Заглавие: Помощ за монета Вто Мар 23, 2010 6:35 pm
Римска е, но знанията ми са дотук.Някой ако знае нещо повече да помага
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Помощ за монета Вто Мар 23, 2010 6:46 pm
За ко ти е инфо за тоа костак бе братле в това състояние ш ти дадът за него 30-40ст.Валентиниан или Валент се едно е и се ефтиняци са.
Павето Легионер
Заглавие: Re: Помощ за монета Вто Мар 23, 2010 6:58 pm
stan960 написа:
За ко ти е инфо за тоа костак бе братле в това състояние ш ти дадът за него 30-40ст.Валентиниан или Валент се едно е и се ефтиняци са.
Така е Стенли ама и ти когато си извадил първия костак си си помислил "еи сега си опраих живота ".....колегама може и да е начинаещ подхождай с разбиране )).
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Помощ за монета Вто Мар 23, 2010 7:14 pm
Така беше верно сал че беше първият ми щемпел костак-като го плювнах и го тръкнах и то са виде едно ИМП.ВАЛ................па отзаде си беше с Юпи Консерватори и си рекуф аедеее отвръкнамее с от 5 хилки нагоре -пусто му то па продължението не беше ВАЛЕНТ ми КОНСТАНТИН -яд яд яд ..............
garer Новобранец
Заглавие: Re: Помощ за монета Вто Мар 23, 2010 7:26 pm
начинаещ съм мерси за инфото
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Помощ за монета Вто Мар 23, 2010 8:05 pm
Аз като изкарах, първия костак и се развиках-сбогом сиромашйо
silver Преторий
Заглавие: Re: Помощ за монета Вто Мар 23, 2010 8:11 pm
няма да забравя тръпката от първата си изкарана монета беше монета на константин в добро качество изкарах я на 15/20 ден от както си купих първата машина още виждам ясно всичко както беше в съзнанието си а беше преди 10 години
Павето Легионер
Заглавие: Re: Помощ за монета Сря Мар 24, 2010 6:52 pm
garer написа:
начинаещ съм мерси за инфото
Колега ......купи си еди голям буркан с царска трушия от 3 кг.Като го изядеш с няколко кила ракийка ,почвай да ги събираш вътре ,аз така правя. Когато го напълниш ще ти кажа какво да правиш ,но хубаво е и някой от по старите колеги да ги прегледа преди да ги дадеш по 20-30 ст. , да не би да има някое Прокопи например .
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Помощ за монета Сря Мар 24, 2010 7:29 pm
Монетата е добра ако ти е от първите ти пожелавам да искараш все повече и по-хубави
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Помощ за монета Пон Юни 21, 2010 7:47 pm
малко помощ.http://stoian8411.snimka.bg/baby/moeto-sladko-beni.270327.19318079
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Помощ за монета Пон Юни 21, 2010 7:48 pm
Заглавие: Re: Помощ за монета Пон Юни 21, 2010 7:51 pm
малко са размазани но са снимки от телефон
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Помощ за монета Пон Юни 21, 2010 8:52 pm
моля ако някой знае да пише
comander Цезар
Заглавие: Re: Помощ за монета Пон Юни 21, 2010 10:27 pm
Денар хадриан или траян по скоро втория,гледа наляво по интересен е.а другия е посмъртрен на веспасиан сечен от тит през 81 година.
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Помощ за монета Пон Юни 21, 2010 11:32 pm
Браво ,добри монети си искарал.Находкови ли са или са менте?
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: Помощ за монета Вто Юни 22, 2010 12:07 am
PlovdivTrakiq написа:
Браво ,добри монети си искарал.Находкови ли са или са менте?
и намен ми приличат на дарвета но несам много сигурен че снимките са лошички
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Помощ за монета Нед Юни 27, 2010 12:15 pm
други предложения
outsider Преторий
Заглавие: Re: Помощ за монета Нед Юни 27, 2010 1:50 pm
кви др. предложения не разбра ли дървета са 1000%
twin.peaks Новобранец
Заглавие: Re: Помощ за монета Пон Юни 28, 2010 12:38 am
stan960 написа:
Така беше верно сал че беше първият ми щемпел костак-като го плювнах и го тръкнах и то са виде едно ИМП.ВАЛ................па отзаде си беше с Юпи Консерватори и си рекуф аедеее отвръкнамее с от 5 хилки нагоре -пусто му то па продължението не беше ВАЛЕНТ ми КОНСТАНТИН -яд яд яд ..............
от сигурен източник: момче наскоро си било купило Гарет,нищо не било намирало все още, когато влиза в един голям табан ,дълбок на едно кале и в един от ъглите,долу ниско,хваща слаб сигнал. почва да копае,сигнала се усилва и вади гърне с денари и ауреуси. един о хората,които час преди това са копали дупката и са я заебали,както си ял кремвирша и си клател краката,седнал на един от ръбовете на трапа,сандвича му пада от отворената му уста... Другите наоколо и те били,струпват се,,, късметлията бутал хем монетите в раницата,хем пръс...интересно,че са му казали..."късмета е твой...." това е истина....пуснали са го,без да го....утрепат... Северозападна БГ,на границата....
Virosss Легионер
Заглавие: Re: Помощ за монета Пон Юни 28, 2010 12:41 am
Хехех интересна история. Доста от хората в форума потвърждават, че най-новите търсачи, намират най-интересните находки.... вероятно заради мерака да копаят всичко де що изпищи
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Помощ за монета Пон Юни 28, 2010 10:04 am
хубава история
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Помощ за монета Пон Юни 28, 2010 6:01 pm
Virosss написа:
Хехех интересна история. Доста от хората в форума потвърждават, че най-новите търсачи, намират най-интересните находки.... вероятно заради мерака да копаят всичко де що изпищи
Верно, ние старите кокали се имаме за големи спецеалисти, а те имат успеха на начинаещия.