Заглавие: коя машина работи на замърсеноможе да дели Сря Апр 07, 2010 6:08 pm
Колеги намерих едно хубаво местенце с ранни монетки но много отпадаци \капачки,ал.фолио,опаковки разни,консервни котий ..............било е стари лозя. Мисла за GARRETT 250 или PRIZM 3 дали ще вършат работа.
топи Цезар
Заглавие: Re: коя машина работи на замърсено\може да дели\ Сря Апр 07, 2010 6:55 pm
според мен ще загубиш много ценни сигнали ако ги пренебрегваш тия описаните от теб.копаи всеки цветен сигнал и това е.то и аз искам копка-монета ама няма
BEKS Консул
Заглавие: Re: коя машина работи на замърсено\може да дели\ Сря Апр 07, 2010 6:57 pm
Ще ти свършат работа,поне капачки няма да копаеш.Ама и с Миладинката пак може 1-2 дена ще обираш всичко капачки и консерви слагай в една торба,ама после като ги подпукаш бааавничко.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: коя машина работи на замърсено\може да дели\ Сря Апр 07, 2010 7:49 pm
кършака написа:
Ще ти свършат работа,поне капачки няма да копаеш.Ама и с Миладинката пак може 1-2 дена ще обираш всичко капачки и консерви слагай в една торба,ама после като ги подпукаш бааавничко.
Колега и аз така мисла ама е много място сигорно 10-15 декара но ще е така като няма начин.
Павето Легионер
Заглавие: Re: коя машина работи на замърсено\може да дели\ Сря Апр 07, 2010 8:30 pm
Колегите са прави ..... по добре си хвани обектчето и бавно малко по малко да си го чистиш и работиш ,щом казваш че пуска ранни парички . Мога да ти кажа доста машини с добра дискриминация но са все от средния и горния клас ,тези за който говориш не мисля, че са идеалния вариант .Имай предвид ,че махнеш ли станиолите и капачките ......гаранция пропускаш много сигнали ,а е хубаво да натиснеш здраво обектчето .УСПЕХ
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: коя машина работи на замърсено\може да дели\ Сря Апр 07, 2010 9:03 pm
И двете машини са ... да не казвам какво. Според мен ( а и не само ) За замърсено ти трябва тесоро или ХР.Имат всичко необходимо за замърсено - бързина и страхотна дискриминация.
BEKS Консул
Заглавие: Re: коя машина работи на замърсено\може да дели\ Сря Апр 07, 2010 9:11 pm
nasko75 написа:
кършака написа:
Колега и аз така мисла ама е много място сигорно 10-15 декара но ще е така като няма начин.
Да ти кажа ти бърза работа там нямаш,от старото лозе по-хубаво няма.Няма кой да го реже и бере и си си скрит в него.Всеки бяга от него а пък хубавите работи са точно там.Днеска 2-ва реда утре още 2-ва и така.....Гледай къде са молемите камъни,по принцип те не се вадят като в нивите.Успех!
sitalk Джадай
Заглавие: Re: коя машина работи на замърсено\може да дели\ Сря Апр 07, 2010 9:17 pm
nasko75 написа:
Колеги намерих едно хубаво местенце с ранни монетки но много отпадаци \капачки,ал.фолио,опаковки разни,консервни котий ..............било е стари лозя. Мисла за GARRETT 250 или PRIZM 3 дали ще вършат работа.
изчисти мястото,копай всички цветове,неприятно е,но иначе ще изпуснеш нещо
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: коя машина работи на замърсено\може да дели\ Сря Апр 07, 2010 9:20 pm
Колега маи и двата апарата няма да ми свършат работа но даго поткарам бавно бавно с Миладинката.Всичко наред пък каквото даде даде и за скраб ще има много.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: коя машина работи на замърсено\може да дели\ Сря Апр 07, 2010 10:24 pm
б
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 7:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път
boby_24 Легионер
Заглавие: Re: коя машина работи на замърсено\може да дели\ Чет Апр 08, 2010 1:25 am
XP GoldMaxx power i Tesoro Tejon това са машините, които ще ти свършат работа
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: коя машина работи на замърсено\може да дели\ Чет Апр 08, 2010 6:21 am
boby_24 написа:
XP GoldMaxx power i Tesoro Tejon това са машините, които ще ти свършат работа
Не ми се вярва.БАВНО !!!
leo 1 Преторий
Заглавие: коя машина работи на замарсено Чет Апр 08, 2010 7:15 am
до Наско колега аз съм от твоя краи и се сещам за тези места дето пишеш и питаш но там из лозята капачките са разпокъсани,свити и станиоли и много олово са си цветни сигнали и няма как да ги избегнеш трябва да вадиш всичко наред аз съм с хлт и от опит и практика ги познавам излизат на дисплея съответните числа и ги подминавам дано да ти бях в полза от написаното успех
Radislav Цезар
Заглавие: Re: коя машина работи на замърсено\може да дели\ Чет Апр 08, 2010 8:24 am
nasko75 написа:
кършака написа:
Aбе ти за какво си се запретеснявал, че не мога да разбера Тъкмо ще имаш обект за една година напред...
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: коя машина работи на замърсено\може да дели\ Чет Апр 08, 2010 8:40 am
Колеги благодаря на всички за съветите,направх си някакви изводи от отговорите ви
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: коя машина работи на замърсено\може да дели\ Чет Апр 08, 2010 10:07 am
В началото на седмицата ходих на един много замърсен обект,но моя уред ми показваше само цветните сигнали. Извадих капачки от буркани,алуминиеви капачки от манерки,парче от устна хармоника и др. такива.Фолиото го чисти на дискриминация 8.Но на такива обекти,не знам с какво може да се работи ,за да не вадиш боклуци. Просто си ги има.
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: коя машина работи на замърсено\може да дели\ Чет Апр 08, 2010 2:50 pm
Prizma 3 и без зададена дискриминация отхвърля капачките на дълбочина до 13-15 см. А ако зададеш да отхвърля фолио ще отхвърля и някой монети. Лично съм пробвал със стара стотинка от соца мисля номинала 20 беше. При зададена дискриминация фоил ,детектора охвърля и стотинката. Иначе за замъсено с телчета железа призмата работи отлично.