Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
голден грунда маск Minelab Fisher МЕТАЛОТЪРСАЧИ mask miladinka nokta TEKNETICS lorenz wave врътка deus VANQUISH GOLD nexus prodavam пират Майнлаб kupuvam Coil Spectrum tesoro Simplex нишани

ще вклучват и горските в борбата срешто нас

Go down 
+17
sitalk
vale
Magikman
Павето
paco
adda333
stoian8411
joro i
nasko
aiko
danio1978
kiril g
Cicero
leo 1
pechkata
PlovdivTrakiq
ivan113
21 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
ivan113
Преторий
Преторий
ivan113

ще вклучват и горските в борбата срешто нас Empty
ПисанеЗаглавие: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyНед Мар 21, 2010 8:28 pm

ще вклучват и горските в борбата срешто нас та аз им предлагам да вклучат и чобаните краварите козарите и говедарите в битката
Върнете се в началото Go down
PlovdivTrakiq
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyНед Мар 21, 2010 8:29 pm

има и мръсни чобани ,звънят в полицията ,макар да не им пречим с нищо.
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyНед Мар 21, 2010 8:48 pm

PlovdivTrakiq написа:
Чобаните са прави - звънят в полицията защото копаем големи дупки и не ги заравяме...ЗАРЯВАЙТЕ СИ ДУПКИТЕ КОЛЕГИ...!
leo 1
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: ще вклучват и горските в борбата   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyНед Мар 21, 2010 9:09 pm

не е заради дупките а си има такива гадове мен ме натопи един козар само защото съм минавал оттам полицията доиде от 20км а и горските ако са срещу нас лошо, толко много гора се реже такива пакости с бракониери ловджии има че те трябва с това да се справят ,а ние какво ни ловуваме не режем не правиме щуротии трябва да се вразумат тия хора вече
Cicero
Легионер
Легионер
Cicero

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyНед Мар 21, 2010 9:22 pm

ivan113 написа:
ще вклучват и горските в борбата срешто нас та аз им предлагам да вклучат и чобаните краварите козарите и говедарите в битката

от къде е тази информация Question
kiril g
Новобранец
Новобранец
kiril g

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyНед Мар 21, 2010 9:24 pm

ако е истина че игорските са включени утре ще знам
danio1978
Легионер
Легионер
danio1978

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyНед Мар 21, 2010 10:13 pm

Aбе те горските да вземат да си гледат работата за която държавата им плаща,защото октопода така ги е оплел,че няма оправия.Дърва се режат и крадат поголовно.То пък не бе крадене не бе чудо.
aiko
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyНед Мар 21, 2010 10:19 pm

На мен това ми звучи, като поредната партенка. Сега остава някой да каже, че по фактурите издадени от търговците, ще тръгват по къщите Laughing
nasko
Новобранец
Новобранец
nasko

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyНед Мар 21, 2010 10:43 pm

е недеите така бе и от горските има търсачи лично познавам двама
joro i
Легионер
Легионер
joro i

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyПон Мар 22, 2010 7:40 am

Че какви са правомощията на горския.До сега само са ме питали какво правя в гората и нищо повече
stoian8411
Преторий
Преторий
stoian8411

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyПон Мар 22, 2010 9:17 am

че то и от полицията има търсачи,ако става на въпрос Exclamation
adda333
Легионер
Легионер
adda333

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyПон Мар 22, 2010 9:36 am

вече нищо неможе да ме очуди
явно са на лов за вещици
тая милиционерщина вече ми писва
виждал съм какво ли не в този живот и да ви кажа никога несъм предполагал че нашата държава ще стигне до това положение
всички тези деиствия които са предприети стрещу нас са напулно логични
когато гадовете виждат че се обединяваме правим федерации здружения събират се пари отстояват се права
няма какво друго да направят и започват да деистват подмолно
и "с всички средства"
така постъпиха в не далечното минало и с единствената организация която защитаваше правата на военните Легията Раковски
това е техния начин да ни смачкат
арести ,обиски ,обвинения ,каляне в преста ,насаждане на негативно мнение у околните
това е доста познато на някои от по възрастните във форума
комунизма работеше така
като неможеш да отстраниш някого законно то направи така че да го намразят каляи го и народа сам ще ти го предостави
незабравяите от кого са се учили сегашните управници и до кого са стоели рамо до рамо
а после ни сме били лоши а Very Happy
ето и една статия за скъпия на всички министар:

http://razkritia.com/%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD-%D0%BB%D0%B8-%D0%B5-%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D1%83%D0%BC%D1%8A%D1%82-%E2%80%93-%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B8%D0%B4%D0%BE/

прочетете до края интересно е Laughing

ако аз напляскам някои полицаи наи малкото ще ме приберат и ще ме искъртят от бои в районното
а виждате ли какво става след това

http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=934&sectionid=1&id=00001

ееееее да ме глътне блатото дано яяяяяяяд яяяяяяяд яяяяяяяд
това го няма никате
и този бияч е погнал нас
няма да се преборим с тези идиоти в българия
само чрес евро съд ще стане и то много бавно
paco
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyПон Мар 22, 2010 1:15 pm

Нали се сещате в гората сме за трюфели.То без металотърсач как да ги намериш. Very Happy
PlovdivTrakiq
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyПон Мар 22, 2010 4:50 pm

То нали знаете ,ако се обадят ,че комшията са го обрали може и да дойдат след 1 час ,но ако се каже че има иманяри патрулките фвърчат.
Печка не е заради дупките само има и мръсни хора
Павето
Легионер
Легионер
Павето

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyПон Мар 22, 2010 5:35 pm

дупките ги оставят незаровени младите колеги ,който сега започват да се занимават и не могат да си центрират сигнала .... Shocked за това копаят дупки 40/40 см. и ги мързи да ги заравят аз на втората лопата съм извадил сигнала ако е по дълбок в повечето случай още на първата .Че какво ми струва да бутна с кубинката една лопата пръс обратно в дупката . КОЛЕГИ ЗАРАВЯЙТЕ СИ ДУПКИТЕ нека поне за това да не ни гонят и да ни викат хората ,и вие да сте на тяхно място не е приятно . Наслука на всички колеги . cheers
ivan113
Преторий
Преторий
ivan113

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyПон Мар 22, 2010 8:23 pm

PlovdivTrakiq написа:
по принцип чобаните са свесни xорица ама има нqкои отворковци,които си мислят ,че като имат гега и я размаxат и валци могат да пасат ama дупе им да e яко самонаказание :mdr6:
Magikman
Консул
Консул
Magikman

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyПон Мар 22, 2010 10:06 pm

Горските,и кметовете,отдавна са включени.Имаше една програма,по която на половин щат по селата водеха хора,да пазят археологическите обекти и да се обаждат.
vale
Легионер
Легионер
vale

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyПон Мар 22, 2010 10:06 pm

Айде не се шашкаите на никого нищо лошо не правим.Така че дали горски дали полицай щом има малко в главата няма проблеми.Много ги е яд полицаите като им кажем че ходим за желязо-това ми е направило впечатление .
Павето
Легионер
Легионер
Павето

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyВто Мар 23, 2010 6:47 pm

Мен пък като ме видят им викам че търся заровено турско злато до някаква скала ,на която имало издялана човешка ръка .... Laughing едни познати като ги спрели за проверка и ги питали ,казали че са за железа ,: а това в багажника какво е питал полицая : ми МОНЕТАРКА БЕ
казал единия ...хахах голям смях а в джабката ,каталог Рим ,каталог Византия и каталог Тракия ...хахахахахаахах lol!
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyВто Мар 23, 2010 9:09 pm

ivan113 написа:

От къде го чу това? Щото горските толкова са честни,че дей си игра... Very Happy

Оправиха горите,че вече нас ще "гонят". Какви работи знам за тях,ама трябва да си сменя НИКА за да го напиша,щото не съм клюкар...
mitkovich
Преторий
Преторий
mitkovich

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyВто Мар 23, 2010 11:33 pm

колега снимай далаверите и като доде полиция показваш слет третия случай горските ще ни станат н приятели няма да смеят да викат полиция щот незнаят какво ще и покажеш
leo 1
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: ще вклучват и горските в борбата   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyВто Мар 23, 2010 11:40 pm

ти хубаво ще ги снимаш а като те повлечат и тебе па полиция разпити в съда за свидетел и ти се разказа играта ще се проклинаш та не се знае колко време
deadman_
Цезар
Цезар
deadman_

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyСря Мар 24, 2010 5:41 pm

Аз мисля че няма начин да вклучат горските заштото са оделна институциа!мое да им помагат само като допалнителни очи! affraid

BG------------ cheers hunter2
Avrelian
Цезар
Цезар
Avrelian

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyСря Мар 24, 2010 8:02 pm

Еми да се включат,ибез това искам да набия един горски. :fessee:
mitkovich
Преторий
Преторий
mitkovich

ПисанеЗаглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас   ще вклучват и горските в борбата срешто нас EmptyСря Мар 24, 2010 8:51 pm

другия вариянт е снимаш икачваш в нета да и гледаме саира

ще вклучват и горските в борбата срешто нас
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: