Последната промяна е направена от kelt на Вто Юни 01, 2010 7:44 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Гост Гост
Заглавие: Re: ............. Пон Май 24, 2010 7:11 pm
Колко е дебела,прелича ми на сребърен грош!
kelt Новобранец
Заглавие: Re: ............. Пон Май 24, 2010 7:19 pm
тънка е и е голяма колкото 1 ст. има ли толкова малки грошове.
Гост Гост
Заглавие: Re: ............. Пон Май 24, 2010 7:27 pm
kelt написа:
тънка е и е голяма колкото 1 ст. има ли толкова малки грошове.
Грошовете са тънки но за толко малки не знам,да кажат колегите,слаб ми е тоя период.
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: ............. Пон Май 24, 2010 7:43 pm
на такова мяса ,не и аз не съм сигурен
bulpan Легионер
Заглавие: Re: ............. Пон Май 24, 2010 10:23 pm
kelt написа:
някои може ли да определи каква е тази сребърна монета че за мен е непозната, качеството не е много добро но които разбира ще я разпознае
Uploaded with ImageShack.us
Венециански грош, но вземи я скрии някъде , че ми се шашна компа кпогато я увеличих
bulpan Легионер
Заглавие: Re: ............. Пон Май 24, 2010 10:26 pm
bulpan написа:
kelt написа:
някои може ли да определи каква е тази сребърна монета че за мен е непозната, качеството не е много добро но които разбира ще я разпознае
Венециански грош, но вземи я скрии някъде , че ми се шашна компа кпогато я увеличих
има каталози стига сте питали !!! А интернета е необятен
deultum Цезар
Заглавие: Re: ............. Вто Май 25, 2010 9:02 pm
колеги , какво ви става , какво като има каталози и интернет ,защо да не пита човека ,ако не знае къде и в кой император да потърси как ще я намери ? Какво има , свиди ти се информацията ли ? Няма ли да се отървете най- накрая от тази българщина ? за това няма да се оправи бг защото не си помагаме и не сме задружни . вижте хората в чуждите форуми какво уважение имат един към друг http://forums.whiteselectronics.com/forum.php
Гост Гост
Заглавие: Re: ............. Сря Май 26, 2010 12:04 am
deultum написа:
колеги , какво ви става , какво като има каталози и интернет ,защо да не пита човека ,ако не знае къде и в кой император да потърси как ще я намери ? Какво има , свиди ти се информацията ли ? Няма ли да се отървете най- накрая от тази българщина ? за това няма да се оправи бг защото не си помагаме и не сме задружни . вижте хората в чуждите форуми какво уважение имат един към друг http://forums.whiteselectronics.com/forum.php
Прав си че трябва да си помагаме,незнам какъв е проблема ако знаеш дадено нещо какво е да споделиш.Това че има каталози сме чували всики и че интернет е необятен също,но това не е информация.