Заглавие: Фалшиви монети и реплики. Съб Юни 26, 2010 3:39 pm
Колеги отварям тази тема да пишете за фалшиви монети и реплики.Надявам се да няма спамове по нея, а конкретно да се пише по заглавието на темата.Като начало пускам снимки на монети.MADE IN TURKISH.
[img] Uploaded with ImageShack.us[/img] [img][/img][img] Uploaded with ImageShack.us[/img] [img] Uploaded with ImageShack.us[/img]
Заглавие: Re: Фалшиви монети и реплики. Съб Юни 26, 2010 3:53 pm
Който се занимава по-дълго време и е вадил подобни ,може да ги различи,а тея на снимките са направени за совенири сигурно ,щото от 5км си личат. А тоя който ги продава за нумизматичната им стойност ,ако продаде един от тея статери на алекс ,знае ли според вас колко ще го боли после ?
outsider Преторий
Заглавие: Re: Фалшиви монети и реплики. Съб Юни 26, 2010 6:53 pm
.MADE IN TURKISH. с БГ участие
Гост Гост
Заглавие: Re: Фалшиви монети и реплики. Съб Юни 26, 2010 9:53 pm
Този вид ментета са си много хубави защото си лчат и никой не би ги купил за оригинал,но има едни други по опасни които са си БГ и трябва да се внимава че от тях вярно може да боли много.
zempar Цезар
Заглавие: Re: Фалшиви монети и реплики. Съб Юни 26, 2010 10:09 pm
преди време имаше един сайт "валентин койнс" , човека правеше много хубави реплики със дисретен щемпъл знае ли някой къде изчезна този майстор , монетките му бяха наистина много добри и няма нищо лошо човек да си купи такава реплика за да си направи медальон украшение или пък просто така да си я има
comander Цезар
Заглавие: Re: Фалшиви монети и реплики. Съб Юни 26, 2010 10:22 pm
обикновено в турция които продава такива сувенири,продава и истински.само трябва да попиташ и веднага ти се вади торба с тетри истински.
outsider Преторий
Заглавие: Re: Фалшиви монети и реплики. Съб Юни 26, 2010 10:28 pm
comander написа:
обикновено в турция които продава такива сувенири,продава и истински.само трябва да попиташ и веднага ти се вади торба с тетри истински.
не думай
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Фалшиви монети и реплики. Съб Юни 26, 2010 10:34 pm
zempar написа:
преди време имаше един сайт "валентин койнс" , човека правеше много хубави реплики със дисретен щемпъл знае ли някой къде изчезна този майстор , монетките му бяха наистина много добри и няма нищо лошо човек да си купи такава реплика за да си направи медальон украшение или пък просто така да си я има
Аз го познавам ,ако искаш ще се опитам да те свържа
zempar Цезар
Заглавие: Re: Фалшиви монети и реплики. Съб Юни 26, 2010 10:44 pm
то и аз имам някакъв тел но не знам дали е валиден в сайта си беше друго , разглеждаш харесваш и поръчваш пръстена от аватара ми съм го купувал от него , но миналата година го изгубих в морето на камчия ако го намери някой да не си помисли че е ударил джакпота , реплика е
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Фалшиви монети и реплики. Съб Юни 26, 2010 10:55 pm
Той си пише ,че е реплика на реверса май ,за сувенир се използва
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Фалшиви монети и реплики. Съб Юни 26, 2010 10:57 pm
comander написа:
Истина си е.Сега в Турция смекчиха малко нещата и там се копа на умиране сега.
zempar Цезар
Заглавие: Re: Фалшиви монети и реплики. Съб Юни 26, 2010 11:30 pm
изобщо не са смекчени , разбраха че има далавера и стържат нощно време но то там досега не е бутвато и пуска та пуска поне така ми разправя един който е ходил там
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Фалшиви монети и реплики. Съб Юни 26, 2010 11:44 pm
Пуска не ами ..направо извира Ужас е там ...
zempar Цезар
Заглавие: Re: Фалшиви монети и реплики. Съб Юни 26, 2010 11:48 pm
ейтакъв ужас искам да преживея
S.P.Q.R. Легионер
Заглавие: Re: Фалшиви монети и реплики. Нед Юни 27, 2010 12:42 am
Заглавие: Re: Фалшиви монети и реплики. Съб Юли 10, 2010 10:36 pm
PlovdivTrakiq написа:
zempar написа:
Аз го познавам ,ако искаш ще се опитам да те свържа
колега взе да ми минава през ума и на мен да си направя едно гърне с денари , ей така да си седи на секцията, има ли някой които даги прави, по възможност да са ясно различими че са копия да нямам проблеми с "спец. частите