Заглавие: Продавам - МИКРОН NRG 100 Пет Фев 05, 2010 1:59 am
ПРОДАВАМ МИКРОН NRG 100 - Перфектен на няколко месеца 400 лв. с голямата батерия http://img689.imageshack.us/gal.php?g=picture010mc.jpg мога да пратя и клип как работи. Mоже и бартер да завъртим с доплащане от моя страна!!!
скайп: joro_di555 или на лични
Последната промяна е направена от jorodi на Чет Апр 08, 2010 11:11 pm; мнението е било променяно общо 7 пъти
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Продавам - МИКРОН NRG 100 Пет Фев 05, 2010 10:40 am
Мен ме интересува, тоя от подобрените ли е ? Дай някакъв клип че и един авер пита.
jorodi Преторий
Заглавие: Re: Продавам - МИКРОН NRG 100 Пет Фев 05, 2010 11:07 am
Golden Mask написа:
Мен ме интересува, тоя от подобрените ли е ? Дай някакъв клип че и един авер пита.
Да от подобрените е.
Покажи клипове да видя колко е подобрен и да го взимам
Клипа няма как да го кача тук защото ми е на компа, мога да го пратя по скайп но на хора които наистина имат интерес, а си мисля, че Вие не сте от тях. Но пак мога да го пратя само ми даите скаип.
Да от подобрените е.
Клипа няма как да го кача тук защото ми е на компа, мога да го пратя по скайп но на хора които наистина имат интерес, а си мисля, че Вие не сте от тях. Но пак мога да го пратя само ми даите скаип.
Пич няма друг в този форум който да е купил повече NRG-та от мен ! Аз си имам NRG и с то с най-новото подобрение, с което става NRG200, детектора е за мой приятел . Качи видеото във VBOX7 или youtube и дай линк, само видеото да не е въздушно тестване, че у въздуха монети няма !
Да от подобрените е.
Пич няма друг в този форум който да е купил повече NRG-та от мен ! Аз си имам NRG и с то с най-новото подобрение, с което става NRG200, детектора е за мой приятел . Качи видеото във VBOX7 или youtube и дай линк, само видеото да не е въздушно тестване, че у въздуха монети няма !
Ем тогава кво се правиш, за кво да ти снимам като знаеш за кво става вапрос ти си напално на ясно. Какво е тва подобрение дето са ти го направили? Моя го подобриха преди месец. Кво е тва подобрение да стане 200 според мене няма кво да е повече. Да не са ти сложили адронен колайдер. Дай една от твойте и да ти дам някой лев и така да ги пробвам имам им мерак много. Чесно да ти кажа искам да я вия. При нас е много уродено и ми е трудно с детекторите особенно от тоя клас, за тия пари, пеят та не мога да ги спра.
Колега да не искам да ти спамя темата и пиша за последно. Като казах че съм купувал много NRG-та не значи че и в момента ги имам, сега имам само едно и то е подобрено до NRG200 ( този модел още не е излязъл на пазара но се очаква скоро ). Детектора работи много добре на орудено, не свири камъни и шлаки, за целта включваш автоматичния режим, а копчето ,,минерализация" слагаш на HIGH и си перкаш в рудата без проблеми. По-добрата сонда за орудено е новата DD27см !
Последната промяна е направена от jorodi на Чет Апр 08, 2010 11:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път
jorodi Преторий
Заглавие: Re: Продавам - МИКРОН NRG 100 Чет Мар 04, 2010 11:26 pm
айде бе хора, почти нов апарат е.
nik Легионер
Заглавие: Re: Продавам - МИКРОН NRG 100 Пет Мар 05, 2010 12:41 am
нещо друго продаваш ли
Гост Гост
Заглавие: Re: Продавам - МИКРОН NRG 100 Пет Мар 05, 2010 9:08 am
Владо,за колко пари ще направиш и моята на нрж200 че да работи на урудено
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Продавам - МИКРОН NRG 100 Пет Мар 05, 2010 12:56 pm
ianmaklaud написа:
Владо,за колко пари ще направиш и моята на нрж200 че да работи на урудено
Не ги правя аз, трябва да го пратиш на Микрон да ти го подобри до NRG200, до колкото знам бара нещо по микропроцесорното управление на дискриминацията и земния баланс ( зарежда нов софтуер, мисля ver.2.45) и уредчето започва да бърка яко. Ако си купиш и новата ДД27см ще заработи още по-добре на руда.