Заглавие: Re: Акция май има колеги Съб Юни 12, 2010 8:31 pm
Акцийте май са повече по Юж.БГ - не знам що - може би щото се знае че по Северна отдавна е опоскано или пък щото долу ченгетата са по натегачи.Иначе колегата pld-monetarka по горе е прав - беше предизвестено - не може да са те учили еди кои си -пък ти да им правиш сечено (но все пак сме в БГ )- да си дойдем пак на любимата ми Татова - Пременил са Илия пак в тия - гледам обаче днешният Илия нещо май са опитва да са пременява в американски джинси -изглежда забравя че за българинът - "Като Русия няма втора"............- и на следващите избори директно ще има червен картон.
apti Легионер
Заглавие: Re: Акция май има колеги Съб Юни 12, 2010 10:31 pm
... бате мене също ме следят ... щом изляза от къщи един разузнавателен спътник почва да ме снима и два невидими самолета кръжат над мен ... ама аз крия антената под ватенката и са подпирам на щеката на мойта бангия все едно че е бастун и ги заблуждавам ...
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Акция май има колеги Съб Юни 12, 2010 11:11 pm
apti написа:
... бате мене също ме следят ... щом изляза от къщи един разузнавателен спътник почва да ме снима и два невидими самолета кръжат над мен ... ама аз крия антената под ватенката и са подпирам на щеката на мойта бангия все едно че е бастун и ги заблуждавам ...
брат4ет, и аз така правя,с малка разлика,не излизам сам,а с някой колега,като се разбираме така: като се усъмним 4е ни гледат,или следят и колегата веднага се навежда стойка партер и аз се подпирам на машинката и гледам нагоре и тея които пък нас гледат или следят си мислят,4е сме ов4ар и овца
Гост Гост
Заглавие: Re: Акция май има колеги Нед Юни 13, 2010 12:07 am
stan960 написа:
Акцийте май са повече по Юж.БГ - не знам що - може би щото се знае че по Северна отдавна е опоскано или пък щото долу ченгетата са по натегачи.Иначе колегата pld-monetarka по горе е прав - беше предизвестено - не може да са те учили еди кои си -пък ти да им правиш сечено (но все пак сме в БГ )- да си дойдем пак на любимата ми Татова - Пременил са Илия пак в тия - гледам обаче днешният Илия нещо май са опитва да са пременява в американски джинси -изглежда забравя че за българинът - "Като Русия няма втора"............- и на следващите избори директно ще има червен картон.
Искам да доуточня нещо-горния пост го написах не да засегна или насоча темата към ...Пременил са Илия пак в тия ....този човек който не познавам лично,но му правя поклон за това което прави за новосъздаденото...недей така stan960,аз кво да кaжа че преди 10-тина дена имах ченгета на'гости',да обвинявам който и да било,наи-малко мога да обвиня този човек,или този саит,като от 1982 год съм в регистрите на Мвр,за иманярство ,и сега да ревна---ТОЗИ ВИНОВЕН ИЛИ ОНЗИ,просто системата е такава,подслушват ни както искат.потърси в нета програмата за-като се обадиш на някои,да го видиш на дисплея каде се намира,нещо като джипиес,потърси програмата за влизане в чужди компове...да ти дам ли адреса на официалния шпионски мгазин в нета,дето се продават свободно,всякакъв вид и род SPY техника,толкова ли не знаете че на Бг е подарена техника за сателитно видеонаблюдение,официално за наблюдение на археологични обекти,а за кво се изполва един господ знае,сега като е начало,и ударите са отвсякаде,не е допустимо,да се пречупват една по една клонките,нека да са заедно всички,да видиме кои как ще ги пречупи/от историята за Хан Аспарух/
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Акция май има колеги Нед Юни 13, 2010 9:20 am
Нещо май не си ме разбрал точно или пък аз не мога да схвана точно какво искаш да ми кажеш-както и да е - Иначе за клонките (пръчките) си прав .
Гост Гост
Заглавие: Re: Акция май има колеги Нед Юни 13, 2010 10:22 am
stan960 написа:
Нещо май не си ме разбрал точно или пък аз не мога да схвана точно какво искаш да ми кажеш-както и да е - Иначе за клонките (пръчките) си прав .
писах ти на лични...
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Акция май има колеги Нед Юни 13, 2010 2:42 pm
Отговорих ти на лични - сега предполагам ще ме разбереш по точно.
Гост Гост
Заглавие: Re: Акция май има колеги Нед Юни 13, 2010 4:49 pm
vasko_87 Легионер
Заглавие: Re: Акция май има колеги Вто Юни 15, 2010 1:11 am
исках просто да кажа че има хора които следят и форима полиция и тем подобни хора няма да коментирам имена и така нататака нищо против който и да било но начина по който пишете "присрами"се не мисля че е най одачния малко пъпо се получава...
Гост Гост
Заглавие: Re: Акция май има колеги Вто Юни 15, 2010 1:59 am
vasko_87 написа:
исках просто да кажа че има хора които следят и форима полиция и тем подобни хора няма да коментирам имена и така нататака нищо против който и да било но начина по който пишете "присрами"се не мисля че е най одачния малко пъпо се получава...
Прав си колега,тука има някой индивиди които се мислят за голяма работа и пишат само ейтака,че си нямат друга работа.Човек напише нещо и се намира някой да се осер....................................................