Заглавие: Мнението на братушките за Milenab X-Terra Чет Яну 14, 2010 3:47 pm
No Coment
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Мнението на братушките за Milenab X-Terra Чет Яну 14, 2010 4:04 pm
Колега този клип показва единствено че простотията ходи по хората.Тъй като аз имам Minelab X-Terra70 от доста време и също съм от Пловдив то мога да те уверя че за тези пари които струва този уред чисто нов имам пред вид разбира се не се сещам за друг който да го бие на какъвто и да е терен.Ако ти си видял друг по-добър в този ценови клас то аз с нетърпение чакам да ни просветиш та и ние да си вземем от него.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Мнението на братушките за Milenab X-Terra Чет Яну 14, 2010 8:49 pm
X-TERA -Коя-
sc Про-Консул
Заглавие: Re: Мнението на братушките за Milenab X-Terra Чет Яну 14, 2010 8:53 pm
koleга STATER даи повече инфо за апаратите X TERRA какви са добрите страни и недостатаци на масината,,,, работи ли на по тежки терени ,коиа антена е наи добриа вариант и с кои мдруг модел на MINELAB би го сравнил...
imperio Цезар
Заглавие: Re: Мнението на братушките за Milenab X-Terra Чет Яну 14, 2010 9:03 pm
Първите модели на X-terra 70 стандартно са оборудвани с концентрична сонда. С тая сонда апарата по принцип няма кой знае каква дълбочина. На теория би трябвало да работи добре на замърсено и да има добро центриране което на практика не е точно така (поне според мен де). Новите X-terra 705 са по-добри. Повечето дилъри го доставят с ДД сонда на 7,5 килохерца. В режим проспектинг хващат много дълбоко, но така се губи част от информацията за това което е под земята. Ако има хора които са работили повечко с тия машни нека споделят.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
bordolez Новобранец
Заглавие: Re: Мнението на братушките за Milenab X-Terra Пон Фев 01, 2010 1:31 am
imperio написа:
Първите модели на X-terra 70 стандартно са оборудвани с концентрична сонда. С тая сонда апарата по принцип няма кой знае каква дълбочина. На теория би трябвало да работи добре на замърсено и да има добро центриране което на практика не е точно така (поне според мен де). Новите X-terra 705 са по-добри. Повечето дилъри го доставят с ДД сонда на 7,5 килохерца. В режим проспектинг хващат много дълбоко, но така се губи част от информацията за това което е под земята. Ако има хора които са работили повечко с тия машни нека споделят.
kazvam se Pavel, sajalqvam 4e ne pi6a na bg kolegi. kajete mi ot kade da si zakupa X terra 305, 505 ili 705 nai evtino.Vijdam 4e v ishop sa po 780, 980 i 1180 lv.Ima li nakade ot kadeto da gi vzema po evtino.
Гост Гост
Заглавие: Re: Мнението на братушките за Milenab X-Terra Пет Апр 30, 2010 6:29 pm