Заглавие: Re: Golden Mask 1 Сря Юни 02, 2010 5:42 pm
4орта написа:
Павлинчо, колко вземаш за реклама, че имам 2 кашона термометри за продаване?
Имал съм 5 различни машини и в момента съм с ГМ1 и нямам нищо против друга машина работеща по добре.Не правя реклама,просто за сега това ми е любима марка,както имам любима марка GSM,Автомобил и каквото и да е друго.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 1 Пет Окт 22, 2010 7:06 pm
Още един детектор за гаранционен ремонт, купен ноември 2005 г . т.е. остава му още 20 дена гаранция
Отпред
Купен от още младите тогава WWW.MDETECTORS.COM
На първо четене в кутията е имало водица, а като гледам и калчица има ....
Платката в доланта част доста окислена, пистите пред разпадане.... Не че не съм виждал и по-страшни случаи.
Пича иска да му се отремонтира гаранционно, иначе ще звъни на комисията за защита на потребителите ... А може и към форума да се обърне, да му съдейства за машинката или да му се върнат парите !
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 1 Пет Окт 22, 2010 7:17 pm
Golden Mask написа:
Пича иска да му се отремонтира гаранционно, иначе ще звъни на комисията за защита на потребителите ... А може и към форума да се обърне, да му съдейства за машинката или да му се върнат парите !
На платката май има работа с поялник ,което означава че не важи гаранцията за елекрониката , оправи му на човека апарата и не му взимай много пари , все пак едва ли няма да можеш да го отремонтираш,кой знае няма да е голям разход.
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 1 Сря Мар 02, 2011 4:03 pm
махаи го този миндил от там че загрозява саита
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 1 Нед Мар 06, 2011 10:44 pm
тия маски от воина ли идват или са на някои нехранимаико
Във всяка легенда има 99% измислица, 1% истина на коята лъжата се крепи
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 1 Чет Юли 06, 2017 10:26 pm
Относно маска 1 имам въпрос- с намаляването на дискриминацията, увеличава ли се дълбочината на детектора? До сега от всичките модели маски само този не съм пробвал. Благодаря ви за отговорите ви, предварително.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 1 Пет Юли 14, 2017 4:53 pm
Реално дискриминатора при Маската е филтър който подтиска и грунд баланса - реже металите заедно със почвата и минералите... При минимална дискриминация чува повече метали и минерали - имаш чувството че чува по на дълбоко...
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 1 Пет Юли 14, 2017 10:36 pm
pechkata написа:
Реално дискриминатора при Маската е филтър който подтиска и грунд баланса - реже металите заедно със почвата и минералите... При минимална дискриминация чува повече метали и минерали - имаш чувството че чува по на дълбоко...
Коле това при всички маски ли е така, всички модели се различават корено. За мен най-добрия си остава 3 плюс. Това е мое мнение и не ангажирам никого.