Заглавие: Въпроси отностно Миладинка 2 в 1 Пон Мар 08, 2010 6:49 pm
Здравейте наскоро си купих Миладинка 2 в 1 но не мога да я настроя някой ще напише ли инструкция как да я настроя. благодаря предварително.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Въпроси отностно Миладинка 2 в 1 Чет Мар 11, 2010 6:52 pm
Dok7oRa написа:
Така като гледам тук няма разбирачи само семкаджии пфффффффф...
Не се ли сети да се обърнеш към производителя ? А ? Друг път като си купуваш металдетектор гледай да има инструкция за работа, гаранционна карта, фактура ....
Dok7oRa Новобранец
Заглавие: Re: Въпроси отностно Миладинка 2 в 1 Пет Мар 12, 2010 7:10 pm
Виж сега като не разбираш си гледаи там твоита работа не питам теб ако не виждаш аз не сам го купил от Миладин пак с таз фактура можеш да си обършиш гъза
imperatora_85 Легионер
Заглавие: ето Вто Дек 27, 2011 11:25 am
миладинката несе нуждае от настроика даваш си левия ботон междо 4 и 5 а десния го правиш докато се 4уе едно пукане савсем леко по4ти да несе 4ува и си готов апаратите са уникални ас сам със такъв преди това само си давах парите за боклуци
Виж сега като не разбираш си гледаи там твоита работа не питам теб ако не виждаш аз не сам го купил от Миладин пак с таз фактура можеш да си обършиш гъза
По кротко бе колега прав си е човека няма значение от къде си я взел апарата, ако си бършеш с фактурата гъза нъма да имаш апарат, нямаш ли тоалетна хартия.
каква е разликата между 2в1 и с фиксирания грунд баланс
Разликата е че 2в1 има едно ЦК ключе и един потенциометър повече , ЦК-то включва към веригата за земния баланс веднъж тример потенциометър (за фиксирания земен баланс) или потенциометър за ръчния земен баланс. По този начин са почти всички БГ детектори 2в1 т.е. няма нищо 2в1, а се е чисто 1в1 .
Заглавие: Re: Въпроси отностно Миладинка 2 в 1 Сря Фев 01, 2012 9:16 am
Последната промяна е направена от nasko75 на Пон Май 13, 2013 4:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Kaspicanec Новобранец
Заглавие: Re: Въпроси отностно Миладинка 2 в 1 Пет Фев 03, 2012 5:40 pm
Dok7oRa написа:
Здравейте наскоро си купих Миладинка 2 в 1 но не мога да я настроя някой ще напише ли инструкция как да я настроя. благодаря предварително.
аве хора моля кажете ми няква машинка ве всеки различно ми казва гледам тука май виесте стари кучета най много ми казват за блистол,мохаремка.от монтана имал един владо той правил хубави машинки него ми казват,голден маск3,и миладинка кажете ми от тез кое енай добре исакам даси купя машинака но машинка един път да е моля ви аз блистола трети варант и тоз монтанския ми хареса ама незнам кжете вие
Magikman Консул
Заглавие: Re: Въпроси отностно Миладинка 2 в 1 Пет Фев 03, 2012 11:42 pm
nasko75 написа:
gros написа:
всеоще няамам детекор но се замислам за една миладинка за начинаещ
Миладинката не е само за начинаещи ,и аз така си мислих но ето 15-20 години си работя с него без проблеми железни са само че аз имам праговият Силент на Миладин не съм работил с 2 в 1 но сигурно е по добър
От 13 години съм с машинки на Миладин,имах и прагов Сайлънт,и с две пити(това вече е 2 в 1),и с автоматичен грунд.Автоматичния грунд е най-лесен за работа,но на силно орудено трябва да се намали дискриминацията на 1,даже и на 0,тя пак си дели металите,само се вадят пирони и телове,там няма начин.Най-ми харесваше първата ми,с ръчен грунд-перфектна машина.И ако ползвате слушалки с по-високо съпротивление,ви гарантирам резултати равни на машините от висок клас.
Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Въпроси отностно Миладинка 2 в 1 Съб Фев 04, 2012 6:57 am
Последната промяна е направена от nasko75 на Пон Май 13, 2013 4:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път
imperatora_85 Легионер
Заглавие: Re: Въпроси отностно Миладинка 2 в 1 Съб Фев 04, 2012 10:22 am
виж пич ас сам със миладинка машината е идеална от бургас сам тук е супер ородено намалям на 0 дискриминацията и бачка няма ят но да ти кажа чесно всеки си е свикнал със машината всеки щети каже различна машина докато неси вземеш да имаш практика да я усетиш няма да разбереш но също според мен за начало или миладинка маска или мухаремка маска 1 или 3 мухаремка несам бачкал със нея нямам кои знае какви впечетления имам приятел има но неми остави кои знае какво впечетление ти си избери и когато излезеш няколко пати на излет е хубаво да има някои които да е сащо със машина да ти покаже да и хванеш сигналите пропукванията и сас ходене вечи ще си изградиш навици и хобито пожелавам ти УСПЕХ
виж пич ас сам със миладинка машината е идеална от бургас сам тук е супер ородено намалям на 0 дискриминацията и бачка няма ят но да ти кажа чесно всеки си е свикнал със машината всеки щети каже различна машина докато неси вземеш да имаш практика да я усетиш няма да разбереш но също според мен за начало или миладинка маска или мухаремка маска 1 или 3 мухаремка несам бачкал със нея нямам кои знае какви впечетления имам приятел има но неми остави кои знае какво впечетление ти си избери и когато излезеш няколко пати на излет е хубаво да има някои които да е сащо със машина да ти покаже да и хванеш сигналите пропукванията и сас ходене вечи ще си изградиш навици и хобито пожелавам ти УСПЕХ
трябва си работа с една машинка да и свикнеш минимум 2-3год.машинка +късмет =успех
Някой знаели нещо за нова разработка на Миладин на пролет,щото се носи нещо такова в въздуха маи ще има изненади но ще видим има време Монтанските майстори май се раздвижват или ми е грешна информацията
Их,кат кажете-"нова разработка"-мани,мани!Ти примерно,виждаш ли разлика между миладинката и мохаремката,и каква е тя?
Някой знаели нещо за нова разработка на Миладин на пролет,щото се носи нещо такова в въздуха маи ще има изненади но ще видим има време Монтанските майстори май се раздвижват или ми е грешна информацията
Их,кат кажете-"нова разработка"-мани,мани!Ти примерно,виждаш ли разлика между миладинката и мохаремката,и каква е тя?
Обикновено се изразява в добавянето на още някоя врътка или ключе .
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Въпроси отностно Миладинка 2 в 1 Пон Фев 06, 2012 7:46 am
Последната промяна е направена от nasko75 на Пон Май 13, 2013 4:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Въпроси отностно Миладинка 2 в 1 Пон Фев 06, 2012 7:56 am
Последната промяна е направена от nasko75 на Пон Май 13, 2013 4:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път
разлика има щом имам и двете вземи и поработи малко с МД и ти обикаляи по нивички и горички и тогава ще видиш че има разлика така от компютъра в къщи Не става трябва си и малко ходене
А баче сигурно и Пират ще вземам
Ко знаеш колко километраж имам навъртян,и то не по полянки и нивички.... Тез високи технологии дет ги цитираш са някъде от началото на деветдесетте.Ти тогава знаеше ли що е МД?
Не че няма разлика,ама могат и повече бе Насе Аз поздравявам ГМ и Микрон,защото успяват да надграждат и създават наистина нови машини.Ахмед също се старае,но мисля,че малко "избузва "нещата-трябва му мааалко повече спокойствие От другите нищо ново не съм видял,без да съм експерт,разбира се..