Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Пет Мар 12, 2010 11:35 pm
в голяма грешка си да сравняваш е трак с GPX 4500 или с другите от серията .А и които ти е казал че соверена е глухоням донякаде е прав че пропуска понякога златните монети .но си прав минелаб и всички остана ли .успех по нашия край дано да се срешнем да ти покажа как се справя ЕКСТРИМА и ше пееш друг глас .
мерцедес G Легионер
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Пет Мар 12, 2010 11:35 pm
deadman_ написа:
Да колега много си прав никои не иска да споделя мнение за Соверена но аз се убедих че и колкото да струва си струва парите защтото това е един от наи добрите апарати на фирмата като сложа на парво място "ГП-4500,Е-трака и нареждам Сожерена и всички останали след тях!Работил сам с балгарски машини и сас заводцки!така че разбрах каде е истината вече може и сложни Маинлаб е машината!
Работи си със СОВЕРЕНА и не слушай кой какво ти казва и пишат разни глупости който разбира на тази фирма на МИНЕЛАБ се спира другото е реклама и трикове все пак няма съваршени уреди Работи си с СОВЕРЕНА и си свиркай и си пей
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Пет Мар 12, 2010 11:54 pm
Може и да сме се срештали вече!незнам аз сам доволен от Масхита и мога да сравнчвам с доста по скапи апарати!
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Съб Мар 13, 2010 12:01 am
"мерцедес G"Много си прав колега! Ти с каква машина работиш?
мерцедес G клас Легионер
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Съб Мар 13, 2010 1:46 am
deadman_ написа:
"мерцедес G"Много си прав колега! Ти с каква машина работиш?
Колега работил съм с четири БГ уреда не са лоши но МИНЕЛАБ си е класа както и ФИШАР тия марки си остават едни от най добрите Първият БГ уред ми беше Анжелка после Станимирка на Стоил и Миладинка най новият модел После купих СОВЕРЕН GT втора ръка със две антени ми какво да ти кажа кадето съм минавал с БГ уредите после като минах със СОВЕРЕНА искарах ощте доста монети и то по на 10 и 20см на уродена почва с БГ не съм ги чул или и да съм ги чул ми ги е дал черно пропуснах да кажа че повечето монети бяха горели СОВЕРЕНА го продадох изгодно и сега пак щте купувам СОВЕРЕН но нов да има поне гаранция и фактура Настроиш ли го добре според почвата СОВЕРЕНА си работи перфектно с един приятел извадихме едно турко акче горе долу на 13см говоря на уродена почва в Родопите тогава ощте небях продал Миладинката като я включихме тя просто се чудеше какво става на рудата и неможеше въобщте да се нстрои а на СОВЕРЕНА като му направихме добра настройка на почвата чуваше монетите на рудата та се късаше да бучи макар и на 10 до 15см ама работише перфектно докато другите неможеше да ги пуснеш камоли да ги настроиш да ловят монети Пък нека не чува глухонемият СОВЕРЕН много важна е настройката на този уред много хора немогат да го настроят както трябва и за туй го плуят и казват че е плитак
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Съб Мар 13, 2010 7:43 pm
"мерцедес G клас" Здравеи колега!как си?имам нчколко вапроса кам теб?Днеска излизах да таркам с колегите и ходихме на един баир на ход таркахме!настроивам апарата желязна маска включена,на тречолд, на пинпоинт и банд 2.диск на 0,ноча 0,сенсетивити докрая и леко на праг тречолда!и като трагна да махам ми издава постояно звуци танки но само в една посока или в ляво или в дясно като варна да проверя нама ништо!зашто се получава така?аз бях сас 12.5 инчовата хванах няколко сигнала но ништо особено!е все ощте се уча да бачкам с машината за 3-4 излизаниа немога да свикна ощте!даи ми някакав номер твои да се чуваме да ми помагаш!
мерцедес G клас Легионер
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Съб Мар 13, 2010 9:10 pm
deadman_ написа:
"мерцедес G клас" Здравеи колега!как си?имам нчколко вапроса кам теб?Днеска излизах да таркам с колегите и ходихме на един баир на ход таркахме!настроивам апарата желязна маска включена,на тречолд, на пинпоинт и банд 2.диск на 0,ноча 0,сенсетивити докрая и леко на праг тречолда!и като трагна да махам ми издава постояно звуци танки но само в една посока или в ляво или в дясно като варна да проверя нама ништо!зашто се получава така?аз бях сас 12.5 инчовата хванах няколко сигнала но ништо особено!е все ощте се уча да бачкам с машината за 3-4 излизаниа немога да свикна ощте!даи ми някакав номер твои да се чуваме да ми помагаш!
Колега писах ти на лични получили съобщтението
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Съб Мар 13, 2010 9:44 pm
"мерцедес G клас" Писах ти на личен писхи там!
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Пон Мар 15, 2010 2:01 pm
Хаиде бре хора пишете комнтари! Никои ли непознава тези машини????
BG------------
jorodi Преторий
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Вто Мар 16, 2010 2:21 am
колега, здрасти и аз много сам се запаил за соверена да си купя и тази тема ми беше много полезна. Утре ще ти пиша на скайпа да ми пбесниш някоинеща, от каде си го купи, каква е то4но тази по-голямата антена и т.н.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Вто Мар 16, 2010 6:50 pm
Нямасх проблем пишими ще ти кажа!
BG------------
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Вто Мар 16, 2010 8:35 pm
мерцедес G написа:
deadman_ написа:
Супер е сондата на чисто хваштам сестерциа на 40 санта в земята!
Това е соверен!!!!!!
Колега май никой неиска да сподели повече за СОВЕРЕНА защто ли може би защто е добър и колегите си работят с него и си вадят може би и неискат да пишат врели и некипели глупости от родъ че бил глухоням и нямал дълбочина когато има какво да чува ще го чува че щте се къса много важно че е бил бавен ами данесме тръгнали на състезание я БАВНО АМА СЛАВНООООО
Колеги направих полигон - денар на 20см. върху него пръст и телчета от лозя... Никой от тестваните апарати не чува денара, единственно Тежона го чува - Соверена мълчи все едно няма нищо - да Соверена работи много добре работил съм със него две години и съм вадил много дълбоки сигнали ама като чуе желязо мълчи като ням...
pgd Консул
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Вто Мар 16, 2010 8:59 pm
и на мен колеги които работят със соверена са ми казвали същото при по замърсени с железа обекти затапва цветните сигнали
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Сря Мар 17, 2010 5:35 pm
Печка зависи каде си сложил телчетата!аз сам пробвал с 12.5 инчовата с един аз на около 20 санта дипка забих в едната страна в даното на дипката монетата а вдругата час сложих един радив пирон около 6-8 саната!зарових дупката добре вземах апарата и замахнах парво в посоката да е пирона не го отрази ваобще и си хвана монетата перфектно!и по обратния ред пак хвана монетата и не чу пирона!
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Сря Мар 17, 2010 5:37 pm
Запушва сигнал само ако е желязото варху монетата!
BG------------
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Сря Мар 17, 2010 6:28 pm
deadman_ написа:
Запушва сигнал само ако е желязото варху монетата!
Точно това исках да кажа че Тесорото чува през железата...
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Сря Мар 17, 2010 7:14 pm
Печка ако е по едро желязо и от долу има цжят невярвм да го чуе!!!
BG------------
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Сря Мар 17, 2010 7:53 pm
deadman_ написа:
Печка ако е по едро желязо и от долу има цжят невярвм да го чуе!!!
Ако е по голямо желязото значи е реликва - Тесорото го дава цвят - така че пропуски няма...Тесорото е релик-машина...
silvera84 Новобранец
Заглавие: suveren Сря Мар 17, 2010 11:24 pm
колега верно е това за суверена 4е запу6ва като има железаи то доста аз ли4но сам работил доста време сас суверен добра ма6ина е според терена разтяга се до 40 см на монети по дребните монети забрави за тях да ре4ем за диоболи примерно хи4 го няма сега работя с мускетар доста по далбок е от суверена работи много добре на средно замарсени по4ви на уродени се спава малко но пак работи добре сега има нови антени за двата модела и сме ги пробвали големи са 45/56 см на 4иста по4ва сувверена 4уваа сестерция на траян на 47см а мускетара я 4ува на 58 см и двата детектора не са за подценяване суверена е малко по спокоен на тежки по4ви
www Консул
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Чет Мар 18, 2010 12:28 am
айде почна се пак с дьлбочините....... колега ти отиде в китай с тез дьлбочини бе 58см хората се чудят как да хванат капачка от буркан на 50-60 сm пьк ти систерция-я си вземи една рулетка и погледни за ква дьлбочина става на вьпрос (че така на гледно не става,както ти явно си мерил) ,а как си правиш теста вьздушно ли, ееее,ако е така извинявай... или може би ГРЕША
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Чет Мар 18, 2010 12:39 am
www написа:
айде почна се пак с дьлбочините....... колега ти отиде в китай с тез дьлбочини бе 58см хората се чудят как да хванат капачка от буркан на 50-60 сm пьк ти систерция-я си вземи една рулетка и погледни за ква дьлбочина става на вьпрос (че така на гледно не става,както ти явно си мерил) ,а как си правиш теста вьздушно ли, ееее,ако е така извинявай... или може би ГРЕША
Прав е Джако.
Ако някой се двоуми измежду двата апарата,най много да се обърка.Навсякъде различни мнения се чуват.По принцип е така,стане ли въпрос за фабрични апарати,тези които не знаят за тях нищо само се объркват повече.Едни казват хубав е ,друг не става...
silvera84 Новобранец
Заглавие: МУСКЕТАР Пет Мар 19, 2010 11:48 pm
КОЛЕГА ТОВА СА ДВАТА МОНЕТАРА КОИТО МОГАТ ДА ВАР6АТ РАБОТА СУВЕРЕНА И МУСКЕТАРА ДРУГИ НЯМА ТАКА ДАРАБОТЯТ А ТОВА САС СЕСТЕРЦИЯТА НЕ Е ЛАЖА НЯМА СМИСАЛ ДА СЕ ЛАЖЕ С НОВАТА ГЛАВА И ДВАТА УРЕДА СА ДОСТА ДАЛБОКИ А КОЛКОТО ДО КАПА4КАТА ЗАРОВИЯ НА 60 САНТА ПАК ДА ВИДИМ КАК 6ТЕ Я ПЕРДА6АТ И ДВАТА УРЕДА ПРОСТО МУСКЕТАРА Е ПО ДАЛБОК ОТ СУВЕРЕНА НО КА4ЕСТВОТО КОЕТО ИМА СУВЕРЕНА МУСКЕТАРА ГО НЯМА ЗА СМЕТКА НА ЕДНОТО ДРУГОТО суверена има по тварда дискриминация и работи по спокоино на тежки по4ви а мускетара има по мека дискриминация и е по изострен с мускетарасе копват малко железца но пак е по далбоки4ак
didoneta@abv.bg Легионер
Заглавие: суверен Пет Мар 19, 2010 11:56 pm
колега sitalk тук е интересно от мен запоми едно ТЕЗИ КОИТО ТАБОТЯТ С ТЕЗИ ДВА УРЕДА НА МИНЕЛАБ В ФОРУМА И ИЗОБ6ТО ТЕ ГИ ПЛУЯТ ЗА6ТОТО СА ДОБРИ МОНЕТАРИ И ВАДЯТ МОНЕТИ ЦЕЛТА Е ДА НЕ СЕ РАЗДУХВА И ЗА ТОВА СЕ ГОВОРИ 4Е НЕСТАВАЛИ А ТЕ СА НАИ ДОБРИТЕ
silvera84 Новобранец
Заглавие: СУВ Пет Мар 19, 2010 11:59 pm
колега нета@ не пи6и като мен за6тото колегите 6те си помислят 4е един е с два ника
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Мнениа за Мinelab Sovereign GT Пон Мар 22, 2010 5:45 pm
Благодаря ви колеги за хубавите отзиви много сте прави!аз вече се уверих много нешта иняма да ч дам за ништо на света машината!