колеги някой тук продаваше един GPS-преди известно време.ровичках доста из форума но не успях да намеря обявата-ако някой случайно попадне на нея -тук вьв форума-или колегата който го продава-ако все още не го е продал да ми пише на лични -предв. благодаря
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Съб Яну 23, 2010 6:50 pm
www написа:
колеги някой тук продаваше един GPS-преди известно време.ровичках доста из форума но не успях да намеря обявата-ако някой случайно попадне на нея -тук вьв форума-или колегата който го продава-ако все още не го е продал да ми пише на лични -предв. благодаря
Garmin GPSmap 60CSx. N:1 e.
severus Новобранец
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Нед Яну 24, 2010 3:12 pm
Да наистина преди време имаше такава обява но явно е много остаряла. Ако някой има подобна "играчка" с вкарани топографски карти карти на ГЕН.ЩАБА 1:50 000 го копувам независимо каква е цената
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Нед Яну 24, 2010 4:29 pm
www Консул
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Нед Яну 24, 2010 4:46 pm
хитро
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Нед Яну 24, 2010 4:54 pm
Това,с картата,- в GPSа,-нестава.
severus Новобранец
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Нед Яну 24, 2010 9:02 pm
djasko написа:
Това,с картата,- в GPSа,-нестава.
Става ама не на тия ръчните щото те са с векторни карти а на ГЕН.ЩАБА са растерни. По-скоро ще стане с ГСМ със опертцйона система и ЖПС приемник
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Нед Яну 24, 2010 9:45 pm
Аз си ги качих на покет РС с ЖПС и работят перфектно.Програмата е ОЗИ ЕКСПЛОЛЕР.Картите на България са към 2,2 гигабайта,затова са ми на две карти едната за южна,а другата за северна българия.Добре е покета да е с по голям екран иначе трудно се разчита картата.
avrelius Легионер
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Пон Яну 25, 2010 7:41 pm
колегиии,за нашто хоби най си става сателитната карта--на google aestrh, но за сажаление иска интернет.но си струва !!!!!!!!!!! HTC най-стават за тва.един такъв продавам- htc polaris с ка4ени всекви навигации и разбира се гугала с който гугал можеш да видиш даже горските пътища и т.н.
zempar Цезар
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Пон Яну 25, 2010 7:48 pm
колко го продаваш , дай малко фото и повече инфо
avrelius Легионер
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Пон Яну 25, 2010 8:03 pm
mi za 250 . s windows mobile 6.1 http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1456 тела нема никви проблеми(ще си купувам hd na htc)
www Консул
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Сря Яну 27, 2010 8:45 pm
http://yfrog.com/6zblackberryj - колеги ей туй чудо го заменям за GPS ako,някой проявява интерес........
Гост Гост
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Чет Яну 28, 2010 5:22 pm
Здравейте,колеги! Четях постовете ви,но уви,бях в бан-панделата за прилично държание и не можех да взема отношение Станал съм рецедивист, много често напоследък взе да ми се случва и ще взема да се обявя за репресиран. Внимавайте какво пишете,че това е прихватливо като грипа.
Аз бях този който предлагаше NOKIA 6630 и GPR Holux 236 с инсталирани топографски карти 1:50 000 на Ген.щаб.Имам и други устройства с картите.На лични немога да ви отговарям защото нямам 20 поста.
Последната промяна е направена от satir на Нед Фев 07, 2010 8:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
www Консул
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Чет Яну 28, 2010 7:49 pm
не се сешам дали ти продаваще GPS-са (САТИР) но се сещам,че обявата беше..... ПРОДАВАМ GPS-GARMIN-еди кой си модел 140лв или заменям -някаква такава беше обявата
Гост Гост
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Чет Яну 28, 2010 7:56 pm
И аз си спомням ,че имаше такава,но на Гармин не можеш да качиш топографските карти.Гармин работи само с карти предназначени за него.Тези карти могат да се качат на смартфони,ПДА,лаптопи,компютри.С една дума, устройства които имат оперативна памет било под уиндос или симбиан.
www Консул
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Чет Яну 28, 2010 8:06 pm
SATIR имам един MEDION-PC WINDOLS MOBILE-SPV E 200-SMART FONE и BLACK BERRY-SMART каква карта сще ми предложиш за някой от тези модели и евентуално цена
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Чет Яну 28, 2010 8:15 pm
Стават и за гармин топографските карти!! http://web.uni-plovdiv.bg/vedrin/ При Гармин и ози може да си направиш всякакви карти само да ти се занимава
gen4o Легионер
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Съб Яну 30, 2010 9:51 am
аз съм със приемник HOLUX и го ползвам на нокия 6600 и на N73 карти си дърпам от някъкв руски сайт на руския генщаб много са подробни и са на квадранти мисля че беше а не обща на България
Гост Гост
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Съб Яну 30, 2010 2:53 pm
аз съм от пазарджик и преди ходех в пловдив да ми ги качват,но сега открих човек в пазарджик срещу 25 лева/два пъти по-евтино/ми качва топографските с ози експлоер,пътните с ай го и метерологична програма за 5 дни напред.при него трябва да са апарата и картата на кято да се качи информацията.за около 2-3 часа го инсталира.
maho_1 Легионер
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Пон Авг 16, 2010 12:10 am
gen4o написа:
аз съм със приемник HOLUX и го ползвам на нокия 6600 и на N73 карти си дърпам от някъкв руски сайт на руския генщаб много са подроби и са на квадранти мисля че беше а не обща на България
Колега може ли да ми обясниш как се качва катра на Nokia N 73,благодаря предварително.
Джони Цезар
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Пон Авг 16, 2010 1:05 am
Аз съм качила топокартите в един дърт ноутбук и като ми трябва точна позиция я качвам в джипиеса, вадейки координатите от топокартите/Ози експлорер/. Обаче има разлика от няколко десетки метра/да речем 30/. Това от какво е, грешно вземам координатите /дължина, ширина/, или картите нарочно имат няква грешка?
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Magikman Консул
Заглавие: Re: GPS-GARMIN Пон Авг 16, 2010 9:22 pm
[quote="satir"]аз съм от пазарджик и преди ходех в пловдив да ми ги качват,но сега открих човек в пазарджик срещу 25 лева/два пъти по-евтино/ми качва топографските с ози експлоер,пътните с ай го и метерологична програма за 5 дни напред.при него трябва да са апарата и картата на кято да се качи информацията.за около 2-3 часа го инсталира.[/quote И аз ще го посетя този човек)
Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.