Заглавие: Re: Търся си металдетектор. Чет Фев 04, 2010 9:48 pm
pechkata написа:
Кое те кара да мислиш че Соверена е много добър - добър е за него си има и по добри от него...
Раскажи тогава кой е по добър че все още се колебая между СОВЕРЕНА И ХР
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Търся си металдетектор. Чет Фев 04, 2010 9:56 pm
мерцедес G написа:
pechkata написа:
Кое те кара да мислиш че Соверена е много добър - добър е за него си има и по добри от него...
Соверена е направен повече за реликви /дълбоки сигнали/ - ХП-то е повече за монети и дребни работи...
мерцедес G Легионер
Заглавие: Re: Търся си металдетектор. Чет Фев 04, 2010 10:02 pm
pechkata написа:
мерцедес G написа:
pechkata написа:
Соверена е направен повече за реликви /дълбоки сигнали/ - ХП-то е повече за монети и дребни работи...
Голяма ли е разликата във дълбочината между двата уреда
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Търся си металдетектор. Чет Фев 04, 2010 10:04 pm
мерцедес G написа:
pechkata написа:
мерцедес G написа:
pechkata написа:
За монети не е , за по големи работи да...
www Консул
Заглавие: Re: Търся си металдетектор. Чет Фев 04, 2010 10:12 pm
колегата МЕРЦЕДЕС ти още ли се колебаеш бе човек не гледа ли онези клипчета дето ги пуснах-тестове с различни модели включително -minelab i xp
мерцедес G Легионер
Заглавие: Re: Търся си металдетектор. Чет Фев 04, 2010 10:28 pm
pechkata написа:
мерцедес G написа:
pechkata написа:
мерцедес G написа:
pechkata написа:
Колега питам за СОВЕРЕНА защтото един приятел има соверен и го карах с мен на едно место кадето са минали сигурно десет машини ас лично съм минавал със Миладинка с Анжелка и Гарет и бяха истарвани поне десет монети а момчето с СОВЕРЕНА ги дообра и най интересното е че монетите бяха на четири пръста дълбочина но да потвърдя че бяха горели на огън раскажими защто БГ уредите са ги истървели тия цветни сигнале затова си мисля че МАИЛАБ си е МАИЛАБ няма нищто общто с БГ УРЕДИТЕ
мерцедес G Легионер
Заглавие: Re: Търся си металдетектор. Чет Фев 04, 2010 10:41 pm
www написа:
колегата МЕРЦЕДЕС ти още ли се колебаеш бе човек не гледа ли онези клипчета дето ги пуснах-тестове с различни модели включително -minelab i xp
Колега ти със какъв уред работиш и в какъв район уродено ли е при теб а колкото до клипчетата според мен най много ми хареса МИНЕЛАБ и НЕКСУСА е дълбок но няма да работи на замърено като МИНЕЛАБ сигурно щте се побъркаш да копош с НЕКСУСА ас така мисля
www Консул
Заглавие: Re: Търся си металдетектор. Чет Фев 04, 2010 11:08 pm
за силно оруденото си прав,няма да работят добре бг-но и трябва проба за даден вид детектор-но за тия горелите дето казваш вземи си една гадулка на и да видим дали ще остане нещо след тебе-за апаратите с които си минавал от там са мд-с дискрим. това оказва влияние на този вид горели парички
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://shop.oragie.com/images/prizm3-main.gif&imgrefurl=http://shop.oragie.com/index.php%3FcPath%3D60&usg=__Ao_fC4i6gAUsG1koc3g_LF_Em54=&h=400&w=520&sz=56&hl=bg&start=1&um=1&itbs=1&tbnid=xIgYxP7B4BjDlM:&tbnh=101&tbnw=131&prev=/images%3Fq%3DWhite%2527s%2BPrizm%2BI%26hl%3Dbg%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozillaofficial%26hs%3DE2i%26sa%3DG%26um%3D1 това или Bounty hunter Lone star ?
Колега питам за СОВЕРЕНА защтото един приятел има соверен и го карах с мен на едно место кадето са минали сигурно десет машини ас лично съм минавал със Миладинка с Анжелка и Гарет и бяха истарвани поне десет монети а момчето с СОВЕРЕНА ги дообра и най интересното е че монетите бяха на четири пръста дълбочина но да потвърдя че бяха горели на огън раскажими защто БГ уредите са ги истървели тия цветни сигнале затова си мисля че МАИЛАБ си е МАИЛАБ няма нищто общто с БГ УРЕДИТЕ
Да прав си колега за Майнлаб в зоната на 10-15см. е ненадминат - за монетите мога да каже че ако са горели или са прави в почвата -повечето уреди не ги чуват това не е проблем за Майнлаб - но не забравай че има и по добри от Соверена...