Тази вечер по НОВА ТВ ще дават филма "Гладиатор".Гледл съм го няколко пъти,но пак ще го гледам.Баси филма!! А музиката към него? Можеш да се разтопиш...А края му? Всеки закоравял може да се разчувства.. гледайте го...
Последната промяна е направена от sitalk на Чет Сеп 02, 2010 1:47 am; мнението е било променяно общо 1 път
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Кино Нед Дек 20, 2009 7:59 pm
За това ли става дума колега ?<br><br>
zempar Цезар
Заглавие: Re: Кино Нед Дек 20, 2009 8:28 pm
si_talk написа:
Тази вечер по НОВА ТВ ще дават филма "Гладиатор".Гледл съм го няколко пъти,но пак ще го гледам.Баси филма!! А музиката към него? Можеш да се разтопиш...А края му? Всеки закоравял може да се разчувства.. гледайте го...
аз като пия 2 ракии и са размеквам и на комиците , а сега съм на 3тата ракия
Български металотърсачи
kodokan Консул
Заглавие: Re: Кино Нед Дек 20, 2009 8:34 pm
si_talk написа:
- Гладиатор ,Спартак ,Троя,Александър ,300 - вече и не знам колко пъти съм ги гледал ...
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Кино Нед Дек 20, 2009 9:26 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:36 pm; мнението е било променяно общо 1 път
zempar Цезар
Заглавие: Re: Кино Нед Дек 20, 2009 9:47 pm
навремето когато излезе филма в рецензиите за филма пишеше , че само дрехите на героите се доближават до действителноста , хубав фирм , но по-ми харесва РИМ на НВО , където и дрехите са автентични (произведени по едновремешна технология) а и героите не са литературна измислица а действително съществуващи личности http://www.hbo.com/rome/ ако не го е гледал някой , да го гледа , доволен ще остане
Български металотърсачи
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Кино Нед Дек 20, 2009 10:14 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:36 pm; мнението е било променяно общо 1 път
zempar Цезар
Заглавие: Re: Кино Нед Дек 20, 2009 10:31 pm
дано , обаче нищо такова не пише у сайта на НВО , а филма наистина е страхотен има от всички жанрове в него
Български металотърсачи
vasilevs Новобранец
Заглавие: Re: Кино Нед Дек 20, 2009 10:59 pm
НАЙ ДОБРИЯ ФИЛМ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Кино Нед Дек 20, 2009 11:03 pm
kodokan написа:
si_talk написа:
- Гладиатор ,Спартак ,Троя,Александър ,300 - вече и не знам колко пъти съм ги гледал ...
Включи и "Атила,вожда на хуните","Империя","Хан Аспарух","Време разделно","Златния век","Кап.Петко войвода"....и др.
тато Легионер
Заглавие: Re: Кино Пон Дек 21, 2009 9:12 am
И не слагайте изобщо триста в класацийте,гледам колега беше споменал и него!Много слаб филм по зле и от Хари потър.
бушон Преторий
Заглавие: Re: Кино Пон Дек 21, 2009 9:16 am
si_talk написа:
....и др.
... "Опълченците на Шипка", "Пътят към София", "Турски гамбит", ...
... "17 мига от пролетта", "На всеки километър", "Четиримата танкисти и кучето", "Залог по-голям от живота", ....
kodokan Консул
Заглавие: Re: Кино Пон Дек 21, 2009 10:16 am
тато написа:
И не слагайте изобщо триста в класацийте,гледам колега беше споменал и него!Много слаб филм по зле и от Хари потър.
Да 300 е най слаб от всички, фима е сниман изцяло в студио, но все пак смятам,че има какво да се види и от него.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Кино Пон Дек 21, 2009 11:58 am
Филма "300" е страхотен!
топи Цезар
Заглавие: Re: Кино Пон Дек 21, 2009 12:16 pm
от както чета този форум вчера с други очи гледах на "ГЛАДИАТОР"
bulpan Легионер
Заглавие: Re: Кино Пон Дек 21, 2009 12:29 pm
si_talk написа:
Те такова нещо изпуска ли се.над 6-7 пъти съм го гледал и пак ми е интересен
тато Легионер
Заглавие: Re: Кино Пон Дек 21, 2009 1:31 pm
si_talk написа:
Филма "300" е страхотен!
Да бе 300 е страхотен,ако гледаш детски филми да.Нищо реалистично не знам в студио ли на луната ли е сниман но е по зле от изпипаните рисувани класики на дисни.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Кино Пон Дек 21, 2009 2:44 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Кино Пон Дек 21, 2009 2:58 pm
Спрели са ги за малко време -според Историята която естествено е Митологизирана -а знаем че американците понеже са бедни откъм История си падат по Митологията.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Кино Пон Дек 21, 2009 3:46 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:40 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
бушон Преторий
Заглавие: Re: Кино Пон Дек 21, 2009 4:16 pm
stan960 написа:
...а знаем че американците понеже са бедни откъм История си падат по Митологията.
Тези, които сега се наричат американци, подменят цинично историята с разни фишеци, специално адаптирани (където, например, Орфей е НЕГЪР ха-ха-ха...) към агресивната им варварска същност. Нека не забравяме, че за автентичната американска история днес не се знае почти нищо, защото техните предшественици - авантюристи, каторжници и всякаква друга сган, са унищожили местната култура при нахлуването си в Новия свят (а не правят ли те същото и сега, например в Ирак?). Изобщо, съвременната англо-саксонска цивилизация започва своето съществуване и материално издигане в резултат на един от най-големите грабежи на всички времена: http://vizantia.info/docs/page299_0.htm
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Кино Пон Дек 21, 2009 4:30 pm
Аристотел е учил своите малки ученици Александър(бъдещия Велики),Птоломей,Неарх и Хефестион на всичко.Той им е разказал историята за Битката при Термопилите.Това е проход,който 300 храбри спартанци са опазили от хиляди перси,предвождани от Ксеркс.Персите са минали,чрез предателство.Дали е мит или реалност,Холивуд действа.Направил е филм,който някак си е по-различен по сюжет от другите.Внесъл е режисьора малко фантастика..Някък е по различен филма...и за това е и някак си интересен.И вие веднага скачате..Сигурен съм,че режисьора може да го направи по стил подобен на Троя или Гладиатор..той е решил човека да е нещо различно...Нещо смесено с митология,фантастика,драма,реалност и...успял човека... филма "300"
kodokan Консул
Заглавие: Re: Кино Пон Дек 21, 2009 5:35 pm
si_talk написа:
Аристотел е учил своите малки ученици Александър(бъдещия Велики),Птоломей,Неарх и Хефестион на всичко.Той им е разказал историята за Битката при Термопилите.Това е проход,който 300 храбри спартанци са опазили от хиляди перси,предвождани от Ксеркс.Персите са минали,чрез предателство.Дали е мит или реалност,Холивуд действа.Направил е филм,който някак си е по-различен по сюжет от другите.Внесъл е режисьора малко фантастика..Някък е по различен филма...и за това е и някак си интересен.И вие веднага скачате..Сигурен съм,че режисьора може да го направи по стил подобен на Троя или Гладиатор..той е решил човека да е нещо различно...Нещо смесено с митология,фантастика,драма,реалност и...успял човека... филма "300"
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Кино Пон Дек 21, 2009 6:55 pm
Eee не се стягай де -Японеца го поясни по горе -всъщност 300 са били Спартанците който са били нещо като авангарда или ядрото на всички защитаващи прохода.А че Американците интерпретират неправилно фактите във историческите филми си е техен минус -за това как са направили филма вече си е режисьорско виждането -в крайна сметка има филми за деца има и за възрастни.