Продавам White's prizm 3 mega с 2 сонди , обикновенна и мега(S.E.F).Машината е купена на 8-ми декември от mdetektors.com.Има всички документи и опаковка.Излизъл съм с нея точно 3-4 пъти заради метеорологичните условия.Продавам е защото ще си купувам кола и ми трябват пари.По машината няма и драскотина чисто нова си е.
Цена 450лв с мега сондата 430лв Цена 350лв без мега сондата За контакти с мен skype: motor_maniac_ телефон : 0897086362
Последната промяна е направена от PlovdivTrakiq на Пон Мар 08, 2010 6:54 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Продавам White's prizm 3 mega Вто Фев 23, 2010 8:55 am
В подкрепа на нашия клиент, купувача ще получи и ваучер за 50лв. отстъпка при покупка на сонда или апарат от www.mdetectors.com
Заглавие: Re: Продавам White's prizm 3 mega Вто Мар 02, 2010 5:08 pm
Машината се продава само ако се дойде на место.С куриер не ми се занимава.Възможен бартер за добър Лаптоп.
silver Преторий
Заглавие: Re: Продавам White's prizm 3 mega Сря Мар 03, 2010 11:58 am
машината си я купил от форума от чавдар а не от mdetektor защо и ти я продаваш за толкова кратко време да не би да и има нещо питам защото навивам един приятел да ти купи машината защото цената си я бива и се притеснявам да не е нещо дефектна и после ако я купи да ми се сърди на мен че се е набутал
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Продавам White's prizm 3 mega Сря Мар 03, 2010 11:23 pm
Ще те репортна на кирил да те накаже момче. Преди да направиш исказване прочети правилата на форума,после темата и накрая коментирай. Пише от къде е купена машината ,а не от къде съм е взел аз . Давам я толкова евтино защото е развалена
silver Преторий
Заглавие: Re: Продавам White's prizm 3 mega Сря Мар 03, 2010 11:27 pm
PlovdivTrakiq написа:
Ще те репортна на кирил да те накаже момче. Преди да направиш исказване прочети правилата на форума,после темата и накрая коментирай. Пише от къде е купена машината ,а не от къде съм е взел аз . Давам я толкова евтино защото е развалена
аве момче ай ако обичаш не ми дръж такъв тон а на кой ще кажеш ми е през .... като пускаш обява си пиши подробностите да не стават грешки
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Продавам White's prizm 3 mega Чет Мар 04, 2010 10:31 am
Ти няма да е купиш тая машина не разбра ли? ПРодал съм към 10 машини ,включително минелаб гпх-4500 и досега ме няма в раздел некоректни,та баш за 450 лв да се излагам а?
Предпочитам да не ми отговаряш повече каквото имаше си го казахме!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Продавам White's prizm 3 mega Чет Мар 04, 2010 10:47 am
При интерес за бартер пиши на: sales@mdetectors.com
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Продавам White's prizm 3 mega Пет Мар 05, 2010 9:55 pm
Ето и снимчици на машинката както разбрахте при интерес продава се само на място и по-точно на терен идваш тестваш ако ти хареса зимаш.няма нищо развалено писъл съм по горе само да ме остави нахалника
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Продавам White's prizm 3 mega Пон Мар 08, 2010 6:46 am
Нова и крайна цена 430лв
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Продавам White's prizm 3 mega Пет Мар 19, 2010 10:30 am
възможен е още бартер за лаптоп но само на място става бартера
wave Легионер
Заглавие: Re: Продавам White's prizm 3 mega Пет Мар 19, 2010 9:59 pm
Цитат :
Продавам White's prizm 3 mega с 2 сонди , обикновенна и мега(S.E.F).Машината е купена на 8-ми декември от mdetektors.com.Има всички документи и опаковка.Излизъл съм с нея точно 3-4 пъти заради метеорологичните условия.Продавам е защото ще си купувам кола и ми трябват пари.По машината няма и драскотина чисто нова си е.
Цитат :
Колега motor_maniak разбирам ,че бизнеса ти е да препродаваш металдетектори,но бъди честен в обявите.Не е добре човек да купи машината и впоследствие да разбере ,че не може да я ползва и дори че не може да бъде ремонтирана.Би ли се поставил на мястото на купувача а...
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Продавам White's prizm 3 mega Нед Мар 21, 2010 6:34 pm
колега wave нещо се бъркаш машинаката си работи перфектно писъл съм по горе че е развалена да ме остави тоя нахалник който иска да дойде да си я тества на терен мен това не ма бърка.А и как ще е продавам развалена досега не съм продавал такава машина тук.Който съм му продал развалена машина да пише тук да видим.Продал съм над 7-8 машинки тук включително и от твойте
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Продавам White's prizm 3 mega Съб Мар 27, 2010 10:06 pm
горе
tabella Легионер
Заглавие: Re: Продавам White's prizm 3 mega Вто Апр 13, 2010 12:20 am
машинката продадена ли е,и това ли е крайната цена