Заглавие: докога ще търпиме Съб Мар 20, 2010 7:53 pm
току що се връщам от излет с 5 монети дали може да ми пръднат на това, да не казвам кое много се дразна от малоумници. И5-те струват -5-6 лева -един антониан и четири костака ако искат да дойдат и на проверка писна ми вече да се крия да дойдат и даме арестуват.
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: докога ще търпиме Съб Мар 20, 2010 8:42 pm
днес бях с дъщеря си пред нас.играехме с една топка.беше около 17:00 часа и какво да видя,двама с един металотърсач зглобен при това, си минаха покрай нас без никакво притеснение.при това не бяхме само ние имаше поне 10 човека.машината беше аналогова със сигурност.бях на около 50 метра ,не видях каква е .но голям кораж а . не че има от какво да се крият,но аз не бих го направил
leo 1 Преторий
Заглавие: докога ще търпиме Съб Мар 20, 2010 9:00 pm
колега евала на хората превазмогнали са страха от полиция
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: докога ще търпиме Съб Мар 20, 2010 9:11 pm
най-невероятното е ,че минаха покрай полицията .незнам в тоя момент имаше ли полицай, или не, но тия ме шашнаха направо
kiril g Новобранец
Заглавие: Re: докога ще търпиме Съб Мар 20, 2010 9:27 pm
може да са били полицаи,като сложат работните дрехи са като нас
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: докога ще търпиме Съб Мар 20, 2010 10:08 pm
не .ние сме малко градче.та полицайте ги познавам.не бяха.бяха си тукашни
ELATION Легионер
Заглавие: Re: докога ще търпиме Нед Мар 21, 2010 6:28 pm
Преди 3 дни,трима колеги са задържани на един обект в Свищовска община .Работили са на една поляна но пак са ги прибрали.За пореден път!
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: докога ще търпиме Нед Мар 21, 2010 6:39 pm
е докога.СТИГА ВЕЧЕ ДЕ
kiril g Новобранец
Заглавие: Re: докога ще търпиме Нед Мар 21, 2010 7:38 pm
два пъти машините в багажника без да търкаме и пак ни пребраха .вторият път не ни върнаха машините
BEKS Консул
Заглавие: Re: докога ще търпиме Нед Мар 21, 2010 7:54 pm
Колеги от днес и аз съм член на федерацията.Направихме си една обиколка с жената и детето и се запознахме с Кирил,на връщане разгледахме и Перперикон и разходката беше хем ползотворна,хем приятна.Смятам,че не трябва да се чудите,а и вие да станете членове,за да сте спокойни като излизате да си правите кефа с детектора.Имате ли си членска карта и двата листа на решението на федерацията в съда ,няма да има за какво да се захванат полицаите.Тези документи трябва винаги да са с нас. Федерацията е за наше добро,не губете време.
niki Новобранец
Заглавие: Re: докога ще търпиме Нед Мар 21, 2010 8:11 pm
момчета до кога ште ни мачкат и арестуват аиде да се сабереме и ние пред народното сабрание сас машините и да си тарсим правата
niki Новобранец
Заглавие: Re: докога ще търпиме Нед Мар 21, 2010 8:12 pm
НЕ СМЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ВСЕ ПАК
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: докога ще търпиме Нед Мар 21, 2010 8:14 pm
geniya Новобранец
Заглавие: Re: докога ще търпиме Нед Мар 21, 2010 9:00 pm
И мен са ме задържали 2 пъти, като втория път бяхме трима и колата му запечатаха на приятеля.Държаха му 9мес. и му я върнаха и машинките също.Прокуроката ги направи на гъз ченгетата, имам и писмо мога да го снимам даже.
Земята е пълна със съкровища.Само чакат някой да ги извади...
kiril g Новобранец
Заглавие: Re: докога ще търпиме Нед Мар 21, 2010 9:15 pm
прокурорката те обвинява а не те защитава,нашата предостави матерялите по делото/металотърсачите/на музея
geniya Новобранец
Заглавие: Re: докога ще търпиме Нед Мар 21, 2010 9:21 pm
Кирчо, много си отворен бе роднина, ела вкъщи да ти покажа писмото....
Земята е пълна със съкровища.Само чакат някой да ги извади...
nik Легионер
Заглавие: Re: докога ще търпиме Пон Мар 22, 2010 12:58 pm
кършака написа:
Колеги от днес и аз съм член на федерацията.Направихме си една обиколка с жената и детето и се запознахме с Кирил,на връщане разгледахме и Перперикон и разходката беше хем ползотворна,хем приятна.Смятам,че не трябва да се чудите,а и вие да станете членове,за да сте спокойни като излизате да си правите кефа с детектора.Имате ли си членска карта и двата листа на решението на федерацията в съда ,няма да има за какво да се захванат полицаите.Тези документи трябва винаги да са с нас. Федерацията е за наше добро,не губете време.
Как се става член колега? Казвай и да действаме
BEKS Консул
Заглавие: Re: докога ще търпиме Пон Мар 22, 2010 1:22 pm
Ми трябва да се свържеш с някой от шефовете на федерацията.Зависи от кой район на страната си,аз се обадих на Киril62 и се уговорихме.
nik Легионер
Заглавие: Re: докога ще търпиме Пон Мар 22, 2010 2:19 pm
кършака написа:
Ми трябва да се свържеш с някой от шефовете на федерацията.Зависи от кой район на страната си,аз се обадих на Киril62 и се уговорихме.
От софия съм
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: докога ще търпиме Пон Мар 22, 2010 2:31 pm
nik написа:
кършака написа:
От софия съм
Значи там е Светлйо отговорника за членските карти ,понеже вече не съм в София и отговарям за почти цяла Южна България.Телефона му е 0889197820
Последната промяна е направена от Kiril62 на Пон Мар 22, 2010 2:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път
nik Легионер
Заглавие: Re: докога ще търпиме Пон Мар 22, 2010 2:43 pm
Kiril62 написа:
nik написа:
кършака написа:
От софия съм
Значи там е Светлйо отговорника за членските карти ,понеже вече не съм в София и отговарям за почти цяла Южна България.Телефона му е 0889197820
Мерси. Ще се обадя тия дни
Павето Легионер
Заглавие: Re: докога ще търпиме Пон Мар 22, 2010 5:44 pm
ancient написа:
току що се връщам от излет с 5 монети дали може да ми пръднат на това, да не казвам кое много се дразна от малоумници. И5-те струват -5-6 лева -един антониан и четири костака ако искат да дойдат и на проверка писна ми вече да се крия да дойдат и даме арестуват.
Колега напълно си прав .....но какво да се прави и хляба и сиренето и ножа е у тях ))) в такава държава живеем ....не искат да се сложи всичко в ред защото някой нямат полза от това ,това си е живата истина няма какво да си говорим и докато тези хора не кажат че трябва да се узакони всичко ,да има правила който да се спазват .....забрави .Не искам да влизам в подробности сега ,кой защо и поради каква причина не иска да се узакони нашето хоби ......вярвам много колеги могат да си отговорят на този въпрос ......КОИ ИНТЕРЕСИ СА ЗАСТРАШЕНИ ......така че нищо няма да се промени .....просто трябва да живеем с това и да се пригаждаме спрямо ситуацията ....а хобито винаги ще го практикувам или както и ти каза да ми седнат на оная работа .
ivan_nikolov Новобранец
Заглавие: Re: докога ще търпиме Чет Мар 25, 2010 12:50 pm
Kiril62 написа:
nik написа:
кършака написа:
От софия съм
Да те помоля да ми кажеш с кого да се свържа да стана член на федерацията . Аз съм от Добрич . А каква е цената на удоволствието
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: докога ще търпиме Чет Мар 25, 2010 12:55 pm
ivan_nikolov написа:
Kiril62 написа:
nik написа:
кършака написа:
От софия съм
Да те помоля да ми кажеш с кого да се свържа да стана член на федерацията . Аз съм от Добрич . А каква е цената на удоволствието
Колега звънни на председателя Илия Илиев,той ще ходи до Нови Пазар и ще ти каже кога да отидеш да ти даде членска карта.Телефона му е 0898584502