Заглавие: Re: Описват в 7 регистъра културно-историческото ни наследство Сря Ное 25, 2009 5:26 pm
почти нищо не разбрах , стана ми ясно че ако се отмъкне нещо от музея няма как да докажат че е било там , та в тоя смисъл значи няма липса и тоя чобанов е идеалния политик , как може толкова време да говори и нищо да не казва нека който изслуша файла да даде мнение , може пък аз да съм тъп и да не разбирам
Български металотърсачи
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Описват в 7 регистъра културно-историческото ни наследство Сря Ное 25, 2009 6:34 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 9:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път
zempar Цезар
Заглавие: Re: Описват в 7 регистъра културно-историческото ни наследство Сря Ное 25, 2009 7:00 pm
долу-горе и аз така го разбрах , който каквото има да взема , да взема че ше затваряме сергиятя
Български металотърсачи
comander Цезар
Заглавие: Re: Описват в 7 регистъра културно-историческото ни наследство Сря Ное 25, 2009 7:06 pm
какво да взимат,то само копия останаха по музеите.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Описват в 7 регистъра културно-историческото ни наследство Сря Ное 25, 2009 8:20 pm
zempar написа:
долу-горе и аз така го разбрах , който каквото има да взема , да взема че ше затваряме сергиятя
И аз съм на същото мнение"дрън, дрън та пляс"
carlav Легионер
Заглавие: Re: Описват в 7 регистъра културно-историческото ни наследство Сря Ное 25, 2009 8:54 pm
Хе ,сетиха се кога да описват нац.ист.наследство в музеите.Та нали Кирил на Учредяването на ФЕДЕРАЦИЯТА,каза:"Лично съм виждал шефове на Музеи,да продават БГ Антики чрез Аукциони в Чужбина"-Никой ли журналист,или Ченге не го чу??
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Описват в 7 регистъра културно-историческото ни наследство Чет Ное 26, 2009 5:36 pm
Е ка да го чуят -7 канала за износ на Антики - всичките със протекций стигащи до върховете на управлението в БГ - Кви журналя -Кви Полисмени -Кви Пет лева - Знаете я оная За кокошката и за милионите..................
gaqco64 Легионер
Заглавие: Re: Описват в 7 регистъра културно-историческото ни наследство Чет Ное 26, 2009 9:43 pm
stan960 написа:
Е ка да го чуят -7 канала за износ на Антики - всичките със протекций стигащи до върховете на управлението в БГ - Кви журналя -Кви Полисмени -Кви Пет лева - Знаете я оная За кокошката и за милионите..................
Целта Станчо е да се затрият всички до сегашни канали и да остане само един.На теб поне ти е ясно за какво става реч.
Галин Кавалски gsm +359884667353
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: Описват в 7 регистъра културно-историческото ни наследство Чет Ное 26, 2009 10:39 pm
stan960 написа:
то вав сичките мозеи са се намардали такива мошен ници дет само крадат.
Описват в 7 регистъра културно-историческото ни наследство