Здравейте преди седмица си купих Minelab E-TRAK но още не зная да работя както трябва с него.Детекторът е много добър но е и много сложен за настройка ако някои знае нещо за настройките моля да ми пише в форума.
Гост Гост
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Чет Окт 30, 2008 5:55 pm
само не разбрах за какав спам става вапрос?империо
Последната промяна е направена от comander на Вто Ное 04, 2008 10:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път
malko info za E-TRAC http://detektory.hantec.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1990 http://www.lovecpokladu.cz/home/novy-detektor-minelab-e-trac-1588
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Сря Ное 05, 2008 11:40 am
Колега аз съм работил със почти всички Exploreri като тръгнеш от XS - II - SE Последния е със класи над другите два а за този E-trak не мога да кажа нишото щото не съм го виждъл камоли да съм работил но от това което съм чел и като си направя сметка че е новия топ модел след поколението на Explorera трябва да е жесток апарат и си мисля че след като е от това поколение ще е на същия принцип на работа и меню като предходните и ако имаш някйо познат който е работил с такива монетари може да ти помогне пък ако нямаш просто ще ти е нужно малко повече време за ровене из нета и съответно проби на обекта успех
Здравейте преди седмица си купих Minelab E-TRAK но още не зная да работя както трябва с него.Детекторът е много добър но е и много сложен за настройка ако някои знае нещо за настройките моля да ми пише в форума.
Здравей колега, какво стана научили се да работиш с "Е-трака"? Ако си дай информация какво представлява това чудо.Как се държи на терена дискриминация,дълбочина за монета /денар например/.Каквото можеш да споделиш.И най-важното от къде го купи и каква е крайната му цена. Решилсъм да си купя но ми се ще първо колега да сподели впечетления,защото веце ми писна от клипове и писанки.Може да ми пишеш на Л.С. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
Гост Гост
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Ное 17, 2008 8:32 am
:geek:
Последната промяна е направена от satir на Вто Ное 17, 2009 11:28 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
САЙТ 1
На сайта има и други филмчета за по-напреднали в работата с уреда. Не е лошо и да се знае английски, ама ако има проблем - ще помагаме.
На този пък сайт - ДРУГ САЙТ най-отдолу има инструкции за използване, кратък наръчник, както и разни предварително зададени програми за търсене, но предполагам, че това така или иначе си влиза в комплекта, щом е купен отнякъде апарата.
По въпроса за цената и откъде да се купи - открих това:
ТРЕТИ САЙТ
Вижда ми се доста, като се има впредвид, че в Щатите е 1500 долара, но пък не ми е много ясно като примерно ида там и си го купя, и го внеса в България, какво ще ми се случи допълнително финансово.
САЙТ 1
На сайта има и други филмчета за по-напреднали в работата с уреда. Не е лошо и да се знае английски, ама ако има проблем - ще помагаме.
На този пък сайт - ДРУГ САЙТ най-отдолу има инструкции за използване, кратък наръчник, както и разни предварително зададени програми за търсене, но предполагам, че това така или иначе си влиза в комплекта, щом е купен отнякъде апарата.
ТРЕТИ САЙТ
Вижда ми се доста, като се има впредвид, че в Щатите е 1500 долара, но пък не ми е много ясно като примерно ида там и си го купя, и го внеса в България, какво ще ми се случи допълнително финансово.
От щатите не е добре да внасяш защото трябва да му плащаш мито и ДДС, а за главоболията по митниците да не говорим. Аз наскоро си купих Explorer SE Pro от английски сайт и ми излезе 2300лв със доставката и всички такси по трансфера. Получих и хиляда подаръка към него. Четири дена след заявката ми го донесоха на вратата. Има си и гаранция и фактура и всичко необходимо. Хората са учтиви, честни и е удоволствие да пазариш от тях. Етрак излиза около 2800лв от там, а може и по-евтино да се намери.
САЙТ 1
ТРЕТИ САЙТ
От щатите не е добре да внасяш защото трябва да му плащаш мито и ДДС, а за главоболията по митниците да не говорим. Аз наскоро си купих Explorer SE Pro от английски сайт и ми излезе 2300лв със доставката и всички такси по трансфера. Получих и хиляда подаръка към него. Четири дена след заявката ми го донесоха на вратата. Има си и гаранция и фактура и всичко необходимо. Хората са учтиви, честни и е удоволствие да пазариш от тях. Етрак излиза около 2800лв от там, а може и по-евтино да се намери.
Мда, благодаря за предупреждението и насоките към UK, щото аз гледах и питах из близките нам страни-членки, но под 1600 евро нямаше. Но ето - вярно има английски сайтове, дето с доставката (около 70 лева) E-trac се връзва на 2600 лв., а Сафари - 1750 лв., други данъци, мита и такси, като страна от ЕС предполагам не ни греят. Остава да видим таз работа кога ще се случи - сега или след Нова година, трябва да се проучи как световната финансова криза ще се отрази на този пазар и сектор
САЙТ 1
ТРЕТИ САЙТ
Мда, благодаря за предупреждението и насоките към UK, щото аз гледах и питах из близките нам страни-членки, но под 1600 евро нямаше. Но ето - вярно има английски сайтове, дето с доставката (около 70 лева) E-trac се връзва на 2600 лв., а Сафари - 1750 лв., други данъци, мита и такси, като страна от ЕС предполагам не ни греят. Остава да видим таз работа кога ще се случи - сега или след Нова година, трябва да се проучи как световната финансова криза ще се отрази на този пазар и сектор
Предполагам, че по коледа ще има разни промоции и цените ще паднат, така че най-добре поизчакай. Това Сафари не ми се струва добра идея, но ти си знаеш
Е, да - различен клас, ама пък и то сега, дето се вика, изведнъж от "Москвич" на "Мерцедес" Пък нали уж една и съща най-нова технология. Естествено че ще се поослуша човек известно време - такива пари, да не се намират под земята, я
То всичко изглежда супер на картинка, но често е до късмет и малко мислене. Който мрази да мисли като мене и не разчита на късмета - следва девиза на известна марка коли: "Напредък/Предимство/Превъзходство чрез техника".
hatidje Новобранец
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пет Ное 28, 2008 11:16 am
comander написа:
Здравейте,
От долупосочения линк може да си инсталирате предварително приготвените програме за E-TRAC, но за да можете да отворите досиетата, преди това трябва да сте инсталирали програмата E-Trac Xchange, която ви я дават при продажба на детектора.. .А също така ще намерите и малко информация зя продукта. www.depardetektor-bg.com
Гост Гост
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пет Ное 28, 2008 9:48 pm
hatidje написа:
comander написа:
Здравейте,
От долупосочения линк може да си инсталирате предварително приготвените програме за E-TRAC, но за да можете да отворите досиетата, преди това трябва да сте инсталирали програмата E-Trac Xchange, която ви я дават при продажба на детектора.. .А също така ще намерите и малко информация зя продукта. www.depardetektor-bg.com
какви антени имате от промотциата за GPX Minelab?
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Мар 16, 2009 4:32 pm
ЗДРАВЕЙТЕ, нямали кой да каже бивали го E-TRAC
djendaka Консул
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Мар 16, 2009 4:37 pm
slavitoooo написа:
ЗДРАВЕЙТЕ, нямали кой да каже бивали го E-TRAC
Колега то остава и да не го бива като се има на предвид цената му биваго разбира се стига да имаш възможност да си го позволиш до сега с какви монетари си бачкал
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Мар 16, 2009 9:03 pm
рботил съм с бандита ,маската,соверенг гт ,много хубави отзиви чета за тесоро тежон,колебая се междо TEJON и Е-TRAC парите не ме бъркат,смятам че E-TRAC неможе да постигне дълвочината и бързината на TEJONA
sve Новобранец
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Мар 16, 2009 9:13 pm
slavitoooo написа:
рботил съм с бандита ,маската,соверенг гт ,много хубави отзиви чета за тесоро тежон,колебая се междо TEJON и Е-TRAC парите не ме бъркат,смятам че E-TRAC неможе да постигне дълвочината и бързината на TEJONA
Взимай E-TRAC, не му мисли Съмненията ти са грешни
djendaka Консул
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Пон Мар 16, 2009 9:14 pm
slavitoooo написа:
Колега ваобще не трябва да се колебаеш между Тесорото и E-trak просто втория е много по добър аз лично не съм работил с E-trak ама това което съм чувал и чел две мнения няма вярно е че Тесорото е по бърз от Explorerite но само по това ги превъзхожда а за E-trak казват че е с много по бърз процесор по бързо обаботва сигналите и вече този недостатък е преодолян така че не му мисли щом парите не са ти проблем и взимай Minelab E-trak само със закона незнам как ще себориш
deso Преторий
Заглавие: Е Пон Мар 16, 2009 10:05 pm
аз мисля, че двата апарата са много различни и са трудни за сравняване.избереш ли един губиш качествата на другия.най-хубаво да ги имаш и двата.
що невземеш етрака,тъкмо ще разкажеш как върви
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Вто Мар 17, 2009 4:25 pm
Колеги за E-TRAC и TEJONA разбрах но за закона неми стана ясно нов закон имали ? От 2000г. сам член на "АСОЦИАЦИЯ МЕТАЛДЕТЕКТОР БЪЛГАРИЯ" регистрирана в съда претежавам карта на която пише ,че имам право да претежавам металдетектор и да го използвам съгласно устава,снимката ми е отпред,печат подпис всичко !
imperio Цезар
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Вто Мар 17, 2009 4:42 pm
slavitoooo написа:
Колеги за E-TRAC и TEJONA разбрах но за закона неми стана ясно нов закон имали ? От 2000г. сам член на "АСОЦИАЦИЯ МЕТАЛДЕТЕКТОР БЪЛГАРИЯ" регистрирана в съда претежавам карта на която пише ,че имам право да претежавам металдетектор и да го използвам съгласно устава,снимката ми е отпред,печат подпис всичко !
Според закона не важи нито картата, нито какво пише в нея, нито устава, снимката, печата, и подписа . И аз мога да си регна едно сдружение с нестопанска цел, да си напечатам една карта и да хвана комшията като председател да ми се подпише, но това на този етап не значи НИЩО. Сега важи следната ситуация. Да имаш апарат с фактура (гаранция че при регистрацията ще ти я искат за да отсеят по този начин нелегалните гаражни правеняци с които работят повечето иманяри и търсачи, и с което де факто да ги поставят извън закона което можи би е целта на занятието), да си регистрираш апарата, и след като го регистрираш да не припарваш на обект за който държаните органи биха могли да имат и най-малкото съмнение че е паметник на културата. Така аз си мисля.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Вто Мар 17, 2009 5:04 pm
въпреки всичко,не ми се вярва да те сгащат,освен ако не си под разработка или не си толкова нагъл,че да работиш на явни обекти. не ми се много вярва да тръгнат в село мало кърчетарово по 10км земен път,където има една косташка къща и видиш ли евентуално някой търка там и вади костаци за по 40 стинки ... неоправдано е.
djendaka Консул
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Вто Мар 17, 2009 5:14 pm
И аз така мисля с новия закон едва ли нещо ше се промени освен да преберът някоя друга колекция иначе тези които нямат документи за апаратите няма да си ги регистрират и пак ще си търкат ако недай си боже ги изненадат някъде ще им ги вземат въпроса е да не се набиваш на очи да търкаш по явните места иначе на някое затънтено място едва ли ще тръгне да те търси някой пак и да не забравяме че обиколкота на полицаите ще струва време и средства и едва ли ще тръгнат да обикалит из горите и забравените от бога села без да имат някаква данна
denarr Преторий
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Вто Мар 17, 2009 5:29 pm
ако не си на арх. обект и имаш документ ще ти прьднат на хуя нищо не могат да ти вземат .четете внимателно закона
djendaka Консул
Заглавие: Re: Minelab E-TRAK Вто Мар 17, 2009 5:41 pm
и аз това ви казвам не могат чичковците да не си оставят вратички просто ще им умре бизнеса те ако мислеха за културното богатство щяха да приемат закон като в Англия пък сега ще ограничът малко търсачите ще преберът доста апарати и колекции пак е направено в тяхна полза те са облагодетелствените а за нас главоболията с регистрации и службите ама от друга страна си мисля с тоз новия закон може и да има полезни страни като ни забият по горите и затънтените кътчета може пък да вземат да изскачат нови обектчета и хобито да не стане по забавно