Заглавие: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Нед Мар 21, 2010 8:28 pm
ще вклучват и горските в борбата срешто нас та аз им предлагам да вклучат и чобаните краварите козарите и говедарите в битката
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Нед Мар 21, 2010 8:29 pm
има и мръсни чобани ,звънят в полицията ,макар да не им пречим с нищо.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Нед Мар 21, 2010 8:48 pm
PlovdivTrakiq написа:
Чобаните са прави - звънят в полицията защото копаем големи дупки и не ги заравяме...ЗАРЯВАЙТЕ СИ ДУПКИТЕ КОЛЕГИ...!
leo 1 Преторий
Заглавие: ще вклучват и горските в борбата Нед Мар 21, 2010 9:09 pm
не е заради дупките а си има такива гадове мен ме натопи един козар само защото съм минавал оттам полицията доиде от 20км а и горските ако са срещу нас лошо, толко много гора се реже такива пакости с бракониери ловджии има че те трябва с това да се справят ,а ние какво ни ловуваме не режем не правиме щуротии трябва да се вразумат тия хора вече
Cicero Легионер
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Нед Мар 21, 2010 9:22 pm
ivan113 написа:
ще вклучват и горските в борбата срешто нас та аз им предлагам да вклучат и чобаните краварите козарите и говедарите в битката
от къде е тази информация
kiril g Новобранец
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Нед Мар 21, 2010 9:24 pm
ако е истина че игорските са включени утре ще знам
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Нед Мар 21, 2010 10:13 pm
Aбе те горските да вземат да си гледат работата за която държавата им плаща,защото октопода така ги е оплел,че няма оправия.Дърва се режат и крадат поголовно.То пък не бе крадене не бе чудо.
aiko Консул
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Нед Мар 21, 2010 10:19 pm
На мен това ми звучи, като поредната партенка. Сега остава някой да каже, че по фактурите издадени от търговците, ще тръгват по къщите
nasko Новобранец
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Нед Мар 21, 2010 10:43 pm
е недеите така бе и от горските има търсачи лично познавам двама
joro i Легионер
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Пон Мар 22, 2010 7:40 am
Че какви са правомощията на горския.До сега само са ме питали какво правя в гората и нищо повече
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Пон Мар 22, 2010 9:17 am
че то и от полицията има търсачи,ако става на въпрос
adda333 Легионер
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Пон Мар 22, 2010 9:36 am
вече нищо неможе да ме очуди явно са на лов за вещици тая милиционерщина вече ми писва виждал съм какво ли не в този живот и да ви кажа никога несъм предполагал че нашата държава ще стигне до това положение всички тези деиствия които са предприети стрещу нас са напулно логични когато гадовете виждат че се обединяваме правим федерации здружения събират се пари отстояват се права няма какво друго да направят и започват да деистват подмолно и "с всички средства" така постъпиха в не далечното минало и с единствената организация която защитаваше правата на военните Легията Раковски това е техния начин да ни смачкат арести ,обиски ,обвинения ,каляне в преста ,насаждане на негативно мнение у околните това е доста познато на някои от по възрастните във форума комунизма работеше така като неможеш да отстраниш някого законно то направи така че да го намразят каляи го и народа сам ще ти го предостави незабравяите от кого са се учили сегашните управници и до кого са стоели рамо до рамо а после ни сме били лоши а ето и една статия за скъпия на всички министар:
ееееее да ме глътне блатото дано това го няма никате и този бияч е погнал нас няма да се преборим с тези идиоти в българия само чрес евро съд ще стане и то много бавно
paco Легионер
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Пон Мар 22, 2010 1:15 pm
Нали се сещате в гората сме за трюфели.То без металотърсач как да ги намериш.
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Пон Мар 22, 2010 4:50 pm
То нали знаете ,ако се обадят ,че комшията са го обрали може и да дойдат след 1 час ,но ако се каже че има иманяри патрулките фвърчат. Печка не е заради дупките само има и мръсни хора
Павето Легионер
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Пон Мар 22, 2010 5:35 pm
дупките ги оставят незаровени младите колеги ,който сега започват да се занимават и не могат да си центрират сигнала .... за това копаят дупки 40/40 см. и ги мързи да ги заравят аз на втората лопата съм извадил сигнала ако е по дълбок в повечето случай още на първата .Че какво ми струва да бутна с кубинката една лопата пръс обратно в дупката . КОЛЕГИ ЗАРАВЯЙТЕ СИ ДУПКИТЕ нека поне за това да не ни гонят и да ни викат хората ,и вие да сте на тяхно място не е приятно . Наслука на всички колеги .
ivan113 Преторий
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Пон Мар 22, 2010 8:23 pm
PlovdivTrakiq написа:
по принцип чобаните са свесни xорица ама има нqкои отворковци,които си мислят ,че като имат гега и я размаxат и валци могат да пасат ama дупе им да e яко
Magikman Консул
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Пон Мар 22, 2010 10:06 pm
Горските,и кметовете,отдавна са включени.Имаше една програма,по която на половин щат по селата водеха хора,да пазят археологическите обекти и да се обаждат.
vale Легионер
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Пон Мар 22, 2010 10:06 pm
Айде не се шашкаите на никого нищо лошо не правим.Така че дали горски дали полицай щом има малко в главата няма проблеми.Много ги е яд полицаите като им кажем че ходим за желязо-това ми е направило впечатление .
Павето Легионер
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Вто Мар 23, 2010 6:47 pm
Мен пък като ме видят им викам че търся заровено турско злато до някаква скала ,на която имало издялана човешка ръка .... едни познати като ги спрели за проверка и ги питали ,казали че са за железа ,: а това в багажника какво е питал полицая : ми МОНЕТАРКА БЕ казал единия ...хахах голям смях а в джабката ,каталог Рим ,каталог Византия и каталог Тракия ...хахахахахаахах
sitalk Джадай
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Вто Мар 23, 2010 9:09 pm
ivan113 написа:
От къде го чу това? Щото горските толкова са честни,че дей си игра...
Оправиха горите,че вече нас ще "гонят". Какви работи знам за тях,ама трябва да си сменя НИКА за да го напиша,щото не съм клюкар...
mitkovich Преторий
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Вто Мар 23, 2010 11:33 pm
колега снимай далаверите и като доде полиция показваш слет третия случай горските ще ни станат н приятели няма да смеят да викат полиция щот незнаят какво ще и покажеш
leo 1 Преторий
Заглавие: ще вклучват и горските в борбата Вто Мар 23, 2010 11:40 pm
ти хубаво ще ги снимаш а като те повлечат и тебе па полиция разпити в съда за свидетел и ти се разказа играта ще се проклинаш та не се знае колко време
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Сря Мар 24, 2010 5:41 pm
Аз мисля че няма начин да вклучат горските заштото са оделна институциа!мое да им помагат само като допалнителни очи!
BG------------
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Сря Мар 24, 2010 8:02 pm
Еми да се включат,ибез това искам да набия един горски.
mitkovich Преторий
Заглавие: Re: ще вклучват и горските в борбата срешто нас Сря Мар 24, 2010 8:51 pm
другия вариянт е снимаш икачваш в нета да и гледаме саира