евро сента с диаметар 22мм на 33-34 см в земята като сам поставил монетата в неразкопаната час на дупката виждасе ясно на клипа!апарата е убиец и не го пюите хора!
Продава ли се апарата ?
Tiran Новобранец
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Пон Авг 23, 2010 10:11 pm
Колега Djotoriij!! Къде си тръгнал с тая банкнота от 100 долара? Тоя апарат го искам аз и давам 30 банкноти от по 100 долара.....
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Вто Авг 24, 2010 10:08 am
djotoriij написа:
deadman_ написа:
Това е за вас колеги!Теста направих на силно уродена почва с антена Еселатор2 42см с Minelab Sovereign GT апарата засича монета от 20 евро сента с диаметар 22мм на 33-34 см в земята като сам поставил монетата в неразкопаната час на дупката виждасе ясно на клипа!апарата е убиец и не го пюите хора!
Продава ли се апарата ?
Ами нямам много вереме за ходене вече!семеен човек с малко дете времето ти е ограничено!може да говорим ако искаш даи тел да се чуем и да видем какво ще измислим!
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Вто Авг 24, 2010 10:10 am
Tiran написа:
Колега Djotoriij!! Къде си тръгнал с тая банкнота от 100 долара? Тоя апарат го искам аз и давам 30 банкноти от по 100 долара.....
BG------------
djotoriij Преторий
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Вто Авг 24, 2010 11:06 am
Кви кинти ?
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест с Minelab Sovereign GT Вто Авг 24, 2010 11:15 am
djotoriij написа:
Кви кинти ?
даи да се чуем по тел и да говорим!неискам тука да пиша за тези нешта!позваними аз ше те набера коалега 0899750185!