Заглавие: Golden Mask в Франция Сря Юни 09, 2010 3:29 pm
Ето какво намират колегите в Франция с металдетекторите Golden Mask Ето и френския форум за маняците на Golden Mask http://www.lefouilleur.com/agora/viewforum.php?f=67&sid=429085e37d8ecef73ffb9a8a9b40c3d3
Последната промяна е направена от pavlinbass на Сря Юни 16, 2010 10:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Сря Юни 09, 2010 3:32 pm
Малко видео по темата
Гост Гост
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Сря Юни 09, 2010 5:48 pm
Добра си е няма спор
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Сря Юни 09, 2010 8:20 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 9:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
zlatko Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Сря Юни 09, 2010 8:35 pm
yaponetsa-хората имат нежни ръце каквота да пипнат всичко става
BEKS Консул
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Сря Юни 09, 2010 9:40 pm
Според мен клипчето е по-скоро Анти рекламно,говоря за смущенията от последните секунди където двамата са доста далече,за въздушното с лопатата да не говорим,че с 32см антена сигорно над батериите трябва да лови.Вярвам на клипа защото не са го правили нашенци,иначе щеше да е.....!
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Сря Юни 09, 2010 10:04 pm
кършака написа:
Според мен клипчето е по-скоро Анти рекламно,говоря за смущенията от последните секунди където двамата са доста далече,за въздушното с лопатата да не говорим,че с 32см антена сигорно над батериите трябва да лови.Вярвам на клипа защото не са го правили нашенци,иначе щеше да е.....!
Смущенията са напълно нормални....при всички машини има смущение когато са в непосредствена близост една до друга,просто тук се появяват от малко по далече заради голямото поле което се получава от големите антени.А лопатката си я хваща доста добре,в случея е над 1 метър.Такива фантастики където ги разправяш за лопатата че трябвало да я хваща над батериите не съществуват
d.dr Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Чет Мар 17, 2011 9:27 pm
yaponetsa написа:
Бах тия франсета кат ги видя как грундират машината и се зашляквам от смех. Вобще не ми е ясно как успяват да бачкат.
Незнам как бачкат но голям касмет имат с маските.https://www.youtube.com/watch?v=-baW3B_xlUA&feature=related
d.dr Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Чет Мар 17, 2011 9:57 pm
[quote="yaponetsa"]Бах тия франсета кат ги видя как грундират машината и се зашляквам от смех. Вобще не ми е ясно как успяват да бачкат.:https://www.youtube.com/watch?v=-baW3B_xlUA&feature=related
pgd Консул
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Пет Мар 18, 2011 8:15 am
и аз искам такава маска тя дискриминира всичко освен златото колегата го уби тия пендари и въобще не трепна сигурно вече са му омръзнали шегата на страна маските са си много добри машини
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Пет Мар 18, 2011 9:07 am
А бяха казали че Маската не чува злато като се казва Голден маск...
[/quote]
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Пет Мар 18, 2011 10:17 am
Абе печка, не виждаш ли че тия пендари излизат на 2-3 пръста и на места по няколко. Ако маската не ги чуе, ще е срам и резил от всякъде. И най евтиния и плитък апарат ще ги засече. Явно тая нива не е претърсвана след като е изорана и човека е късметлия, че никой не го е изпреварил. Ееееех, едно време и тук имаше такива ниви, след оран какви неща излизаха
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Пет Мар 18, 2011 11:12 am
Ей на това се вика късмет , дано всекиму такъв късмет и не само на колегите със Маските ,ами и на другите колеги със други модели
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Пет Мар 18, 2011 11:53 am
4орта написа:
Абе печка, не виждаш ли че тия пендари излизат на 2-3 пръста и на места по няколко. Ако маската не ги чуе, ще е срам и резил от всякъде.
Зависта какво ли няма да измисли...
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Пет Мар 18, 2011 12:24 pm
Каква завист бе печка? Ти верно май не си в ред нещо? Да не са те облъчвали с психотронно оръжие? Опитай се да гледаш малко по реално на нещата. На кого да завиждам и за какво? На теб ли? За какво? Радвам се че не съм ограничен колкото теб. Ако пък имаш в предвид пича от клипа, и на него няма за какво да завиждам - маска имам, а и ние сме вадили разни неща преди време. На него сега му излязъл късмета, жив и здрав да е
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Пет Мар 18, 2011 12:44 pm
4орта написа:
Каква завист бе печка? Ти верно май не си в ред нещо? Да не са те облъчвали с психотронно оръжие? Опитай се да гледаш малко по реално на нещата. На кого да завиждам и за какво? На теб ли? За какво? Радвам се че не съм ограничен колкото теб. Ако пък имаш в предвид пича от клипа, и на него няма за какво да завиждам - маска имам, а и ние сме вадили разни неща преди време. На него сега му излязъл късмета, жив и здрав да е
Не знам кой е болен на психична основа - щом един клип те провукира...Та за Маската ги разправяай на бабаси -Микронаджия...
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Пет Мар 18, 2011 12:56 pm
pechkata написа:
Не знам кой е болен на психична основа - щом един клли п те повукира...Та за Маската ги разправяай на бабаси -Микронаджия...
Опа, май си изтърваме нервите нещо? Почна и правописа да бъркаш, да не ти треперят ръцете от яд? Баба ми ако беше жива щях да я снимам с маската и да ти пратя снимка в рамка (специално за теб). Та, като споменах снимка, колко бр. снимки искаш да ти направя с маската? Пък може и с малко видео да те зарадвам, само да искаш? С какво да ме провокира клипа, пиша ти какво реално виждам на нивата, а ти ни в клин ни в ръкав, ми говориш за някаква завист. Така и не разбрах на кого трябва да завиждам и за какво ?
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Пет Мар 18, 2011 4:34 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Сря Сеп 14, 2016 2:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Пет Мар 18, 2011 4:49 pm
Аз му намекнах на колегата че на един клип се върза ама той ме искара психар е нищо майтап да става - няма лошо...
хаймана Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Пет Мар 18, 2011 6:26 pm
Не се карайте момчета за глупости . Иначе аз да кажа ,че този Французин бая е изкуфял , сериозно го дърпа кучето .
Един грам опит е повече от сто кила приказки?!
мерцедес G клас Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Пет Мар 18, 2011 7:50 pm
Тоя ако питате мен направо си го пари главата и му избива сачмата и то яко пълен психар
Satan Claus Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Пет Мар 18, 2011 9:09 pm
Калитко,бие го късмета.Ако беше светнат щеше да ги изкара всичките.А иначе машинката не е връх на технологията.
Простотията е майка на всички злини!
Van Man Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Пон Мар 14, 2022 2:27 am
Здравейте някой да е наясно законно ли е да се сити злато в реките във Франция. Мерси предварително.
Polad112 Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask в Франция Чет Авг 11, 2022 2:59 pm