И със неговия си говорител(на Тежона) без слушалки сигналите се чуват перфектно.Само на границата на засичане слушалките си казват думата,но това за обработваеми земи не важи много.Всичк си е до слух.
така е когато взех TEJON -на пьрвото ми излизане бе на място което сам го обирал с EXPLORER -а и за няколко дена искарах доста цветни сигнали , факт е 4е апарата е далбок но задалжително сас слушалки
Очаквайте скоро паралелен тест на тежон с бг машина!Бг машината ще бие!!!
такае само че по пропуснати монети.
imperio Цезар
Заглавие: Re: Мнения за Tesoro Вто Яну 12, 2010 12:15 am
sony147 написа:
Очаквайте скоро паралелен тест на тежон с бг машина!Бг машината ще бие!!!
Давай. И аз имам машина която бие всичко на "тестове". БГ машина, специална "тестова". Това Нексуси, ПИ апарати, купешки Майнелаби, и всякакви БГ машинки като Енигми, Маски, Микрони.. това здравец да бере пред нея...ама става само за "тестове". За дирене не става.Ако твоята не се оправя да ти продам моята за 2000 лева? Ще имаш най-дълбокия монетар в света.
Като гледам тва тествачите няма да се свършат... все има някой дето му е най-голям
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
aiko Консул
Заглавие: Re: Мнения за Tesoro Вто Яну 12, 2010 11:50 am
Лоша дискриминация, трудно грундиране, голяма консумация на енергия, много се смущава. Много БГ машинки на тест за дълбочина могат да покажат сантиметър или повече по-добър резултат не само от Тежон, но и от повечето западни апарати. Това дали ги прави ли ги по-добри? Съмнявам се. Ако беше така бай Георги Нексуса да е фалирал и Майнелаб, и ХР, и Гарет, и всички други фирми произвеждащи металдетектори. Та за Тесоро Тежон. Не съм чул някой да си е купил и да е почнал да се оплаква че комшията с правеняка му вади монетите. Може да има някои кусури но като цяло това е един отличен апарат.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Много си е добре я си слагам слушалки да не вия из гората като влък Аза теста с бг от майтап не разбирате ли?
quell Легионер
Заглавие: Re: Мнения за Tesoro Сря Яну 13, 2010 7:43 am
Скромното ми мнение от малкия опит, който имам с Кортеса е че апарата е добър. Има добра дискриминация и с него се работи лесно. Като цяло съм доволен.. макар все още да не съм го ползвал сериозно и на различни почви. Когато пробвам на различни места ще мога и повече да кажа....