Определено притежателите на марката Фишер и по-специално на невероятния модел 75 са особено агресивни към най-малкото недоверие изказано за тяхната космическа машина. Защо капачката е само на метър? Аз казвам нека са 2 метра! Керамики, павета и други буклуци- няма проблем лови монета и под палешник. Вероятните причини за толкова добрите резултати са 3: - Реклама - Психическа травма от потрошените пари за Фишера. - Просто глупост
А относно въпроса с клизмата може да го уредим на саме. Само да не напълните гащите предварително!
Определено притежателите на марката Фишер и по-специално на невероятния модел 75 са особено агресивни към най-малкото недоверие изказано за тяхната космическа машина. Защо капачката е само на метър? Аз казвам нека са 2 метра! Керамики, павета и други буклуци- няма проблем лови монета и под палешник. Вероятните причини за толкова добрите резултати са 3: - Реклама - Психическа травма от потрошените пари за Фишера. - Просто глупост
А относно въпроса с клизмата може да го уредим на саме. Само да не напълните гащите предварително!
Някога, ако поумнееш и успееш да събереш пари, то тогава ще се сбъдне мечтата ти да си притежател на Ф-75.
Колега аз от скоро съм притежател на фишер 5/ финансовите възможности ми позволяват да съм с този модел /, лично мога да ти кажа , че за уродено и замърсено ще бие всички българси МД , дори и тези които се правят по космична технология както Голдън маск например. На Владо по-рано му казах в един от постовете , където оспами една тема ма един колега с неговите клипчета, когато направи МД изцяло с дисплей тогава да говори! p.s Това за клизмата ми хареса!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
И с какво ще ни уплашиш...? - С някое измислено PI със сап (косилка) от на дядо ти косата - за стик! Макар че косенето и търкането имат нещо общо. УСПЕХ!
На видео мога да хвана монета под лопата , монета на 50, 60 , 70 см в земята , няма проблем, но само на видео ! А относно тоя клип, да Ф75 хваща монета под камъка но на дисплея показва пирон До сега на съборите са идвали 4-5 човека с Ф75 и резултатите винаги са били плачевни. Монета под и над керамика - желязо Монета под и над оруден камък - желязо
Не така стои въпроса с XP Gold Maxx Power и ДЕУС, под същата керамика и камък монетата е цвят , за мен това е правилния избор
До Голдън Маск производителя
Господине искам правилно да разбереш! Това е тест които направих с фишер ф5 с ултимейт 13" ДД сонда. Изкопана дупка около 30см. най отдолу 1лв. до него желязо около 5 см. дълго , 0,5см широко и 0,5 см дебело. Върху него слагам около 10см земя . След това керамика дебела около 2.5 см и с около 30 кв.см площ. Малко земя и върху нея горе долу същото желязо. След това запълваш дупката. Изрязваш на уреда желязото с копчето може и ноч, и с дискриманатора на 15 тогава се появява черта върху желязото и над закопаната монета свири свят. Показва между 40 и 60 на дисплея. С още два БГ апарати минаха над дупката - няма никой в къщи. Само пропукване на горното желязо. След това махнах изрязването на желязото и над дупката свиреше с два цвята желязо и цветен сигнал на дисплея „6” и „40 – 45”.
След това направих същият тест, но без монетата .Асолютна същата подредба на предметите . На изрязване на желязото апарата мълчеше като пуяк. Когато премахнах изрязването свиреше само дебел тон и показваше на дисплея 4- 6 желязо. Също така направих и друг тест 1лв на земята, а върху него , сложихме около 18см керамика /дебела около 2,5 см/. Фешера с ултимейта го дава цвят и на звук и на дисплея , а БГ апарата мълчи или припуква. Калегата е редовно посещава този форум. Така , че ако иска може да потвърди казаното от мен.
Мнение на , Колегата присъствал на теста : ” Така е не лъже Фешера Ф 5 проби повече керамика верно е и си дава монетата цвят”
Моля, Ви най-учтиво да направите същият клип с най-новият си МД/ или най-добрият/, може маската да няма дисплей, но хубавото е да има за да видим колко показва на скалата за отчитене цветността на метала. Благодаря , предварително! Сигурен съм , че , Вие сте сериозен производител и ще го докажете на 100%, като направите тестовете и ги побликувате.
Последната промяна е направена от ivanasen на Вто Яну 29, 2013 2:23 pm; мнението е било променяно общо 1 път
На Владо по-рано му казах в един от постовете , където оспами една тема ма един колега с неговите клипчета, когато направи МД изцяло с дисплей тогава да говори! p.s Това за клизмата ми хареса!
Аз също ти казах (показах) много неща в един от предните постове че празни приказки не говоря ! За това как Миладин ти е промил мозъка имам предвид ! Това че не си видял маска с дисплей не значи че няма, нови модели пускам когато пазара го налага, не съм длъжен да се доказвам на някой си ivanasen, който е никой, никой не го познава а няма и да го познава . Днес е с ник ivanasen утре с petkandragan, такива незнайни войни винаги е имало и ще има . Нито си бил на повече събори по метал детектинг от мен, нито си държал в ръцете си повече метал детектори от мен, който метал детектори съм пробвал в присъствието на собственика им ! До сега 5 бр. Фишер Ф75 и 1 бр. Ф5 на полето, на събори (като същите детектори съм продавал нови и съм ги тествал в магазина ) Решението на споровете е ясно, идвате на събора м. Май, носите си дришерите и тогава пак ще говорим ! Само че до сега практиката е че по форумите много пишете, а на съборите хич ви няма
Сега по темата, ако на човека му се дават повече пари за детектор най-добре е XP Има вариант на DEUS с малка сонда и слушалки за същите пари който струва Ф75
Моля, Ви най-учтиво да направите същият клип с най-новият си МД/ или най-добрият/, може маската да няма дисплей, но хубавото е да има за да видим колко показва на скалата за отчитене цветността на метала. Благодаря , предварително! Сигурен съм , че , Вие сте сериозен производител и ще го докажете на 100%, като направите тестовете и ги побликувате.
На събора ще идваш ли ? Добре е дойдеш за да проумееш някой неща ! Ако си нетърпелив ми дай някакви координати, ако минавам покрай теб ще се отбия за 1-2 ч. , ще копаем и ще снимаме .
На Владо по-рано му казах в един от постовете , където оспами една тема ма един колега с неговите клипчета, когато направи МД изцяло с дисплей тогава да говори! p.s Това за клизмата ми хареса!
Аз също ти казах (показах) много неща в един от предните постове че празни приказки не говоря ! За това как Миладин ти е промил мозъка имам предвид ! Това че не си видял маска с дисплей не значи че няма, нови модели пускам когато пазара го налага, не съм длъжен да се доказвам на някой си ivanasen, който е никой, никой не го познава а няма и да го познава . Днес е с ник ivanasen утре с petkandragan, такива незнайни войни винаги е имало и ще има . Нито си бил на повече събори по метал детектинг от мен, нито си държал в ръцете си повече метал детектори от мен, който метал детектори съм пробвал в присъствието на собственика им ! До сега 5 бр. Фишер Ф75 и 1 бр. Ф5 на полето, на събори (като същите детектори съм продавал нови и съм ги тествал в магазина ) Решението на споровете е ясно, идвате на събора м. Май, носите си дришерите и тогава пак ще говорим ! Само че до сега практиката е че по форумите много пишете, а на съборите хич ви няма
Сега по темата, ако на човека му се дават повече пари за детектор най-добре е XP Има вариант на DEUS с малка сонда и слушалки за същите пари който струва Ф75
Що се отнася до съборите, съжалявам , Колега немога да бия 550км. Да похарча сума , ти пари за да се доказвам незнам на кой. Не съм БГ производител и не си правя реклама на на мен си , за да ми вървят продажбите! Направето го близо до сифия -перник и ще дойдем доста , дори и с Енигма /един модел обвит с тайнственост , около производителя /, но доказал се със времето , като един от най-добрите! Да некажа най добрият!/ Поздрави! p.s.Краси жив и здрав да си познаваш ме като много капризен клиент.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Относно това че фишера ще даде черен сигнал под керамика не съм много съгласен мноого зависи от задкормилното устроиство и от много други фактори преди време тествахме с един авер и деуса и принего има опцията под активен камък да нема никои. А колкото до маските преди година две работех с миладинка и маска 2 пита до пита разлики никс .Империо от другия форум екачил клип на технетикс омега под керамика под която маската на дискриминация къса сигнала.Омегата е като ф5.
Някога, ако поумнееш и успееш да събереш пари, то тогава ще се сбъдне мечтата ти да си притежател на Ф-75.
Късмет със събирането на парите !
Баахти,човече,осъзнай са бе.Виждал съм хора,дето теглиха кредит,за да си купят прехваления модел,дето къртел мястото на орудено/тука отварям скоба,да кажа,че малко хора от тука пишештите въобще знаят какво е оруден терен,ОСОБЕНО ти/,та знам какво разочарование изпитаха някои,граничещо с отчаяние,щото се набутаха заради такива фанатични писаници.Историята имаше добър край,защото се намери копувач,ма оттогава някой като ми зафали Фишера,та..... Пък и аз имах едни незадоволителни взаимоотношения с едно Джемини ....
"да кажа,че малко хора от тука пишештите въобще знаят какво е оруден терен,ОСОБЕНО ти"
Виж сега мой човек, планината дето е на 2 км северно от моето село е с вулканичен произход, ако знаеш какво значи това. Фишера там се грундира винаги над 80. По билото на планината е минавал един от античните пътища... Когато имам време, ходя там за да потъркам малко... Когато и ти имаш време, заповядай при мен, да пинем, да хапнем и да потъркаме на билото на планината, пък тогава да видим кой кум, кой сват, кой на булката брат.... Успехи и дано винаги да раотиш на неутрални почви !!!
"да кажа,че малко хора от тука пишештите въобще знаят какво е оруден терен,ОСОБЕНО ти"
Виж сега мой човек, планината дето е на 2 км северно от моето село е с вулканичен произход, ако знаеш какво значи това. Фишера там се грундира винаги над 80. По билото на планината е минавал един от античните пътища... Когато имам време, ходя там за да потъркам малко... Когато и ти имаш време, заповядай при мен, да пинем, да хапнем и да потъркаме на билото на планината, пък тогава да видим кой кум, кой сват, кой на булката брат.... Успехи и дано винаги да раотиш на неутрални почви !!!
Малко си ми далече,иначе с най голямо удоволствие.И все пак те приканвам,следващия път като отидеш там направи си няколко теста с машинката.Сигурен съм,че после ще има какво да споделиш.Ще си позволя и един съвет да ти дам-на такива обекти копай всички дълбоки сигнали-сигурен съм,че веднага можеш да познаеш кой е такъв-а след това ще обсъдим резултатите Аз за това се кефя на новото ми гаретче,щото с ауто тунето освен черно-цвят веднага разбирам-малко -голямо,плитко-дълбоко.Затова и на такива терени се получава парадокса,че истинска дискриминация имат само пулсаците начело с джпх.
На времето една Миладинова гадулка с отваряща се стрелка ме изненадваше с различното си поведение на трудни и лесни почви.Но си спомням за нея с носталгия тя ми правеше тия въздушни тестове 40 и 50 сантима на 23мм монета.Но имах иневероятни постижения в по леки и средни почви учих и номерата с години а сега с тия процесори и телевизори не ми казваите че за месец два ще схванете ф75 с 20 излизания по за 2или3 часа излет
"Аз за това се кефя на новото ми гаретче,щото с ауто тунето освен черно-цвят веднага разбирам-малко -голямо,плитко-дълбоко.Затова и на такива терени се получава парадокса,че истинска дискриминация имат само пулсаците начело с джпх."
Аз когато отида на чист терен /гори и ливади, дето няма явни следи от човешка дейност.../ ВИНАГИ КОПАМ ВСИЧКИ СИГНАЛИ. А за големината на обекта, познавам я с вградения пинпоинт, пък дълбочината фишера я показва винаги на дисплея в секцията DEPHT. Пък запитай притежателите на GPX серията дали всичко що показва че е цвят, всъщност е...Щото това съм го виждал при мен на върха на планината. Даже на едната подкова до пътната колона съм написал: ИЗВАДЕНА С GPX 4500... Чао засега !
P.S. За дълбоките сигнали на GPX процентите за истинност на сигнала /черен, цвят/ са горе-доле 50%. Всъщност предполагам че за всички машини на дълбоки сигнали е така...Или е цвят или е черно. Средно положение няма. Късмет !
bobo солите също бъркат дискрима но здраве да е, относно гаретчето кои модел е че бех лапнал по него.
AT gold-грундира към всички почви,но отида ли на мокрия морски пясък-край,само бръмчи ,ма тва си го пише в упътването,де,та затова казвам,че скалата не отчита солите.Преди имах гарет гти 2500,той си имаше специална програма за мокър пясък-солтелиминейшън...,затва си правя такива заключения,а не щот съм спец по солите А за орудените терени-пулсовите са по добри,щото вадят и по някое дълбоко желязо,ама вадят и цвят,а другите -...те си мислят,че на обекта има само железа И още нещо-при пулсаците наистина е важно "задантенното устройство"
bobo солите също бъркат дискрима но здраве да е, относно гаретчето кои модел е че бех лапнал по него.
AT gold-грундира към всички почви,но отида ли на мокрия морски пясък-край,само бръмчи ,ма тва си го пише в упътването,де,та затова казвам,че скалата не отчита солите.Преди имах гарет гти 2500,той си имаше специална програма за мокър пясък-солтелиминейшън...,затва си правя такива заключения,а не щот съм спец по солите А за орудените терени-пулсовите са по добри,щото вадят и по някое дълбоко желязо,ама вадят и цвят,а другите -...те си мислят,че на обекта има само железа И още нещо-при пулсаците наистина е важно "задантенното устройство"
За последните две -три изречения!