Заглавие: Re: към администраторите Сря Сеп 22, 2010 5:26 pm
И аз искам да я пробвам.Знам места с много телчета....
sony147 Цезар
Заглавие: Re: към администраторите Сря Сеп 22, 2010 7:13 pm
Колега няма да я държа повече от 2-3 дни.
Дошло е време,робите да преброят господарите!
adminn Admin
Заглавие: Re: към администраторите Сря Сеп 22, 2010 7:26 pm
Аз ви казах, че това ще е началото на една добра традиция с която всички ще спечелят - единствено ще изгубят гаражниците РУКОДЕЛЦИ Некя е блезмол да прати един апарт, който работи да го тестваме ние и всеки, който иска и да го подарим па някой член по жребий.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
ztec Консул
Заглавие: Re: към администраторите Сря Сеп 22, 2010 10:12 pm
Тук призводители - гаражници сте 4-5 и си сменяте никовете, но мисля, че доста от колегите вече ви знаят.[/quote]
Колега Laki дай да вземеш и моя ник да връткаш,че да станем повече производителите. Колеги администратори,няма свобода на словото при вас.И аз смятам че апарата на бристол не става и браво,че момчето се утарва ама айде стага всичко което продавате да е номер 1 и от всичко което черпите дивиденти да го препоръчвате.
ztec Консул
Заглавие: Re: към администраторите Сря Сеп 22, 2010 10:35 pm
Към Golden Mask мога да кажа само едно голямо БРАВО Това с пробването на апарата е много правилно нещо. Така се прави евалла човеко
adminn Admin
Заглавие: Re: към администраторите Чет Сеп 23, 2010 11:31 am
ztec написа:
Тук призводители - гаражници сте 4-5 и си сменяте никовете, но мисля, че доста от колегите вече ви знаят.
Колега Laki дай да вземеш и моя ник да връткаш,че да станем повече производителите. Колеги администратори,няма свобода на словото при вас.И аз смятам че апарата на бристол не става и браво,че момчето се утарва ама айде стага всичко което продавате да е номер 1 и от всичко което черпите дивиденти да го препоръчвате.[/quote]
Винаги препоръчваме най-доброто. А това, че идеите от тук тръгват май няма съмнение, защото и парите момчето си ги получи и сложихме началото на теставията за нови модели на БГ производители. За форума най-добре говори статистиката!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: към администраторите Чет Сеп 23, 2010 12:18 pm
Да използвам темата ,защото имам въпрос към админите. Последните дни изглежда има промяна във вашата страница,защото браузъра прекалено често опреснява сам зареденатата страница,това е много дразнещо,защото отнема трафик и натоварва ,когато се разглеждат други страници,не може ли да махнете това автоматично презареждане.
Гост Гост
Заглавие: Re: към администраторите Чет Сеп 23, 2010 12:40 pm
Petronii написа:
Да използвам темата ,защото имам въпрос към админите. Последните дни изглежда има промяна във вашата страница,защото браузъра прекалено често опреснява сам зареденатата страница,това е много дразнещо,защото отнема трафик и натоварва ,когато се разглеждат други страници,не може ли да махнете това автоматично презареждане.
колега да не си цъкнал нещо по браузъра си, аз съм на нет през мтел и си следя всеки килобайт пък не съм забелязал подобно нещо
Petronii Цезар
Заглавие: Re: към администраторите Чет Сеп 23, 2010 12:49 pm
PHOENIX написа:
Petronii написа:
колега да не си цъкнал нещо по браузъра си, аз съм на нет през мтел и си следя всеки килобайт пък не съм забелязал подобно нещо
Едва ли , ползвам и друг браузър, също така влизам от телефона през ви-фи и на всичите периодично през определен интервал се самозарежда страницата,браузърите показват активност,също като при сайтовете с резултати на живо,а и виждам промяна в сайта,формата при влизане не е същият.
imperio Цезар
Заглавие: Re: към администраторите Чет Сеп 23, 2010 12:58 pm
Рекламата на Фейсбук долу в ляво се отваря с функция iframe, може от нея нещо да е.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
dpinko Новобранец
Заглавие: Re: към администраторите Чет Сеп 23, 2010 3:05 pm
При всички случаи има опресняване на страницата през определен интервал, но мисля, че това би трябвало да не товари толкова браузъра респективно нета.
Гост Гост
Заглавие: Re: към администраторите Чет Сеп 23, 2010 9:05 pm
Petronii написа:
Petronii,при теб има ли "премигване" или "потрепване" при презареждането?
adminn Admin
Заглавие: Re: към администраторите Чет Сеп 23, 2010 9:18 pm
Сега спрях Фейсбук банера - как е?
hfy Легионер
Заглавие: Re: към администраторите Чет Сеп 23, 2010 10:56 pm
При мен има забавяне, сякаш по-бавно зарежда сайта.
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: към администраторите Сря Окт 20, 2010 11:34 pm
parvo iskam da se izvinia 4e pi6a taka no kompa v ofisa niama kirilica ako sam izvinen iskam da pitam 4oveka s goliamata nojica kak vi postove imam pravo da puskam 4e da nese triat i smiatam 4e nesam napisal ni6to lo6o v istritia post ako sam zasegnal niakoi s nego jalko pak se izviniavam za pisaneto
Гост Гост
Заглавие: Re: към администраторите Чет Окт 21, 2010 12:51 am
FILIP2 написа:
parvo iskam da se izvinia 4e pi6a taka no kompa v ofisa niama kirilica ako sam izvinen iskam da pitam 4oveka s goliamata nojica kak vi postove imam pravo da puskam 4e da nese triat i smiatam 4e nesam napisal ni6to lo6o v istritia post ako sam zasegnal niakoi s nego jalko pak se izviniavam za pisaneto
с риск да се истрие и този пост ще напиша правилата: Първостепенни Правила:
1. интересите на магазина са винаги на първо място и се трие всичко което не ги обслужва 2.Админа също винаги е прав. 3.при разискване или сравняване на марки апарати ако възникне условие да се докаже че гаражен апарат е по добър от някоя друга марка която се предлага в магазина се прилагат последователно точки 2 и 1
Второстепенни правила (пак са задължителни ама не се спазват особенно) тях може да ги видиш на официалната страница с правилата
Джони Цезар
Заглавие: Re: към администраторите Чет Окт 21, 2010 10:45 pm
PHOENIX написа:
FILIP2 написа:
с риск да се истрие и този пост ще напиша правилата: Първостепенни Правила:
1. интересите на магазина са винаги на първо място и се трие всичко което не ги обслужва 2.Админа също винаги е прав. 3.при разискване или сравняване на марки апарати ако възникне условие да се докаже че гаражен апарат е по добър от някоя друга марка която се предлага в магазина се прилагат последователно точки 2 и 1
Второстепенни правила (пак са задължителни ама не се спазват особенно) тях може да ги видиш на официалната страница с правилата
Няма те изтрият, щот панаира после ще е голям.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 22, 2010 11:39 am
И аз да дам едно предложение на админите и на съфорумниците !
Завирам се аз на ли така по чуждоземните форуми и какво ми прави впечатление , те и Админте УЖ се Завират ама нищо не казват - мълчат си !?????
Та в чуждоземните форуми , когато някой те оценява било то с + или - се обосновава ! Всеки от форума може да погледне кой на кого е дал положителна или отрицателна точка и за какво !?
А тук какво се получава ? Ами какво , малко нашенска работа , уж всичко ОК демокрация да си отчупиш " ДА ДА АМА НЕ "
Администрацията да помисли по този въпрос , че голям смях пада с двете баданарки !!!!
adminn Admin
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 22, 2010 6:23 pm
slavitoooo написа:
Завирам се аз на ли така по чуждоземните форуми и какво ми прави впечатление , те и Админте УЖ се Завират ама нищо не казват - мълчат си !?????
Та в чуждоземните форуми , когато някой те оценява било то с + или - се обосновава ! Всеки от форума може да погледне кой на кого е дал положителна или отрицателна точка и за какво !?
А тук какво се получава ? Ами какво , малко нашенска работа , уж всичко ОК демокрация да си отчупиш " ДА ДА АМА НЕ "
Администрацията да помисли по този въпрос , че голям смях пада с двете баданарки !!!!
Колега, вземаме в предвид всяко мнение. За което благодаря! При все това смятам, че системата на гласуването е доста сполучлив автокоректив на постовете във форума. С времето се вижда кой пише глупости и кой смислени неща. Самия ти си погледни рейтинга и е ясно, че пишеш умни работи. близмола и тук и в другите форуми /щото той участва и във форуми за роботи / е и отрицателен рейтинг - е кое не е наред? Кой е ощетен от рейтингите??? Така се спря с писането на латиница, както и с авторекламите. Хората грасуват за правилата на форума с посещенията антивноста си. Този форум е над 4 пъти по-голям отпреди година. По посещаемост бие форуми с доста по-големи хобита, като лов, риболов и т.н. Slavitooo в този форум през слабите летни месеци за интернет се поставят рекорди всяка седмица по посещения и писане на постове /по над 2000 през лятото, а сега ще са 3000 на месец/ . Този форум има 4 администратора, като всеки от тях е абсолютно самостоятелен в преценките си - защо това е така??? За автоконтрол и осигураване на максимална прозрачност.
Ето един пример - това което пиша може да бъде потвърдено и от твоя приател Aemilivs, защото и той има достъп до админската част. Това е демокрация но не е свободия. За този форум хората гласуват с това дали го посещават или не! Докато той става все поголям нещата са добре. Забелязвам, че точно хората, които ревът за това, че тук нямало демокрация, не търпят и на йота критика - включитално ти, а да не говорим за някой други. Там е смешното slavitoooo, там е смешното. А доста хора трябва да са наясно, че имат този виртуален образ и известност, благодарение на този форум - включително и ти. Има един проблем, който не ми харесва - не се пише достатъчно по експертни теми, но и това съвсем скоро ще се промени. Тук разчитам и на тебе Slavitooo!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 22, 2010 6:55 pm
adminn написа:
Има един проблем, който не ми харесва - не се пише достатъчно по експертни теми, но и това съвсем скоро ще се промени. Тук разчитам и на тебе Slavitooo!
Колегата има в предвид всеки да може песонално да види кой е гласувал и защо,разбира се само за своя си профил,както е в другите форуми , така сега има много съмнителни обстоятелства , и защо можеш само един глас на ден,това ограничение може да важи само за гласуване за един човек , след това можеш да гласуваш за него отново,когато дадеш поне пет вота на други хора ,така е в други форуми ,не само за металдетектори ,а такива при които има система за гласуване. .
Какво имаш предви под експертни теми ?
Джони Цезар
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 22, 2010 7:27 pm
adminn написа:
slavitoooo написа:
Колега, вземаме в предвид всяко мнение. За което благодаря! При все това смятам, че системата на гласуването е доста сполучлив автокоректив на постовете във форума. С времето се вижда кой пише глупости и кой смислени неща. Самия ти си погледни рейтинга и е ясно, че пишеш умни работи. близмола и тук и в другите форуми /щото той участва и във форуми за роботи / е и отрицателен рейтинг - е кое не е наред? Кой е ощетен от рейтингите??? Така се спря с писането на латиница, както и с авторекламите. Хората грасуват за правилата на форума с посещенията антивноста си. Този форум е над 4 пъти по-голям отпреди година. По посещаемост бие форуми с доста по-големи хобита, като лов, риболов и т.н. Slavitooo в този форум през слабите летни месеци за интернет се поставят рекорди всяка седмица по посещения и писане на постове /по над 2000 през лятото, а сега ще са 3000 на месец/ . Този форум има 4 администратора, като всеки от тях е абсолютно самостоятелен в преценките си - защо това е така??? За автоконтрол и осигураване на максимална прозрачност.
Ето един пример - това което пиша може да бъде потвърдено и от твоя приател Aemilivs, защото и той има достъп до админската част. Това е демокрация но не е свободия. За този форум хората гласуват с това дали го посещават или не! Докато той става все поголям нещата са добре. Забелязвам, че точно хората, които ревът за това, че тук нямало демокрация, не търпят и на йота критика - включитално ти, а да не говорим за някой други. Там е смешното slavitoooo, там е смешното. А доста хора трябва да са наясно, че имат този виртуален образ и известност, благодарение на този форум - включително и ти. Има един проблем, който не ми харесва - не се пише достатъчно по експертни теми, но и това съвсем скоро ще се промени. Тук разчитам и на тебе Slavitooo!
Две три реплики, без да търся конфронтация. Затова, че форума е такъв, т. е. посещаван, ми се струва голямата заслуга е на търсачите. Без тях ще остане страница с реклами.
Какво значи експертни теми? Надявам се, че под това определение не разбирате единствено обсъждането на качествата на фабричните металотърсачи. А колкото до останалите "експертни теми" свързани с металдетектинга, как ли да ги обсъждаме като все още не сме наясно всъщтност престъпници ли сме или не сме?! /това в кръга на шегата, аз не се чувствам престъпник/.
Колкото до репутациите - самия факт, че очевидно не можете да контролирате броя на регистрациите на един човек, това разбирам се случва не поради нежелание, а поради техническа невъзможност, означава, че и системата за оценяваме не е на сто процента реална. Не е редно едни и същи хора да могат да гласуват по няколко пъти на ден, а други, които се опитват да спазват правилата - не. Може би затова Слави е прав, ако виждаме кой гласува, няма да е толкова просто да се манипулира оценката на конкретните мнения.
И стига сте го споменавали тоя Блистол ли е, Блисмол ли, какъв вече не знам, не го познавам човека, но тая тема с неговото име вече се преекспонира. И в друга тема го споменавахте скоро, за да си направите реклама като го плюете. Дори и да е сбъркал, не е необходимо да го превръщате в нарицателно. Хвалете си техниката, той форума си е ваш, ма нека не е на гърба на някой друг, пък ко ще и да е най-лошия машинкаджия. Тука накрая се увлякох малко с тона, извинявам се.
И за финал - ако един човек няма качества, няма форум, който да му изгради репутация, дори и виртуална. То нещата прозират, даже и зад анонимността на виртуалното ни общуване.
Поздрави
Последната промяна е направена от Джони на Пет Окт 22, 2010 7:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път
adminn Admin
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 22, 2010 7:33 pm
Да това е така ще бъдат увеличени броят на гласуваниятя на ден - намалени са именно за да не се изкривяват показателите, като новорегистрирани правят недействителни вотове. Това е с цел да се ограничат новите ругистрации с цел спам. Вече ги променихме на 5 гласувания на ден. Право на глас при минимум 10 поста и репутация 2 от начална 0 Исками се да се пише по темите направи си сам - сонди апарати - схеми .... ти веждам, че си в час и можеш да пишеш за такива неща.
Джони Цезар
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 22, 2010 7:42 pm
adminn написа:
Да това е така ще бъдат увеличени броят на гласуваниятя на ден - намалени са именно за да не се изкривяват показателите, като новорегистрирани правят недействителни вотове. Това е с цел да се ограничат новите ругистрации с цел спам. Вече ги променихме на 5 гласувания на ден. Право на глас при минимум 10 поста и репутация 2 от начална 0 Исками се да се пише по темите направи си сам - сонди апарати - схеми .... ти веждам, че си в час и можеш да пишеш за такива неща.
Не с техниката не съм достатъчно в час, и не го крия,затова питам колеги, когато имам проблеми, всъщтност не ме и интресува толкова - не си сменям апарата всяка седмица. Ма той металдетектинга не е само сонди, апарати и схеми. Тука се чудите откъде ли хващам лопатата , остана и схеми да почна да показвам и цирка ще е пълен. Та, ако ме иронизираш, че не разбирам от техника.... няма се обидя, не е толкова важно това. Виж има други неща, за които мога да пиша, ама се сещаш, че е невъзможно.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 22, 2010 7:49 pm
adminn написа:
Исками се да се пише по темите направи си сам - сонди апарати - схеми .... ти веждам, че си в час и можеш да пишеш за такива неща.
Джони май имаше мен в предвид .
Заблудил си се админе , поназнайвам малко ,ама не толкова много , и аз виждам ,че във форума не са засегнати толкова тези теми , и на мен ми се искаше да се обсъжда повече от колеги ,които разбират от електроника , и да споделят опит и напътствия,но изглежда такива хора са малко,а и тези които могат да ти помогнат нямат такова желание. Все пак преобладаващата част хора са любители на хобито и не толкова с познания по електроника. А също така ми се струва не гледате с добро око на самоделството , опровергайте ме ако не е така,готов съм да си корегирам мнението.
adminn Admin
Заглавие: Re: към администраторите Пет Окт 22, 2010 10:05 pm
Специално аз съм фен на некомерсиалното самоделство, защото комерсиалното такова в БГ е доста свързано със заблуда на хората.