Заглавие: Настройки за F75. Пон Фев 22, 2010 5:00 pm
Колеги пускам тази тема да обменим опит за Ф75. Имам го от година и смея да твърдя, че му хванах цаката. Задавайте въпроси и ще се опитам да отговоря.
Гост Гост
Заглавие: Re: Настройки за F75. Вто Мар 02, 2010 11:45 am
rabotih li na obst rejim.udu go nastroivah na zamarseno
Гост Гост
Заглавие: Re: Настройки за F75. Вто Мар 02, 2010 11:46 am
moje li da mi pratih instruksia na balgarski
Гост Гост
Заглавие: Re: Настройки за F75. Вто Мар 02, 2010 12:12 pm
Нямам на български. имам на английски и руски. Гледах една преведена от хидролок, ама не беше цялата. На общ режим се грундира и минаваш после в дискриминация. На замърсено чувствителност не повече от 60, диск 6, 1 тон. Прави чудеса.
Гост Гост
Заглавие: Re: Настройки за F75. Пон Мар 08, 2010 8:34 pm
Тва,че се смущава от влага и висока трева вярно ли е
Гост Гост
Заглавие: Re: Настройки за F75. Пон Мар 08, 2010 8:41 pm
От висока трева не съм забелязал да се влияе. А в дъжд не съм ходил. Но за всеки случай съм намазал със санитарен силикон около кабела, където влиза в антената.
Karbon Новобранец
Заглавие: Re: Настройки за F75. Вто Мар 09, 2010 7:42 pm
[quote="ianmaklaud"]moje li da mi pratih instruksia na balgarski
КОЛЕГА АЗ ИМАМ ИНСТРУКЦИИ НА БЪЛГАРСКИ ЗА F75..АКО ИСКАШ МОЖЕ ДА ТИ ГИ ПРАТЯ
Гост Гост
Заглавие: Re: Настройки за F75. Вто Мар 09, 2010 9:26 pm
ще бъда много благодарен,адрес ли да дам или скайп и какво ще струва
Karbon Новобранец
Заглавие: Re: Настройки за F75. Вто Мар 09, 2010 11:35 pm
Най-добре ще се разберем чрез скайп..прати ми го на e-mail: usa.ioio@abv.bg
joro_76 Легионер
Заглавие: Re: Настройки за F75. Пет Яну 21, 2011 3:26 pm
neroni написа:
Колеги пускам тази тема да обменим опит за Ф75. Имам го от година и смея да твърдя, че му хванах цаката. Задавайте въпроси и ще се опитам да отговоря.
Колега да те питам след 90 на дисплея ръждивите железца ли ти дава фишера? Питам за спокойна почва , за активното е ясно че лъже...
Александър Легионер
Заглавие: Re: Настройки за F75. Вто Мар 01, 2011 11:49 pm
Здр имам един проблем при настройка се чува постоянен звук нещо като микрофония иначе работи добре даже супер и ако е възможно да напишете и други настройки Благодаря предварително
Здр имам един проблем при настройка се чува постоянен звук нещо като микрофония иначе работи добре даже супер и ако е възможно да напишете и други настройки Благодаря предварително
намали чуствитетелноста от SENZITIVE... и би трябвало да се оправи....
Александър Легионер
Заглавие: Re: Настройки за F75. Чет Сеп 01, 2011 9:12 am
CALIGULA написа:
Александър написа:
намали чуствитетелноста от SENZITIVE... и би трябвало да се оправи....
Има и в двете менюта сенс и при дискриминацията и при ал метал, има ли значение ако са в различни стойности, и падали дълбочината при намаляването на сенса?
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Настройки за F75. Чет Сеп 01, 2011 12:19 pm
Да споделя и моите наблюдения относно настройките на Ф75. Смятам, че ако колегата намали не сенса, а превключи на PF или dE режим /защото си мисля че той работи на jE режим.../, тогава нещата ще се оправят с въпросната микрофония. Много вероятно е все пак и сенса ако е висок, да дава същата микрофония. При намален сенс не мисля че дълбочината пада. Поне така пише на няколко места в упътването на машината. Двата сенса в менютата нямат нищо общо. Аз примерно работя на сенс 80 при дискриминация и сенс 95 при алл металс. Все пак машината прави това което сме й казали, а не това което искаме... Наслука и късмет на всички колеги!!!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Настройки за F75. Чет Сеп 01, 2011 12:23 pm
А ако звука е постоянен, дали пък не е вдигнат много прага? THRESHOLD = ? Аз съм на THRESHOLD = 0. Прага трябва да се чува съвсем леко, счреч апарата да бъде "малко нервен"...
CALIGULA Новобранец
Заглавие: Re: Настройки за F75. Чет Сеп 01, 2011 11:58 pm
Има и в двете менюта сенс и при дискриминацията и при ал метал, има ли значение ако са в различни стойности, и падали дълбочината при намаляването на сенса? [/quote]
няма значение на кой от двата режима си.... направи го да бъде около 50-55 няма значение за дълбочината ..запазва се нищо не намаляш.. няма смисъл да се издува уреда...това е грешка....опитай така и виж
никога несъм бил фен на ФИШЕР !!! но даси призная това е невероятна марка !!!! само от 2-3 дена съм собственик на Ф-75 !! сякаш невидима сила направи така че си купих точно този модел!! въпреки огромното ми желание даси купя Спектра V3i !!!! но за моя радост стана така че се сдобих с апарат за който никога несъм предполагал че има качества който много други апарати ги нямат!! а простотата му на работа е такава че едвали следващите 5-6 годни ще бъде произведен подобен такъв! вече се радвам на добри успехи - без дасъм прочел УПЪТВАНЕТО му ХИЛЕДИ БЛАГОДАРНОСТИ за СВЕТЛЬО и неговия съдружник JORО собственици на M-detectors. за това че успяха даме накарат даси купя точно този модел!
Точно за това говоря !!! Който го няма Фишера, той незнае какво губи. Почакай малко, за да му разбереш всичките настройки и тогава драсни едно редче...