Заглавие: Има ли в България един търсач с Викинг Съб Юни 05, 2010 10:46 pm
Здравейте колети, има ли някой, който да сподели мнение за тази марка металотърсачи?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Съб Юни 05, 2010 11:50 pm
Не вярвам.Няма смисъл от отделен подфорум.За сега да го оставим в секция "Други",а ?
palaviq Новобранец
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Нед Юни 06, 2010 9:58 am
Поне един има,понеже съм го виждал на живо Преди 10-ина години се продаваше такова чудо и имам около 30 мин. опит с него.Предимствата са,че е с малка сонда,някъде към 20 см и е удобен за гъсто или бразда;изключително лек,удобен и здрав,по спомени се захранваше с 9в батерия,която издържа поне 3 дни.От последното нямам преки впечатления.Дискриминация на нормална почва - доста добра.Дълбо4ина - отстъпва и на най-посредствена гъдулка,т.е. - 20мм монета,на около 20 см и то само на площ с диаметър 5 см,точно над центъра на сондата!! Това е от мен
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Пон Юни 07, 2010 3:49 pm
Може скоро да са повече от един от ниския ценови клас апарата не е лош - просто в БГ няма традиции, но знае ли се ... http://www.metaldetectors.co.uk/
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Пон Юни 07, 2010 4:15 pm
Етови едно тестче направено с един от моделите на Викинг.
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Пон Юни 07, 2010 11:26 pm
страшен уред-номера с лопата е супер
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Вто Юни 08, 2010 7:04 am
Особено впечатляващо е как хваща автобуса от 20см. Като гледам и дискриминацията е перфектна Май затова нямат традиции тия апарати в БГ.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Вто Юни 08, 2010 2:40 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 10:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път
zlatko Легионер
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Вто Юни 08, 2010 6:27 pm
Реве като банцик, според мен апарата е пълна боза.
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Вто Юни 08, 2010 7:18 pm
И за желязо нестава тия големите монети на по 10см. ги лови....NO COMMENT
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Вто Юни 08, 2010 7:31 pm
според мен за начинаещи става ,тъй като и цената му е атрактивна и гледам е лесен за употреба.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Вто Юни 08, 2010 8:10 pm
И за начинаещи не става щото човек като вземе такова чудо на техниката и от ХОБИТО ще се откаже,щото какво ще извади с това чудо колкото и да е късмета на начинаещия само късмет нестава трябва и детектор
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Вто Юни 08, 2010 9:39 pm
Не съм съгласен с вас,защото има ли монети и на очи се намират ,ако ме разбирате
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Вто Юни 08, 2010 9:44 pm
PlovdivTrakiq написа:
Не съм съгласен с вас,защото има ли монети и на очи се намират ,ако ме разбирате
ООО,много добре те разбираме -но на 10см останаха ли монетки??
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Вто Юни 08, 2010 9:59 pm
То и аз сам намирал отгоре,ама търси свмо на око тогава-НЕСТАВА ТРЕБЕ СИ
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Нед Авг 07, 2011 7:09 pm
zdавейте колеги днеска ресих да потърса информация за м детекторите викинг и сама негативи видях щоо така има или някой да работи с V 40 Каво им е на машинките и що така пишите,мозе да не е й дълбока ама вий да не кипаете на 15 метра.И Тва заглавие е обидно.има.
caminero Новобранец
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Съб Дек 24, 2011 2:53 pm
Здравейте колеги, аз имам Викинг 40 от близо 4 години и да ви каза съм доволен.Дискриминацията не а ползвам карам само на ал метал.И да ви каза че във повечето случаи зависи от опита,ходил сам със колеги на излети, и за три часа сам вадил толкова монети дето те със техните професионални неса вадили за десет излета,така че всичко е практика,много практика и късмет.Весели празници и късмет.
adminn Admin
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Съб Дек 24, 2011 6:26 pm
Кой модел имаш? със сигурност не си намирал антики и сме спокойни. Сподели дали е бърз и ако има големи железа след това за колко време реагира.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
caminero Новобранец
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Съб Дек 24, 2011 8:34 pm
Имам Viking 40,доколкото за антики несам намирал, бъдете спокойни.За бързината:детектора е бабз когато работис бавно със него ,за зележата: него разбирам въпроса.
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Съб Дек 24, 2011 10:05 pm
Тест на VK40 https://www.youtube.com/watch?v=5QBwyLmxhpo
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Съб Дек 24, 2011 10:41 pm
N@SKO написа:
Тест на VK40 https://www.youtube.com/watch?v=5QBwyLmxhpo
на дядото от клипа му отива да коси тревата зад него не да търка с монетарка миналата годиина с децата изкарахме сума монети на плажа
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Има ли в България един търсач с Викинг Чет Авг 23, 2012 6:18 pm
МОЖЕ ли дасе намери по голяма пита за викинга тъка в българия.ако някои продава или става друга да се обади.моля..