то тая кратуна е паднала в моя вилает bre kaun и е била обкована с сребарце та ако случайно ми попадне първо ще я изчигаркам ахьььььььь
Ни съм къун, ъми съм мокър. Пък ти, кът искаръш никифорувътъ крътунъ, в никуй случъй ни йъ чигъркъй, чи шъ йъ испортиш! Дръш йъ цялъ, гърцити уйъ шъ ти цилувът, дъ им йъ прудъдеш цялъ.
то тая кратуна е паднала в моя вилает bre kaun и е била обкована с сребарце та ако случайно ми попадне първо ще я изчигаркам ахьььььььь
Ни съм къун, ъми съм мокър. Пък ти, кът искаръш никифорувътъ крътунъ, в никуй случъй ни йъ чигъркъй, чи шъ йъ испортиш! Дръш йъ цялъ, гърцити уйъ шъ ти цилувът, дъ им йъ прудъдеш цялъ.
а ве пишете на бг какво пишете на китаики пет минути не мога да го разчета това
кат га изкарамммммм няма га продаваммммм ша си пийвам ракиика от неяяяяяяя qqqqqqqqqq
жааааааа бъди как няма да бадиииииии макар че ко дойдат граколяци га купят жа га изчигаркам
Ни бре, ни гу чигъркъй, ъми гу нъпуни с узо, енд сетне гу давъй нъ гръцити, дъ удрйът пу идин гълток, срешту гулямъ таксъ. Дъ знайш кви мънгизи шъ изкъртиш...
бушон Преторий
Заглавие: Re: Душата в рая! Вто Ное 17, 2009 12:15 am
За момент си представих, ако сега някой иностранен юзер се опитва да вдене смисъла на беседата посредством он-лайн преводач, как ли мига на парцали...
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Душата в рая! Вто Ное 17, 2009 12:19 am
Наскоро имах ситуация за бързо реагиране. Като видиш синия буркан ти идва 10% адреналин. Като разбереш,че за теб идват още 30%. Останалото идва с бягането. На два пъти ми се е случвало тялото да пада ,но краката да продължават да бягат ,като самолет когато излита нещо такова ахахахах.
бушон Преторий
Заглавие: Re: Душата в рая! Вто Ное 17, 2009 12:32 am
PlovdivTrakiq написа:
Наскоро имах ситуация за бързо реагиране. Като видиш синия буркан ти идва 10% адреналин. Като разбереш,че за теб идват още 30%. Останалото идва с бягането. На два пъти ми се е случвало тялото да пада ,но краката да продължават да бягат ,като самолет когато излита нещо такова ахахахах.
Хайде стига бе, да не си стрелял по президента Кенеди?
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Душата в рая! Вто Ное 17, 2009 12:37 am
Той изглежда свестен човек,защо да го стрелям?
бушон Преторий
Заглавие: Re: Душата в рая! Вто Ное 17, 2009 12:50 am
PlovdivTrakiq написа:
Стига бе, той е мъртъв още от 1963г., как може да изглежда свестен???
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Душата в рая! Вто Ное 17, 2009 12:58 am
Хахах то верно отдела е за хумор ,но не и черен.
Гост Гост
Заглавие: Re: Душата в рая! Вто Ное 17, 2009 1:04 am
бушон написа:
PlovdivTrakiq написа:
Стига бе, той е мъртъв още от 1963г., как може да изглежда свестен???
Mi svesten si beshe choveka .. pone na okulqra na snaipera mi kat go gledah v poslednite mu minuti .. ..eh kvi godini bqha samo ... i sled 18 godini se rodih ..
Гост Гост
Заглавие: Re: Душата в рая! Вто Ное 17, 2009 1:07 am
бушон написа:
За момент си представих, ако сега някой иностранен юзер се опитва да вдене смисъла на беседата посредством он-лайн преводач, как ли мига на парцали...
ey tva se poluchi .. (rofl)
"Our dear, we chigarkay gu, ami gu napuni with ouzo, then End gu na davay Greeks, The udryat P idin galtok, sreshtu gulyama taksa. Te knew кви mangizi shi pulled off ..."
бушон Преторий
Заглавие: Re: Душата в рая! Вто Ное 17, 2009 1:15 am
Стигъ, чи шъ съ нъпикайъ....
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Душата в рая! Вто Ное 17, 2009 8:31 am
Нашенска му рабута- ората почнаа работната седмица -наще почнаа попивателната...........
Последната промяна е направена от stan960 на Вто Ное 17, 2009 6:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
а ве молети се залдапа дрън дрън че пляс там сичко братле е опожарявано . там като почнеш Гърция , ранен рим късен рим византия дори и някои друга къшта турция има ама това за епидемията малко ме счмнява
Не става въпрос за самото кале до с. Абрит, там всичко е ясно. Аз говоря за едно каменисто поле, което е далече от Абрит, и няма абсолютно никакви следи от обитаване, но на времето там излизаха купища фибули и др аксесуари за дрехи, накити, бижутерия и не много монети. И всичко това точно от времето на голямото разрушаване на града при нашествията през IV в.
колега не каза каде е това мяста да потъркам и аз малко там ? аз може и да го знам ама да не се сештам !
а ве молети се залдапа дрън дрън че пляс там сичко братле е опожарявано . там като почнеш Гърция , ранен рим късен рим византия дори и някои друга къшта турция има ама това за епидемията малко ме счмнява
Не става въпрос за самото кале до с. Абрит, там всичко е ясно. Аз говоря за едно каменисто поле, което е далече от Абрит, и няма абсолютно никакви следи от обитаване, но на времето там излизаха купища фибули и др аксесуари за дрехи, накити, бижутерия и не много монети. И всичко това точно от времето на голямото разрушаване на града при нашествията през IV в.
колега не каза каде е това мяста да потъркам и аз малко там ? аз може и да го знам ама да не се сештам !
и ти ли си мокър бре добре сте северняците по ауреуси се разхождате с по пални джоби се прибирате нее кат при нас да дирим на никифора кратуната
и ти ли си мокър бре добре сте северняците по ауреуси се разхождате с по пални джоби се прибирате нее кат при нас да дирим на никифора кратуната
хехехе да ве ауреуси аз не съм виждал такава пара тука ги няма колега ауреусите за съжаление
Да да, даже не ги събираме всичките, че много тежат, ами само по-редките. Другите ги хвърламе обратно в нивата, за мая, да се развъждат. Затуй имаме много.