Заглавие: за кортес и лобо Нед Апр 04, 2010 9:50 am
колеги-някой ако работи с кортес и лобо да сподели как са на силно урудено
amm Преторий
Заглавие: Re: за кортес и лобо Пон Апр 05, 2010 5:54 pm
ЛОБО сам пробвал на оръдено където другите уреди почти не бачкат спривя се добре на силно оръдено немам виждане не съм пробвал според мен това от индукционите е най силно на урудено
Заглавие: Re: за кортес и лобо Вто Апр 06, 2010 7:56 am
http://www.reviewdetector.ru/review/cortes.htm
quell Легионер
Заглавие: Re: за кортес и лобо Пон Май 03, 2010 9:04 pm
ianmaklaud написа:
колеги-някой ако работи с кортес и лобо да сподели как са на силно урудено
Привет. Работя отскоро с Тесоро Кортес и общо взето съм доволен от работата му на всякакъв терен. На силно орудени места работи нормално (прекалява със звуците, но на дисплея инфото е без грешка). Наскоро взех и голямата сонда и с нея разлика в работата на тежък терен не видях. На едно място не успях да направя добър ръчен баланс на уреда (става въпрос за място около 30кв. на един баир) ... На същото това място апарата свиреше като полудял и на автоматичен режим на дискриминация. След малко тестове установих, че все пак уреда се държи добре но според оказанията на дисплея но дълбочината падна драстично. Като цяло съм много доволен от машинката. След като свикнах да разчитам показанията уредчето добре ми пасна по характер. Има страхотен дискриминатор, но естествено на определена дълбочина онези кръгли подкови си ги свири на цветно та знае ли се За Лобо съм чувал само суперлативи. Знам че добре се държи с ДД сондата за разлика от Кортеса (затова взех голяма концентрична).. Тоест Лобо с ДД е по-дълбоко (Тежона също е добър с ДД-то), но за работа на замърсено Кортеса е уникален. Успех.
kodokan Консул
Заглавие: Re: за кортес и лобо Вто Сеп 27, 2011 10:29 am
amm написа:
ЛОБО сам пробвал на оръдено където другите уреди почти не бачкат спривя се добре на силно оръдено немам виждане не съм пробвал според мен това от индукционите е най силно на урудено
Наистина се оказа, че Лобото работи там, където другите апарати не могат. Много добра дискриминация. Очарован съм от апаратчето. Не ми харесва това ,че е малко плитичък, но все пак е с малка сонда 8"х9". Може би ако му се сложи по голяма сонда ще се увеличи дълбочината. Някой пробвал ли е как работи Tesoro Lobo със SEF сонда ?
Стан Новобранец
Заглавие: Re: за кортес и лобо Пон Ное 07, 2011 12:56 pm
Аз също подочух, че Лобото се справя супер на силно орудени участъци, като от всички други марки и модели само Еуреката може да го конкурира на орудено.