значи западните могат да се копират един друг,ама българчетата неможе да прписват от тях?Защо!?! И че се сетих нещо - чорбара знае ли че никой недава и една стинка на България за дето цял свят яде кисело мляко?
Колегата Чорбар де викаш забравя да ти спомене що нема внесени модели на Фишер у БГ през 30-40-те години кат бума на Иманярството у нас започва 20-25г. -вероятно щото тогава Фишер е чувал монета на 5см. във земята -също като аналозите на МД. правещи се в България през 80-те години главно по чешки и руски схеми публикувани във сп.Млад Техник.Отделно е вече кой от кой е копирал -кой какво е подобрил -кой апарат какъв метал обича и т.н. и т.н. .......Както Западняците така и ние бе колега ЦСКА-даже очевидно при ония хора съществува някаква лоялност в бизнеса за разлика от при нас. PS-Япи сал Японците са ни признали плащат си лиценза и дори на всяка кофичка с кисело мляко пишат кой кой е -западните цървуле плащат на Турците за Юьогурта и естествено мое си го праат с нишестета и други боклуци щот онез от Бацилус Булгарикум -абер от понятие си нямат.
всичко е за сметка на нещо друго,а ко не е дискриминацията ще е дълбочината ,а и всеки докато не намери машината която да истиска до дупка и да и свикне ще си мисли търси ама е в грешка
Бг апаратите не са лоши.Най сериозният им проблем е дискриминацията.
тук съм съгласен.дискриминацията им не е на нивото на западните.
Всички апарати имат проблем със дискр. - на общия режим работят дълбоко , като вкючиш /усилиш/ дискр. дълбочината намалява - това важи за всички...Защото дискр. участва в филтрирането на почвата и от там дълбочината пада- особенно на тежки терени...
sitalk Джадай
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Сря Фев 24, 2010 9:39 am
cska написа:
Аз залагам на изпитаната марка-фабричните, хората правят апарати от 40 години и повече, а ганьо вчера разбрал какво е металдетектор и почва да се хвали, че неговия е най - добьр, за колегите от враца,русе ,монтана и др. защо не направихте апарати през 1980година ,защото тогава в ,,ЗА РУЛЬОМ,,имаше схеми само на биенето. То в раздела покупки продажби си личи най- много.Не ми се сьрдете ама сме най- добри в правенето на кисело мляко, цял свят го признава.
Виж какво! Работи си с какъвто апарат искаш и не се обяснявай! Какво ти пука ,че някой в България прави и продава апарати? Яд ли те е? И как искаш например Бандита да направи през 1980г апарат,като той тогава е бил сигурно на 6 год.? Въобще не трябва да правиш такива сравнения- на запад хората са напреднали много отдавна,затова си имат заводи за апарати. Не знам какво копират,но като работен ефект някои от нашите апарати не отстъпват на фабричните.Даже и за някои модели(скъпи) ги издухват от всякъде..... Аз предпочитам максимална дълбочина,отколкото перфектна дискриминация. Гледам цесекар си,а разсъждаваш като говедо(левскар) мама му стара...
aiko Консул
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Сря Фев 24, 2010 11:42 am
Ко питаш мене, левскар, цесекар - все тая. И не мога да разбера, какво толкова се набирате някои хора. Нали затова е форум ... или по-добре е а четеме обявите
Маската на ВЦО,95- процента е безгрешна.Много добър дискриминатор.
com1 Новобранец
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Пон Мар 08, 2010 3:06 pm
Когато се правят сравнения е редно освем ТТДанните да се сравнява и цената на уреда. Българина е научен да иска за 300лева да купи нещо с параметри които другите продават за 2000 . Сравнявайте БГ уред с цена до 500лева с уред от същия ценови клас и тогава да видиме. Които си има пари да си купува каквото иска. Всичко останало е демагогия.
malchika Новобранец
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Пон Мар 08, 2010 4:12 pm
kam kolegata com1,kolega dovolen li si ot tvoq aparat,az imam ne6to podobno ama gledam 4e ima6 pove4e kop4eta za diskriminaciqta
com1 Новобранец
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Пон Мар 08, 2010 5:01 pm
РЕКЛАМА ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НЕ Е ПОЗВОЛЕНА, ТОВА В ТОЗИ ФОРУМ СЕ ПРАВИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.
vasilevs Новобранец
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Пон Мар 08, 2010 5:56 pm
джагера не лоша машина ,даже за тия пари си е много добре направена .за леки и средни почви е добра имал сам и ме изненада приятно особено в гората
malchika Новобранец
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Пон Мар 08, 2010 6:09 pm
извинявам се за латиницата,ама само нея имам на работа,колега даи скаип да пишем ако имаш желание,и все пак си е български апарат защо да не мойе да го коментираме
com1 Новобранец
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Пон Мар 08, 2010 6:29 pm
ПЕШО ОТ МОНТАНА ПАК СЕ НАПАВА ДА РЕКЛАМИРА ... НЕЩАТА СИ
malchika Новобранец
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Пон Мар 08, 2010 7:37 pm
е няма лошо,като гледам доста колеги рекламират своето,така че няма място за сардене
maksim12 Консул
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Нед Май 30, 2010 10:58 pm
ztec написа:
Е учудващо е и как един гарет 250 струва 600 лв. а бг детектора 500лв а гарета не може да му стигне и половината възможности
ари бе медна брадва жадил ли си на 75см дулбо4ина 6 на 9 см а малка монета филип2 медна 1.6 на 27 фолис 22см на 32см мн знаесх ти за гарета работи си с булгарските боклуци
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Пон Май 31, 2010 10:05 am
maksim12 написа:
работи си с булгарските боклуци
Ти ефенди ли си,.... к'во си
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Пон Май 31, 2010 10:31 am
sitalk написа:
cska написа:
Аз залагам на изпитаната марка-фабричните, хората правят апарати от 40 години и повече, а ганьо вчера разбрал какво е металдетектор и почва да се хвали, че неговия е най - добьр, за колегите от враца,русе ,монтана и др. защо не направихте апарати през 1980година ,защото тогава в ,,ЗА РУЛЬОМ,,имаше схеми само на биенето. То в раздела покупки продажби си личи най- много.Не ми се сьрдете ама сме най- добри в правенето на кисело мляко, цял свят го признава.
Виж какво! Работи си с какъвто апарат искаш и не се обяснявай! Какво ти пука ,че някой в България прави и продава апарати? Яд ли те е? И как искаш например Бандита да направи през 1980г апарат,като той тогава е бил сигурно на 6 год.? Въобще не трябва да правиш такива сравнения- на запад хората са напреднали много отдавна,затова си имат заводи за апарати. Не знам какво копират,но като работен ефект някои от нашите апарати не отстъпват на фабричните.Даже и за някои модели(скъпи) ги издухват от всякъде..... Аз предпочитам максимална дълбочина,отколкото перфектна дискриминация. Гледам цесекар си,а разсъждаваш като говедо(левскар) мама му стара...
Кирца направи един под форум за луди хора Левскари и Цесекари
sitalk Джадай
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Пон Май 31, 2010 2:06 pm
Ти ще си първия за този Форум! Къде виждаш някой да води дискусия за Левски ЦСКА? Споменах го в едно изречение,в кръга на шегата. Тук се говори за друго....Или ти четеш само последните изречения от постовете?
adminn Admin
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Пон Май 31, 2010 7:14 pm
Вече е наистина трудно да се говори за БГ апарати по принцип. Има ясна разлика между Голден Маск и Микрон от една страна и всички други от друга. Тези две марки наистина пробиха в чужбина доста здраво. Получаваме имейли от чужбина, в които се твърди, че тези апарати са на световно ниво. Така, че наистина вече е добре да се говори за БГ фабрични и БГ гаражни и БГ направи си сам. Трябва да се знае, че метал детектор без CE сертификат е рисков за закупуване. Такива сертификати имат и Китайските. Най-често гаражните апарати де продават и без фактура, което след време изиграва лоша шега на купувачите. Стотици са горелите с постоянни връщания за правене и доправяне. Без фактура апарата може да бъде конфектуван доста лесно и ако собственика желае да го регистрира /което както стана ясно не е задължително защото нашите апарати не са за теренни проучвания/ един ден също ще има проблем. Така, че има БГ фабрични и БГ гаражни апарати и скоро ще бъдат направени промени в категориите апарати на форума.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
zumbula007 Новобранец
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Пон Май 31, 2010 9:19 pm
Последната промяна е направена от zumbula007 на Сря Юни 30, 2010 5:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Пон Май 31, 2010 9:42 pm
Не знам апарат който да не му пречат капачки,фолио и станиол ... Ама гледам ти имаш в предвид олио Ами не знам.. питай производителите на Микрон и ГМ как работят в олио
zumbula007 Новобранец
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Пон Май 31, 2010 9:48 pm
Последната промяна е направена от zumbula007 на Сря Юни 30, 2010 5:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път
leo 1 Преторий
Заглавие: бг . апарати срещу фабричните известни фирми Пон Май 31, 2010 9:59 pm
колега и фолиото си е цветен сигнал капачките също и ще ти кажа два примера че трябва да се вадят преди 3години хващам сигнал на едно претърсено селище виждам на дисплея на хлт то че ми показва фолио но при два цаса празно търсене го вада и се оказа тънак златен накит и другия всеки бяга от капачки а един колега от сандански решил да ги вади и си тръгнал с две окта драхми , та успех на всички и повече цветни сигнали
zumbula007 Новобранец
Заглавие: Re: БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер Пон Май 31, 2010 10:17 pm
Последната промяна е направена от zumbula007 на Сря Юни 30, 2010 5:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път
БГ.апарати срещу фабрични извесни фирми- тесоро,уайтс,гарет,майнлаб,фишер