Заглавие: Re: Въпрос за най дълбока монетарка Пет Май 21, 2010 2:24 am
Quadrans ?
tepes Цезар
Заглавие: Re: Въпрос за най дълбока монетарка Пет Май 21, 2010 8:39 am
Не си държа съкровищата в къщи.
Последната промяна е направена от tepes на Пон Юли 12, 2010 9:48 am; мнението е било променяно общо 1 път
tepes Цезар
Заглавие: Re: Въпрос за най дълбока монетарка Пет Май 21, 2010 6:45 pm
...
Последната промяна е направена от tepes на Пон Юли 12, 2010 9:48 am; мнението е било променяно общо 1 път
S56 Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за най дълбока монетарка Нед Май 23, 2010 3:45 am
...имаш чувство за хумор,много се смях,ти си велик и щастлив човек.да си жив и здрав.на всички българи-светъл празник и умната,ако не умната-русата!
саламундяр Легионер
Заглавие: има бе! Съб Май 29, 2010 9:13 am
от 21 год. сьм в бранша. мога да те уредя с такава машина. 0889127883
tepes Цезар
Заглавие: Re: Въпрос за най дълбока монетарка Съб Май 29, 2010 9:34 am
S56 написа:
...имаш чувство за хумор,много се смях,ти си велик и щастлив човек.да си жив и здрав.на всички българи-светъл празник и умната,ако не умната-русата!
Ако става въпрос за мен , наистина съм щастлив, защото обичам да си правя живота весел и интересен, винаги търся красивото и в най грозното нещо и взимам удоволствието от обикновените неща. Вероятно имаме различни ценности, пробвай някой път да смениш твоите и ти ще бъдеш щастлив
mitko Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за най дълбока монетарка Пет Сеп 17, 2010 12:09 am
borman написа:
Здравейте, интересувам се от българските монетаркии или по точно ме интересува коя от тях мове да достигне до 35-40 см. дълбочина за 10 ст. например и изобщо има ли такива реални дълбочини? А ако има колеги едно телефонче ей така да ми дадете та да си зема и да се обедя сам
за 10 ст. незная но скоро гледах един клип в бокса как се засича пръстен на 40..43см... не във дупка а във джоб така да се изразя одстрани прокопан отвор и се поставя един пръстен ,и уреда минаваше отгоре и го засичаше изумително ! но и антената беше поне 38..см. неси спомням точно.но това ми направи впечатление,незнам дали е реално само?
cezar 1 Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за най дълбока монетарка Пет Сеп 17, 2010 8:31 pm
саламундяр написа:
Кой ги прави тези машини ?
mitko Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за най дълбока монетарка Съб Сеп 18, 2010 12:23 am
cezar 1 написа:
саламундяр написа:
Кой ги прави тези машини ?
ГЛААД и мизерия, нарора гладува ,а някои пирува, а някои даже и царува, от........
mitko Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за най дълбока монетарка Съб Сеп 18, 2010 12:28 am
tepes написа:
S56 написа:
Ако става въпрос за мен , наистина съм щастлив, защото обичам да си правя живота весел и интересен, винаги търся красивото и в най грозното нещо и взимам удоволствието от обикновените неща. Вероятно имаме различни ценности, пробвай някой път да смениш твоите и ти ще бъдеш щастлив
ХЕИ! ТЕПЕС браво бе ти си като мен и аз обичам да съм весел .евала колега
Здравейте, интересувам се от българските монетаркии или по точно ме интересува коя от тях мове да достигне до 35-40 см. дълбочина за 10 ст. например и изобщо има ли такива реални дълбочини? А ако има колеги едно телефонче ей така да ми дадете та да си зема и да се обедя сам
IMA .Puls induksionna .. tsena okolo1500lv. I NE TE ebava grunda.
kirilco Новобранец
Заглавие: наи дълбок металдетектор Пет Яну 28, 2011 11:14 pm
borman написа:
има един БГ. уред които лови пръстен на 40см в земя!!!! и то във джоб така да се каже. това е странично поставена монета без да е ровена пръста отгоре... монета колкото 2 стотинки на 30..32 см. в земята.
kirilco Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за най дълбока монетарка Пет Яну 28, 2011 11:18 pm
cezar 1 написа:
саламундяр написа: