Заглавие: настроики за ф 75 Нед Май 16, 2010 9:34 am
колеги вчера ми пристигна фишера от САЩ.може ли някакви настроики
Гост Гост
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Пон Май 17, 2010 2:39 pm
може станиславе сенс 75 диск 15 ноч 1 режим je означава по подразбиране тон 3f третия най висок тон е за стари монети втория който е със средна височина е за алуминии цинк фолио или работи на общ режим и копай всичко което е с цифра на дисплея над 15
maslinata Преторий
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Пон Май 17, 2010 4:09 pm
колега колко пари ти излези машинката от сащ
топи Цезар
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Пон Май 17, 2010 10:37 pm
ianmaklaud написа:
може станиславе сенс 75 диск 15 ноч 1 режим je означава по подразбиране тон 3f третия най висок тон е за стари монети втория който е със средна височина е за алуминии цинк фолио или работи на общ режим и копай всичко което е с цифра на дисплея над 15
при тебе ще доида лично да ми обясниш
топи Цезар
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Пон Май 17, 2010 10:40 pm
maslinata написа:
малко е сложно при мен.без пари ми излезе.иначе е 600 +200 мито.доиде със нож,лопатка,слушалки,2 калъфа за дисплея и батериите,лупа,два калъфа за монети и сак за носене като спален чувал.от келико е
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Вто Май 18, 2010 8:23 pm
топи написа:
maslinata написа:
малко е сложно при мен.без пари ми излезе.иначе е 600 +200 мито.доиде със нож,лопатка,слушалки,2 калъфа за дисплея и батериите,лупа,два калъфа за монети и сак за носене като спален чувал.от келико е
Е,топи честито и успех с новия апарат, и да вадиш много стинки;
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Вто Май 18, 2010 8:56 pm
Ехее,че то без пари То буклуците с него са по-скъпи от апарата
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Вто Май 18, 2010 8:59 pm
А ти сигурен ли си,че си взел Ф75,защото гледам съвсем други цени сега там
Гост Гост
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Сря Май 19, 2010 7:42 am
на чиста почва увеличавай сенс-това са настройки като за твоето населено място
топи Цезар
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Сря Май 19, 2010 8:47 am
Aemilivs написа:
А ти сигурен ли си,че си взел Ф75,защото гледам съвсем други цени сега там
да сигурен съм.фишер ф 75.да ти кажа чесно не съм гледал цените.така ми казаха .подарък ми е за това и не се интересувах колко струва.на харизан кон зъбите не се гледат .колкото -толкова
maslinata Преторий
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Пет Май 21, 2010 12:17 am
да сиго ползваш сас здраве и ако не те затруднява пи6и за кво става въпрос 4е и аз сам се навил за такав апарат
Последната промяна е направена от maslinata на Пет Май 21, 2010 3:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
топи Цезар
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Пет Май 21, 2010 9:42 am
когато му свикна малко ще се свържа с теб и ще ти дам да поработиш с него за да прецениш сам защото на приказки всички са наи хубави
maslinata Преторий
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Пет Май 21, 2010 9:43 pm
да мн си прав хората са казали око да види рака да пипни
Magikman Консул
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Съб Май 22, 2010 9:45 am
топи написа:
колеги вчера ми пристигна фишера от САЩ.може ли някакви настроики
Топи,имам инструкция за Фишер Ф75 на руски.Вътре има много неща.Ако искаш,мога да ти я пратя,или да я кача някъде и да ти дам линка.
Magikman Консул
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Съб Май 22, 2010 9:49 am
http://www.megaupload.com/?d=MSS4MSLN Може и да ти свърши работа
топи Цезар
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Съб Май 22, 2010 11:11 am
еее определено ще ми свърши работа и то голяма.благодаря колега
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Пон Май 31, 2010 5:53 pm
Топи кажи как е фишарчето, свикнали му вече?
joro i Легионер
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Чет Окт 07, 2010 3:52 pm
Къде е най-добре да се направи автоматичния грунд баланс? В позиция дискриминация или във всички метали.Аз правя грунд баланса в позиция всички метали,но се чудя дали има значение къде се прави.
Заглавие: Re: настроики за ф 75 Нед Дек 12, 2010 12:25 am
Характеристики: Работна честота-13 khz. - Автоматичен и ръчен грунд баланс -Индикатор за степента на минерализация - показва съдържанието на железни окиси в почвата. - Двойно филтърна дискриминация - Прецизно регулиране на дискриминацията и отхвърляне на нежелани метали. - Възможност за избор между 1, 2, 3 и 4 тонална идентификация на металите. - Допълнителни режими за разпознаване на капачки и ръждиви железа - Спусък на дръжката под кутията с 2 функции - назад: "Pin Point" / напред: "Auto GEB" - Регулиране на чувствителността - 100 степени - Захранване с батерии 4х1, 5V. - Време за непрекъсната работа с батерии алкални - 40 часа. - DD търсеща сонда - 19х29см. - Запаметяване на потребителските настройки в уреда дори и след изключването му - Изключително добро ниво на отхвърляне на електрическите смущения от околната среда - Задно осветление - Изход за слушалки;. - Тегло - 1,3 кг.