Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 29, 2010 11:34 am
Абе печка, ще ме умориш от смях бе наборе. Да беше оставил английския текст, че с тия преводи ме заболя корема да се смея:
Цитат :
MPS, дълбока венозна тромбоза и SETA технология осигурява за вас най-технологично напреднали детектор все още, което прави малко трудно да се чуе по-ясно Нъгетс.
Баси, тоя детектор ставал и за медицинска апаратура, вярно правят чудеса Minaleb.
Цитат :
В допълнение на Общи и Deep търсене са: Hi-Минерални, Кръпката, Hi-кошчето и Прицелно.
Най много ме кефят програмите „Кръпката” и Hi-Кошчето”
Цитат :
Лека литиево-йонна батерия с вграден високоговорител
Е, това ще да е нова технология Като превеждаш с online translator, поне си направи труда да прочетеш какво смешки излизат и ги пооправи малко. Ако не, по добре остави оригиналния текст.
laki Консул
Заглавие: по темата Пет Окт 29, 2010 2:57 pm
Админ сериозно-що пернахте номизматиката и артефактите и при положение че не ни давате да говорим много и за металодетектори-вьпроса ми е ЗА КАКВО ЩЕ СИ ГОВОРИМ И КОМЕНТИРАМЕ ТУКА. Просто тектовете от сорта -КОЛКО СТРУВА в номизматиката ги триеш и няма да има проблеми. КОЛЕГИ струва ми се ,че настьпва един масов СТРАХ да се коментират много неща,нормално ли е това и имали натиск от някьде.
charon Цезар
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 29, 2010 3:29 pm
laki написа:
Админ сериозно-що пернахте номизматиката и артефактите и при положение че не ни давате да говорим много и за металодетектори-вьпроса ми е ЗА КАКВО ЩЕ СИ ГОВОРИМ И КОМЕНТИРАМЕ ТУКА. Просто тектовете от сорта -КОЛКО СТРУВА в номизматиката ги триеш и няма да има проблеми. КОЛЕГИ струва ми се ,че настьпва един масов СТРАХ да се коментират много неща,нормално ли е това и имали натиск от някьде.
Не знам колега и аз това се питам,тези две секции във форума бяха много полезни,доста неща научих в тях,за което благодаря на колегите,които са ми помогнали,а сега без тях какво ни остана?
Viver est militare!
ТОЦИ 63 Легионер
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 29, 2010 3:56 pm
Редакция. ........
Последната промяна е направена от ТОЦИ 63 на Сря Ное 24, 2010 11:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 29, 2010 6:25 pm
С риск да изръся някоя простотия обаче според мен GP хваща по дълбоко в земята от колкото във въздуха.За това спомага минерализацията.Ето защо на чиста почва някои IB ги бият.
djotoriij Преторий
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 29, 2010 6:32 pm
N@SKO написа:
С риск да изръся някоя простотия обаче според мен GP хваща по дълбоко в земята от колкото във въздуха.За това спомага минерализацията.Ето защо на чиста почва някои IB ги бият.
И как ги бият ? На карти, на табла ?
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 29, 2010 6:46 pm
По дълбочина ги бият!!
djotoriij Преторий
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 29, 2010 6:53 pm
Интересно...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 29, 2010 8:57 pm
4орта написа:
Абе печка, ще ме умориш от смях бе наборе. Да беше оставил английския текст, че с тия преводи ме заболя корема да се смея:
Цитат :
MPS, дълбока венозна тромбоза и SETA технология осигурява за вас най-технологично напреднали детектор все още, което прави малко трудно да се чуе по-ясно Нъгетс.
Баси, тоя детектор ставал и за медицинска апаратура, вярно правят чудеса Minaleb.
Цитат :
В допълнение на Общи и Deep търсене са: Hi-Минерални, Кръпката, Hi-кошчето и Прицелно.
Най много ме кефят програмите „Кръпката” и Hi-Кошчето”
Цитат :
Лека литиево-йонна батерия с вграден високоговорител
Е, това ще да е нова технология Като превеждаш с online translator, поне си направи труда да прочетеш какво смешки излизат и ги пооправи малко. Ако не, по добре остави оригиналния текст.
Да колега имаш право и аз се смея на преводача на гугъл ама нали Арти не може да разбере та затова...Та има и малко истина за медицинския термин - та нали хора с плейсмеркери не бива да доближават пулс-индуктивни апарати...
ТОЦИ 63 Легионер
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 29, 2010 9:01 pm
Изтрито
Последната промяна е направена от ТОЦИ 63 на Сря Ное 24, 2010 10:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata Джадай
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 29, 2010 9:07 pm
ТОЦИ 63 написа:
Пейс, пейс - не ПЛЕЙС меркери ( Пейсмейкър). Пак ли чичо Гугъл те излъга.
Е не знам точно как се пише тази дума никога не съм я писал(ти нали знаеш-това е по важно) - и чичо Гугъл не лъже...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 29, 2010 9:30 pm
https://www.youtube.com/watch?v=ckPKAyX6c10&feature=player_embedded#! Вижте как работят GP-тата
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 29, 2010 10:03 pm
Сега като изгледах този клип вече си мисля,че с Мускетара само си губя времето
djotoriij Преторий
Заглавие: Re: към администраторите Съб Окт 30, 2010 5:20 am
N@SKO написа:
Сега като изгледах този клип вече си мисля,че с Мускетара само си губя времето
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: към администраторите Сря Ное 24, 2010 11:23 pm
[quote="Kiril62"]
adminn написа:
ОК оставям умишлено тази тема тук, защото много колеги се питат защи се трият теми от време на време.
само не можах да разбера моита тема за пръстена защо я изтрихте
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: към администраторите Чет Ное 25, 2010 12:24 am
,
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 5:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
charon Цезар
Заглавие: Re: към администраторите Чет Ное 25, 2010 9:04 am
[quote="zaki83"]
Kiril62 написа:
adminn написа:
ОК оставям умишлено тази тема тук, защото много колеги се питат защи се трият теми от време на време.
само не можах да разбера моита тема за пръстена защо я изтрихте
Защото колега,тук вече ще коментираме само вкаменени миди и охлювчета и тук таме някой рапан,ако извадиш (то туй рапана си голяма находка )
Viver est militare!
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: към администраторите Чет Ное 25, 2010 11:00 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 5:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: към администраторите Чет Ное 25, 2010 11:35 am
Колеги,искам да вмъкна едно уточнение във връзка със търкането на теми и коментари.Първо тук админите са няколко и всеки преценява какво да търка и да маха.Специално аз се въздържам от търкане на коментари освен ако няма нецензурни писания и караници.Виждате че темата за нумизматика е прехвърлена на другия форум.Искам да ви призова да се въздържате от качването на снимки на антични предмети,понеже във медийното простраснство се тиражират приказки че едва ли не ние сме най голямите престъпници.Форума е за металдетектори и други неща,така че поне малко от малко се придържайте към заглавните теми.Няма смисъл да даваме храна на журналистите и другите хора от институциите които ни четат форума само като гости.Нека докажем и да разберат един път завинаги че искаме да има разграничаване,който ходи по археологически обекти и нарушава закона да си носи последствията ,ние просто искаме да използваме металдетектинга като хоби.Неможе във цяла Европа и в други страни да има клубове по металдетектинг ,а тук някой хора да си завират главата във пясъка като щрауси и да се правят че това нещо е забранено.
Заглавие: Re: към администраторите Съб Дек 11, 2010 12:08 pm
какав е тоа номер де ми се показва кат тарса форума у гугала
sony147 Цезар
Заглавие: Re: към администраторите Съб Дек 11, 2010 12:18 pm
На Кирил62 админа телефона.
Дошло е време,робите да преброят господарите!
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: към администраторите Нед Дек 12, 2010 2:04 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 5:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: към администраторите Пон Дек 13, 2010 11:34 am
администраторите не са виновни , че тия идиоти са на власт и търсят и най-малкия повод да забранят форума и федерацията
Petronii Цезар
Заглавие: Re: към администраторите Нед Яну 30, 2011 5:46 pm
Какава е тая нова гупост , че обикновенния потребител не може да задава въпроси в секцията ВиП купува-продава , а трябва да е член на специална група , какво е това деление . Как аз да задам въпрос ,като се интересувам за дадена обява , а още по-тъпото е , че обява аз която съм пуснал , сега не мога да корегирам . Не знам как я мислите , но това не е в интерес на самите пуснали теми , защото хора ,които се интересуват не могат да коментират. Всъщност самия раздел е една недомислица , за едно и също нещо двойни теми , ако искате да си търгувате нещо , между вас си ,по-добре го скрийте да не се гледа ,след като не може всички да участват.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: към администраторите Вто Фев 01, 2011 9:55 am
Аз мисля че е добре така ако някой иска да купува или нещо от сорта има лични съобщения, мейли, телефони и др. ...