ооооо аз като излизам се оглеждам за такива подвижни пържолки само леко с лопатата да не повредите черепа и бивните - ако има и задължително да занесете проба за трихинелоза
Това си е питомно прасенце, има ги много такива из горите. Дивите обикновено ни усещат отдалеч и бягат, шанса да ги срещнеш случайно е много малък. Лятото изненадах един огромен глиган, задрямал в едни гъсти храсталаци. Бях се доближил до него на около два метра без да го видя. Извадих късмет, че се стресна и хукна да бяга, че ако беше налетял отгоре ми кой знае сега къде щях да съм Майтапите се, но сигурно не сте ги срещали на живо. Дивите са много опасни като са ядосани или раздразнени. Ако има ловджии тук сигурно знаят:
NERON Цезар
Заглавие: Re: Колеги внимавайте в гората. Вто Дек 08, 2009 12:07 am
много хубави бивни има николайчо ти ли го приспа
топи Цезар
Заглавие: Re: Колеги внимавайте в гората. Вто Дек 08, 2009 6:22 am
гледаите да не ви срешне това http://pics.livejournal.com/prom1/pic/000zdqa0/ че трябва да ходите в гората с това http://thegunman-bg.com/forum/files/oe_oeoe_100.jpg .
това пък е овца стръвница http://files.myopera.com/Mathilda/albums/45035/Punk%20sheep.jpg
hristo_ivanov_1982 Новобранец
Заглавие: Re: Колеги внимавайте в гората. Пет Дек 11, 2009 2:14 pm
te po princip bqgat ako vdigate pove4e 6um nosete si piratki
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Колеги внимавайте в гората. Пет Дек 11, 2009 2:30 pm
hristo_ivanov_1982 написа:
te po princip bqgat ako vdigate pove4e 6um nosete si piratki
Идват празници,внимаваяте колеги с алкохола и препиването, че в гората видяхте къкво може да ви срешне,но като дойдат Мамашките те така ще бъдат покрай вас.
Идват празници,внимаваяте колеги с алкохола и препиването, че в гората видяхте къкво може да ви срешне,но като дойдат Мамашките те така ще бъдат покрай вас.
Кириле , че тия мамаши са по страшни и от мечки бре !!!!!!
Кириле , че тия мамаши са по страшни и от мечки бре !!!!!!
Чакай , чакай това във гората ли го има ??? Отивам там.....
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път
MITKO_85 Новобранец
Заглавие: Re: Колеги внимавайте в гората. Чет Дек 24, 2009 12:07 am
Според мен в гората си е най-спокоино.Търкаш си на чист въздух,птички пеят около тебе...пък ако има и сигнали все едно съм в рая
бушон Преторий
Заглавие: Re: Колеги внимавайте в гората. Чет Дек 24, 2009 12:16 am
MITKO_85 написа:
...пък ако има и сигнали все едно съм в рая
А сигналите има ли значение какви са? Щото по нашия край има хубави гори, които са пълни със сигнали - патрони от Първата световна, на стотина патрона може да се закачи и някоя румънска монета или копче от униформа.
dunhill Легионер
Заглавие: Re: Колеги внимавайте в гората. Чет Дек 24, 2009 12:30 am
Пожелавам през следващата година всеки да намери това в гората
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Колеги внимавайте в гората. Чет Дек 24, 2009 12:44 am
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път
dunhill Легионер
Заглавие: Re: Колеги внимавайте в гората. Чет Дек 24, 2009 12:46 am
Малиии много е лош..... може пък и на женска да му мирише