тази не е като в саита.а и е с 3 рамки.рамката е много добра стига да може човек да работи с нея.от "пукащите" е.може и коментар върху цената или бартер.тази от саита не я знам.моита е с 4 програми
ааа не.дипломата не я късам в последно време никаде не я ползвам рамката а само да обира прахоляк не става.минавам в леката категория с монетари ще си търсим засега
Колега кажи нещо по подробно за тази рамка То цената в саита на Вълчев е 700лв
За 700 лева вземаш само една рамка 1х1м. А колегата предлага в комплекта още една рамка 2х3м и сонда 50х50 см. И май е с повече програми ,ако е три в едно. Мисля,че излизат около 1300 лв ,ако си ги поръчаш.
Според мен на Вълчев рамките са едни от най-добрите в Бг. А и Вълчев е свестен винаги ще ти помогне ,ако му се обадиш за негов апарат.
Програмите как деистват За всяка рамка или една настроена и другите можеш ти да ги настроиваш
топи Цезар
Заглавие: Re: продавам рамка Чет Яну 21, 2010 6:06 am
1 и 2 са за рамките-1х1 и 2х3 а 3и4 са за 50х50.втора програма е наи дълбока.примерно запаметяваш настроиките на 1х1 рамката на 1 програмя.на 2 запаметяваш за 2х3 рамката и тнт.и четиритяхто програми си ги настроиваш както искаш без да се влияят една от друга
kodokan Консул
Заглавие: Re: продавам рамка Чет Яну 21, 2010 12:00 pm
топи написа:
1 и 2 са за рамките-1х1 и 2х3 а 3и4 са за 50х50.втора програма е наи дълбока.примерно запаметяваш настроиките на 1х1 рамката на 1 програмя.на 2 запаметяваш за 2х3 рамката и тнт.и четиритяхто програми си ги настроиваш както искаш без да се влияят една от друга
С 50х50 си имаш един приличен ПИ детектор, стига да си го настроиш правилно и да му свикнеш.