Заглавие: Инструкция за употреба на Minelab explorer 2 Вто Окт 14, 2008 3:27 pm
Колеги някой знае ли от къде може да се намери инструкция, мануал, упътване или нещо от този род за работа с апарат Minelab explorer 2 на български език.
imperio Цезар
Заглавие: Re: Инструкция за употреба на Minelab explorer 2 Вто Окт 14, 2008 3:51 pm
Имам на руски, ако ти върши работа кажи. Имам някъде и книга "тайните на Екплорер" или нещо от този род, но не помня къде съм я забутал.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
bai venco Новобранец
Заглавие: Re: Инструкция за употреба на Minelab explorer 2 Чет Окт 16, 2008 10:40 am
Чак от книга няма нужда. Ако инструкцията е на хартия, сигурно ще е дълга, тъй че не се занимавай. Ако е на компютър ще съм благодарен ако я постнеш, изпратиш или нещо такова. Поздрави и пожелания за голямо гърне /цял кюп/.
bai venco Новобранец
Заглавие: Re: Инструкция за употреба на Minelab explorer 2 Пет Окт 17, 2008 11:50 am
deultum Цезар
Заглавие: Re: Инструкция за употреба на Minelab explorer 2 Сря Окт 22, 2008 8:26 pm
може ли някой да публикува реални дълбочини за монети на explorer 2 ?
Гост Гост
Заглавие: Re: Инструкция за употреба на Minelab explorer 2 Сря Окт 22, 2008 9:57 pm
за нашиа краи ли?
deultum Цезар
Заглавие: Re: Инструкция за употреба на Minelab explorer 2 Сря Окт 22, 2008 10:54 pm
ами по принцип в нормална почва ,и в нашия край
sve Новобранец
Заглавие: Re: Инструкция за употреба на Minelab explorer 2 Нед Окт 26, 2008 10:05 pm
imperio написа:
Имам на руски, ако ти върши работа кажи. Имам някъде и книга "тайните на Екплорер" или нещо от този род, но не помня къде съм я забутал.
imperio, можеш ли да качиш някъде тази книжка? Предварително благодаря
imperio Цезар
Заглавие: Re: Инструкция за употреба на Minelab explorer 2 Пон Окт 27, 2008 12:36 am
Май беше доста голяма като размер. Ще я потърся че не помня къде съм я забутал, и ще видя как може да се качи някъде.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
sve Новобранец
Заглавие: Re: Инструкция за употреба на Minelab explorer 2 Пон Окт 27, 2008 11:49 pm
imperio написа:
Май беше доста голяма като размер. Ще я потърся че не помня къде съм я забутал, и ще видя как може да се качи някъде.
ОК ще чакам.
imperio Цезар
Заглавие: Re: Инструкция за употреба на Minelab explorer 2 Сря Окт 29, 2008 1:02 am
hunata Новобранец
Заглавие: Re: Инструкция за употреба на Minelab explorer 2 Сря Окт 29, 2008 2:51 am
А ко не е Имрерио в този саит, няма кой да ви просветли
imperio Цезар
Заглавие: Re: Инструкция за употреба на Minelab explorer 2 Сря Окт 29, 2008 10:16 am
Линковете ги даде Rossi в една от първите теми в този форум.
sve Новобранец
Заглавие: Re: Инструкция за употреба на Minelab explorer 2 Сря Окт 29, 2008 11:42 pm
imperio написа:
Линковете ги даде Rossi в една от първите теми в този форум.