Колеги умолявам бъдещи и настоящи членове на федерацията, а и тези които не искат за сега да са членове на федерацията.Обадихами се и ме информираха за проверка на колеги около село Черноочене тук до Кърджали.Колеги обикаляли с металдетектори във засята нива със жито.При проверка от страна на полицията им е наложена административна глоба.Въздържайте се от такива действия,все пак хората полагат труд и също влагат парични средства за да може после нещо да ожънат.Бъдете по дисциплинирани.
Киро пак като се разминали с административна глоба трябва да се радват тиа пичове! Не е хубаво някои да ти гази нивата или несхто друго и да оставя трапове!
аз съм сигурен че все повече колеги ще се съобразяват с това да не влизат в засяти ниви, защото все пак това е и за тяхно и наше добро, другия път като те види собственика на нивата дори и да не е засята пак ще се обажда на полицията защото ще ни мразят все повече
Определено колеги,това не им прави чест. Все пак хората се трудят и си вадят хляба чрез земеделие. Във зесети площи нетрябва да се влиза. Разминали са се със административна глоба,което е на пълно заслужено. Можеха да не минат толкова тънко. Все пак не е редно да се подиграваме със труда на хората. Всеки семейство гледа.
Много лоша!Собствениците на земя доста често се оплакват от колеги които копаят посевите и оставят големи трапове!
BG------------
GEPITO-VT Легионер
Заглавие: Re: Колеги,бъдете дисциплинирани. Чет Апр 08, 2010 12:11 pm
Един наш колега(търсач) има нива на края на селото в което живее.Веднъж засякъл други търсачи в неговата нива и ги изгонил.Попитах го,нали са ни колеги,а той каза Ела после ти да косиш в тези дупки.....Мястото наистина пуска някоя и друга монетка
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Колеги,бъдете дисциплинирани. Чет Апр 08, 2010 2:44 pm
Според мен това не са членове на форума. Аз на ожънато жито само съм търкал . хората в тая криза разчитат да искарат някой лев от посева и е гадно наистина да осумнеш с дупки
vale Легионер
Заглавие: Re: Колеги,бъдете дисциплинирани. Чет Апр 08, 2010 5:45 pm
Форума наистина е много образователен и аз случайно попаднах на него.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Колеги,бъдете дисциплинирани. Чет Апр 08, 2010 6:57 pm