Заглавие: Дo крадците на антики Сря Юни 16, 2010 11:21 pm
Уважаеми господа крадци,днес ми взехте всички антики и тъй като одавна не се занимавам с търсене няма да мога да ви събера други и за това ви моля да не ми разбивате апартамента повече.Речно злато също нямам защото нямам време да промивам. Колеги крйите каквото имате в трезори или в земята защото крадците са безкруполни и преровят цялата къща!!!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Сря Юни 16, 2010 11:27 pm
Полиция или ... ?
Гост Гост
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Сря Юни 16, 2010 11:34 pm
Aemilivs написа:
Полиция или ... ?
Крадци,разбиват апартамента и обръщат всичко наопаки и взимат само антики.
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Сря Юни 16, 2010 11:56 pm
много кофти живеем в една все още доста несигурна държава е,,,а,където законите просто струват пари. и в която държава има независим съд !! горе главата колега и се опитай да забравиш слу4ката
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Чет Юни 17, 2010 9:54 am
Няма независим съд,в нито една държава!!!
Дошло е време,робите да преброят господарите!
maslinata Преторий
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Пет Юни 18, 2010 12:13 am
ХОРАТА ПОЛУДЯХА ТАЗИ КРИЗА ИМ ЕБА МАИКАТА ВСИ4КО СЕ КРАДЕ
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Пет Юни 18, 2010 12:51 am
Първо,съжалявам за колегата!
Второ-имам идея,къде крадците на вещи да дирят плячка. Ами как къде?- в домовете на политиците и техните деца. В домовете на бившите политици и техните деца. В домовете на мафиотите и техните деца. В домовете на съдии,прокурори и адвокати,защитили богати престъпници и техните деца Идете в дома на Емилия Масларова.50 000 лв плати гаранция да не лежи в ареста.Смятайте колко има още-милиони....
и т.н. и т.н.
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Пет Юни 18, 2010 11:25 am
Стемла ,отрепеш ли един ,проблеми няма да имаш повече ,те са като мишки. Ако ги знаеш кой са или подозираш сабери твой хора мхващате един и го карате някаде на кура и повече няма да имаш проблеми.Един авер така се оправи .Беше платил на едно откачено копеле хиляда лева,та оня му удря капачките с чук и те после се познават всичките в бранша и казват ,ааа там няма да ходите млатат яко!
S.P.Q.R. Легионер
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Пет Юни 18, 2010 12:03 pm
Стемла,според мене са хора,които ти много добре познаваш.Не може хора от улицата да дойдат и да вземат точно определено нещо,от което не всеки разбира.Спомни си на кого за последно си показвал или казвал за нещо!Пожелавам ти успех!Жив и здрав!
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Пет Юни 18, 2010 1:39 pm
S.P.Q.R. написа:
Стемла,според мене са хора,които ти много добре познаваш.Не може хора от улицата да дойдат и да вземат точно определено нещо,от което не всеки разбира.Спомни си на кого за последно си показвал или казвал за нещо!Пожелавам ти успех!Жив и здрав!
Прав си колега .
laki Консул
Заглавие: по темата Пет Юни 18, 2010 1:46 pm
Вьв врьзка с продажбата на речното злато ,ако си си дал телефона и сьответно ако е на твое име ,много лесно може да ти се намери и адреса.Лично аз мисля че може да са и хора влизащи вьв форума.В днешните времена човек трябва да очаква всичко и да внимава какво говори и кьде....гадна работа.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Пет Юни 18, 2010 7:15 pm
Това са хора,които са знаели,че имаш неща у вас..
ztec Консул
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Пет Юни 18, 2010 8:09 pm
Колега съжелявам за случилото се Няма нищо случайно в живота,хората които са те праснали са имали някакво инфо за тебе.Може прекалено много да си си разкрил картите дето нетрябва. Съответно може да са хора от форума даже. В крайна сметка е лошо да те сполети и колеги касите не помагат даже още повече насърчават крадците.
Гост Гост
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Пет Юни 18, 2010 9:43 pm
Ако е бил някой от форума трябва да е голям пе.дараст, човека помагаше с каквото може и накрая да се случи нещо такова ... който го е направил 100години да живее бял ден да не види...
silver Преторий
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Съб Юни 19, 2010 9:28 am
не се бави а си пусни връзките и слух на твои познати какво точчно го няма и все при някои дилър ще се покажат нещата ти , крадът ги за да ги продадат а не да си ги гледат. един мои познат също го изпраскаха и за 2 дена изплуваха нещата , а за хората замесени в кражбата чак на мен ми стана мъчно.ДЕИСТВАЙ.
Гост Гост
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Съб Юни 19, 2010 11:51 pm
Колеги живеем в държава с кофти изспълнителна власт а зконите на джунглата на мен не ми пасват,лошото е че ми откраднаха спомените от едно славно време но аз се успокоявам с това че в живота има и по гадни неща.Рано или късно всичко се разбира.
Virosss Легионер
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Нед Юни 20, 2010 12:01 am
Нема да се плашиш, мишки всякакви, рано или късно ще разбереш от кой ти е дошло. Сейфовете ги остави, умряла работа, най-много да ти вземат и сейфа квито са идиоти. Най-добрият вариант е да си криеш нещата някъде на друго място и да не казваш кво имаш и кво нямаш.
Пожелавам ти да разбереш кои е и тоя смотаняк да не види бял ден.
zumbula007 Новобранец
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Пон Юни 21, 2010 12:02 am
Последната промяна е направена от zumbula007 на Сря Юни 30, 2010 5:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Virosss Легионер
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Пон Юни 21, 2010 12:45 am
Интересна мисъл, ама ако са прекалено нетърпеливи и отворят сейфа на място, най-много да си разбие сам апартамента Да не говорим, че с нашите закони, накрая, ще го вкарат в затвора за убийство... нищо, че са нахлули в апартамента му
zumbula007 Новобранец
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Пон Юни 21, 2010 1:00 am
Последната промяна е направена от zumbula007 на Сря Юни 30, 2010 5:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
koko bg Новобранец
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Пон Юни 21, 2010 2:56 am
Stemla, съжалявам за случилото се, но живота продължава. Един приятел си отиде много странно м. Декември, знаеше нещо което, не беше много здрависловно, нещо в наща сфера. Не мисля, че някой от Форума те е изработил, няма тази информация. Това е някой около теб. Трябва да наблюдаваш пазара, ще изкочат в най-скоро време, така предполагам. Това са некви нещастници, които ще искат да си пласират стоката бързо. Не съжалявай за неща които могат да се купят. Здравето и живота не се купуват.
Гост Гост
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Пон Юни 21, 2010 8:48 pm
koko bg написа:
Stemla, съжалявам за случилото се, но живота продължава. Един приятел си отиде много странно м. Декември, знаеше нещо което, не беше много здрависловно, нещо в наща сфера. Не мисля, че някой от Форума те е изработил, няма тази информация. Това е някой около теб. Трябва да наблюдаваш пазара, ще изкочат в най-скоро време, така предполагам. Това са некви нещастници, които ще искат да си пласират стоката бързо. Не съжалявай за неща които могат да се купят. Здравето и живота не се купуват.
Коко прав си че не трябва да се съжалява за неща които могат да се купят с пари,малко ме е яд но не е болка за умиране.За съжаление е това че страната ни е много хубава но некадърни управници я расипаха.
etile Новобранец
Заглавие: Re: Дo крадците на антики Сря Юни 23, 2010 7:35 pm
братле това е някои които те познава и знае каде ти стоят нещата никои които влиза на мулти няма да ги вземе зщото всеки гледа пари да вземе и как само тези неща са взели помисли малко