Заглавие: Re: Mаи ви доскуча,...... :) малко разнообразие от мен-4 мин Чет Яну 28, 2010 10:15 am
холивудска чалга - римляни говорят на английски, отврат
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Mаи ви доскуча,...... :) малко разнообразие от мен-4 мин Чет Яну 28, 2010 11:06 am
бушон написа:
холивудска чалга - римляни говорят на английски, отврат
Чалга? Добре,че са Холивуд,иначе кой ще прави такива филми.. Ее,гледай "Страстите Христови" там говорят на латински и еврейски май...
бушон Преторий
Заглавие: Re: Mаи ви доскуча,...... :) малко разнообразие от мен-4 мин Чет Яну 28, 2010 11:54 am
sitalk написа:
Добре,че са Холивуд,иначе кой ще прави такива филми..
Звучи ми познато, преди повече от 20 години съм го чувал в следния вариант: "Добре, че е Партията, иначе кой ще ни води към комунизъма.."
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: Mаи ви доскуча,...... :) малко разнообразие от мен-4 мин Чет Яну 28, 2010 1:10 pm
Спокоинооооо,...не бъркаи нещата,...пуснал нещо да се виджа- строя на легеона в битка,...
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Mаи ви доскуча,...... :) малко разнообразие от мен-4 мин Чет Яну 28, 2010 1:22 pm
бушон написа:
sitalk написа:
Добре,че са Холивуд,иначе кой ще прави такива филми..
Звучи ми познато, преди повече от 20 години съм го чувал в следния вариант: "Добре, че е Партията, иначе кой ще ни води към комунизъма.."
Как ги сравняваш двете неща,много е чудно...
бушон Преторий
Заглавие: Re: Mаи ви доскуча,...... :) малко разнообразие от мен-4 мин Чет Яну 28, 2010 2:12 pm
sitalk написа:
Как ги сравняваш двете неща,много е чудно...
Какво му е чудното? Калъпът е същия. Само пълнежът е различен. Резултатът също е сходен: ширпотреб за масово забавление/заблуда.
Наивните туземци много са се кефили на лъскавите цветни стъкълца, които търговците на роби щедро са им подарявали, преди да ги нанижат на синджира...
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: Mаи ви доскуча,...... :) малко разнообразие от мен-4 мин Чет Яну 28, 2010 2:20 pm
Tо тогава -Гладиатор и Смело сърце са пак холивудска чалга,.......да не ги гледаме ли?
бушон Преторий
Заглавие: Re: Mаи ви доскуча,...... :) малко разнообразие от мен-4 мин Чет Яну 28, 2010 2:31 pm
utus777 написа:
.......да не ги гледаме ли?
Всеки може да гледа каквото му харесва, и да вярва на каквото иска. Само после да не се чудим, що гредата е толкова дебела и все влиза в нашия г.з.
Teres Новобранец
Заглавие: Re: Mаи ви доскуча,...... :) малко разнообразие от мен-4 мин Чет Яну 28, 2010 3:14 pm
Преди време гледах филм за аргонавтите , в който Орфей беше представен като негър , стана ми много неприятно от такова преиначаване на историята .
топи Цезар
Заглавие: Re: Mаи ви доскуча,...... :) малко разнообразие от мен-4 мин Чет Яну 28, 2010 3:23 pm
американска му работа.сега циганите ще обявят че орфеи е ром .то нали се надъхват че са по времето на аспарух тука сега ще имат повод да се изкарат и по от рано тук
bulgari Легионер
Заглавие: Re: Mаи ви доскуча,...... :) малко разнообразие от мен-4 мин Чет Яну 28, 2010 4:45 pm
като стана въпрос за филма Гладиатор критиците реагираха много остро срещу появата на Ръсел Кроу на арената за битка като беше забравил да си свали часовника Сейко.Поле урязаха сцени от филма
Mаи ви доскуча,...... :) малко разнообразие от мен-4 мин