Заглавие: Продавам Minelab Explorer SE Pro Пет Май 28, 2010 5:29 pm
Продавам Minelab Explorer SE Pro, цената на металодетектора е: 2000 лв Уреда се продава с две търсещи сонди, двойно Д на “Detech” 4.5 x 7" EXcelerator търсеща сонда за Minelab И 10x12" SEF (пеперуда) търсеща сонда за Minelab (уреда е купен без стандартната търсеща сонда за Minelab Explorer SE Pro) Към него вървят следните аксесоари: - два броя предпазни капачки за търсещите сонди - пълнител стандартен с батерии NiMH 1600 mA + зарядно за тях - пълнител стандартен за алкални батерии 8 броя АА - карбонова пръчка за втората сонда (долна)
Употребяван е около 6 месеца с малката сонда.Голямата сонда е като нова, използвана е два пъти! Доставка само с "Еконт експрес" (наложен платеж), може и лична среща. За контакти и по подробна информация, моля пишете ми на: niko_todorov@abv.bg
Последната промяна е направена от nerva на Съб Юли 10, 2010 3:23 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Пет Май 28, 2010 5:47 pm
А фалшиви пари приемаш ли? Базик само не разбрах от къде си ?
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Пон Май 31, 2010 7:10 pm
Колега не му ли тарсиш доста пари все пак е на половин година документи имали?нов се предлага сега за 2000лв.!
BG------------
nerva Новобранец
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Пон Май 31, 2010 8:21 pm
deadman_ написа:
Колега не му ли тарсиш доста пари все пак е на половин година документи имали?нов се предлага сега за 2000лв.!
Здравей, колега, Чудя се как да ти отговоря на въпросите и За това по добре и аз да питам, КЪДЕ ги видя по 2000 лв. ?????????? КАЖИ, някой колега може да реши да си купи!?!?!? Дай някъв линк да ги видим.
Цената от 2000 лв. е ориентировъчна и винаги може да бъде коригирана, склонен съм да направя отстъпки, стига това да ме удовлетворява.
Поздрави и много успехи.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Пон Май 31, 2010 9:50 pm
Ако се интресуваш от машина на Маинлаб пишими ще ти кажа за какво става вапрос!искашли да направим бартер аз ще ти дам чистонов Соверен ГТ на два месеца с две антени фактура за Експорера!
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Пон Май 31, 2010 9:56 pm
даими тел номер да се чуем!
BG------------
nerva Новобранец
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Вто Юни 01, 2010 5:09 pm
deadman_ написа:
Телефонен номер мога да ти дам само ако ми пишеш на мейла! niko_todorov@abv.bg
Размяната не ме УСТРОЙВА, тя е от типъ, "Кон за кокошка" Експорера се продава, ако ме устоиваше размяна щях да кажа!
Поздрави и много успехи.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Вто Юни 01, 2010 5:23 pm
nerva написа:
deadman_ написа:
Телефонен номер мога да ти дам само ако ми пишеш на мейла! niko_todorov@abv.bg
Размяната не ме УСТРОЙВА, тя е от типъ, "Кон за кокошка" Експорера се продава, ако ме устоиваше размяна щях да кажа!
Поздрави и много успехи.
и на теб успех в подажбат на тази цена!
BG------------
nerva Новобранец
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Съб Юли 10, 2010 3:19 pm
Нова цена за детектора 1900 лева и ПОДАРЪК чанта Minilab!
За контакти и по подробна информация, моля пишете ми на: niko_todorov@abv.bg
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Съб Юли 10, 2010 9:57 pm
nerva написа:
Благодаря за вниманието...И успех...!
Последната промяна е направена от pechkata на Нед Юли 11, 2010 10:53 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
nerva Новобранец
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Нед Юли 11, 2010 8:33 pm
pechkata написа:
nerva написа:
http://img694.imageshack.us/gal.php?g=img1905b.jpg Какво ще кажеш за бартер...Със две допълнителни антени на ДЕТЕЧ - 10/12" и 12/15"...
Благодаря за предложението, но размяната не ме устройва. МЕТАЛОТЪРСАЧА СЕ ПРОДАВА!
nerva Новобранец
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Сря Сеп 01, 2010 2:25 pm
nerva написа:
НОВА ЦЕНА 1800 ЛВ
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Вто Сеп 14, 2010 2:19 pm
nerva написа:
nerva написа:
НОВА ЦЕНА 1800 ЛВ
Немоиш му взема толкова няма кои да ти ги даде! а на руда е жива скраб!
BG------------
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Вто Сеп 14, 2010 4:09 pm
Абе със малката сонда excelerator на руда би трябвало горе-долу да се държи добре.За тази цена която искаш колега аз мога да го взема чисто нов неразопакован и то с новата 11" сонда.Но ти си знаеш най-добре.Дано да го продадеш все ще се намери някой мераклия все пак е с 2 сонди.
tepes Цезар
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Вто Сеп 14, 2010 7:07 pm
stater написа:
Абе със малката сонда excelerator на руда би трябвало горе-долу да се държи добре.За тази цена която искаш колега аз мога да го взема чисто нов неразопакован и то с новата 11" сонда.Но ти си знаеш най-добре.Дано да го продадеш все ще се намери някой мераклия все пак е с 2 сонди.
От къде?
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Сря Сеп 15, 2010 12:55 pm
Тайна майна!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Сря Сеп 15, 2010 1:29 pm
stater написа:
Тайна майна!
А е майна , то не ми е работа ама да питам . Защо когато човек пусне обява да си продава апарата,все се пълни с мнения,на хора които по никакъв начин на са ангажирани като купувачи,защо трябва да се омаскарява човека и да му се прави саботажи с продажбата . Гледам в другата обява ,някой си продава ХЛТ-то и пак се намериха да плюят , ще се наложи вие да продавате нещо и тогава няма да ви е смешно,впрочем на онзи със соверена сега май никак не му е смешно.. Всеки купувач сам да си прецени дали му допада обявата и сам ще пробва и реши дали да взима. А на колегата,успех с продажбата.
comander Цезар
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Сря Сеп 15, 2010 4:52 pm
Petronii написа:
stater написа:
Тайна майна!
А е майна , то не ми е работа ама да питам . Защо когато човек пусне обява да си продава апарата,все се пълни с мнения,на хора които по никакъв начин на са ангажирани като купувачи,защо трябва да се омаскарява човека и да му се прави саботажи с продажбата . Гледам в другата обява ,някой си продава ХЛТ-то и пак се намериха да плюят , ще се наложи вие да продавате нещо и тогава няма да ви е смешно,впрочем на онзи със соверена сега май никак не му е смешно.. Всеки купувач сам да си прецени дали му допада обявата и сам ще пробва и реши дали да взима. А на колегата,успех с продажбата.
Ямболския тоя совенир му е малко мисията невъзможна,ако го продаде корбан трябва да даде.инъче тръгнал хората да коригира в цената,между другото можем да му кажем довиждане нали вече не се занимава с хобито,няма смисъл тука да лаиняни форума.И без това едно смислено мнениене не е дал .същто така трябва да му се забрани да пише в темите на minelab,понеже тои няма никакви наблюдения относно тази марка,може единствено да заблуди някои некомпетентен колега които току щто прохожда.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Сря Сеп 15, 2010 5:33 pm
comander написа:
Ямболския тоя совенир му е малко мисията невъзможна,ако го продаде корбан трябва да даде.инъче тръгнал хората да коригира в цената,между другото можем да му кажем довиждане нали вече не се занимава с хобито,няма смисъл тука да лаиняни форума.И без това едно смислено мнениене не е дал .същто така трябва да му се забрани да пише в темите на minelab,понеже тои няма никакви наблюдения относно тази марка,може единствено да заблуди някои некомпетентен колега които току щто прохожда.
Казваш спира с хобито ? Гледам човека си е продал апарата ,за което честито,но виждам в профила си е написал ГМ3 ,значи е купил нов и това не кореспондира с твърденията,че се отказва,сигурно има друга причина. Айде стига сме спамили на човека темата, че вече ще ни тегли по една майна.
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Сря Сеп 15, 2010 5:51 pm
Уважаеми колега Петроний не ме разбирай погрешно че се бъркам в работата на колегата който продава Експлорера.Нека да успее човека да го продаде на тази цена искренно му го пожелавам.Казвам това не за друго а защото и на мен ми се е налагало да правя същото и знам колко трудно е това особенно днес в трая криза.Все пак за всеки влак си има пътници.Лошото е друго а именно това че в момента нашето хоби започва яко да буксува откъм липса на пазар.И като гледам от ден на ден става по-лошо.А и с тия закони дето ги мислят любимите ни управници.Направо да му писне човек и да каже баста до тук с този занаят.Но пък има и друго който го е страх от мечки не ходи в гората нали така беше.Абе на всеки късмета си му седи някъде и никой не може да му го вземе.На слука на всички без значение с какви машини работят.Работата е всеки божи ден по 2 часа минимум и успехът все ще дойде отнякъде.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Продавам Minelab Explorer SE Pro Сря Сеп 15, 2010 6:22 pm
stater написа:
Уважаеми колега Петроний не ме разбирай погрешно че се бъркам в работата на колегата който продава Експлорера.Нека да успее човека да го продаде на тази цена искренно му го пожелавам.Казвам това не за друго а защото и на мен ми се е налагало да правя същото и знам колко трудно е това особенно днес в трая криза.Все пак за всеки влак си има пътници.Лошото е друго а именно това че в момента нашето хоби започва яко да буксува откъм липса на пазар.И като гледам от ден на ден става по-лошо.А и с тия закони дето ги мислят любимите ни управници.Направо да му писне човек и да каже баста до тук с този занаят.Но пък има и друго който го е страх от мечки не ходи в гората нали така беше.Абе на всеки късмета си му седи някъде и никой не може да му го вземе.На слука на всички без значение с какви машини работят.Работата е всеки божи ден по 2 часа минимум и успехът все ще дойде отнякъде.
Съгласен съм друже , направих забележка,защото прочетох доста обяви за продажби от любопитство и ми направи неприятно впечатление многото очернящи мнения продавачите,което е крайно некоректно , обикновенно което ми се струва неправилно си го казвам на момента, случихте се вие макар и в най-малка степен да го заслужавате. Знам,че на човек му е трудно да се стърпи да не коментира,но вслучая не е от полза на хората постнали обяви.Ето ние сега коментираме ,но надявам се ,че поне да не сме провалили на човека темата.