колеги някой може ли да обясни защо,тази сонда не става само за xlt,а за всички други модели работи---Супер сондата на S.E.F. за металотърсачите White's: 45см.Х38см. - дълбочина като на рамка. DFX DFX300 M6 MXT MXT300
www Консул
Заглавие: Re: сонда за xlt Пон Ное 16, 2009 11:11 am
колега колко му е дьлбочината,че е като на рамка,дай някакьв пример понеже,ако си пробвал дьлбочината с желязо е нормално да го засича по на далбоко;то при всички машини желязото се засича по-дьлбоко от цвета
kodokan Консул
Заглавие: Re: сонда за xlt Пон Ное 16, 2009 3:18 pm
индиана джоунс написа:
колеги някой може ли да обясни защо,тази сонда не става само за xlt,а за всички други модели работи---Супер сондата на S.E.F. за металотърсачите White's: 45см.Х38см. - дълбочина като на рамка. DFX DFX300 M6 MXT MXT300
Сондите на хлт-то са съвместими с тези на 5900/6000 DiPro,Eagle. Следващите модели вече са със др.стандарт сонди. И с тия S.E.F. сонди не се заблуждавай,че ще стане рамка. Рамките са PI. И аз имам една чисто нова за Ace150/250 и не става за по тежки почви, на орудено си е е...ло мамата,въобще не може да се работи.
Гост Гост
Заглавие: Re: сонда за xlt Пон Ное 16, 2009 4:31 pm
kodokan написа:
индиана джоунс написа:
Сондите на хлт-то са съвместими с тези на 5900/6000 DiPro,Eagle. Следващите модели вече са със др.стандарт сонди. И с тия S.E.F. сонди не се заблуждавай,че ще стане рамка. Рамките са PI. И аз имам една чисто нова за Ace150/250 и не става за по тежки почви, на орудено си е е...ло мамата,въобще не може да се работи.
Какво имаш в предвид с "въобще не може да се работи" .. не можеш да центроваш сигнала? не можеш да различиш близко разположени черни и цветни близко разположени 2 или повече черни ти ги дава като 1000% цвят ..
или нещо друго .. че ми е любопитно за тези сонди конкретно
kodokan Консул
Заглавие: Re: сонда за xlt Пон Ное 16, 2009 4:40 pm
PHOENIX написа:
kodokan написа:
индиана джоунс написа:
Какво имаш в предвид с "въобще не може да се работи" .. не можеш да центроваш сигнала? не можеш да различиш близко разположени черни и цветни близко разположени 2 или повече черни ти ги дава като 1000% цвят ..
или нещо друго .. че ми е любопитно за тези сонди конкретно
Пищи като побъркан апарата.Въобще не може да се настрои с грунда. Говоря за тежки почви.На лек терен си работи добре. Но са доста прехвалени.Чак пък на рамка да става или на по висок клас апарат ....За АЧЕ-то говоря. Такова същото нещо ми се е случвало с ГТА 2500 с голямата сонда до една река и не ставаше и не ставаше ,сложих му малката сонда и апарата се стабилизира.
Гост Гост
Заглавие: Re: сонда за xlt Пон Ное 16, 2009 4:49 pm
хмм, интересно ..абе то ацето си е добре направено ама много орязано .. ако имаше възможност за ръчен земен баланс друга машина щеше да стане... Е и цената му друга щеше да е ама ..както и да е ....
kodokan Консул
Заглавие: Re: сонда за xlt Пон Ное 16, 2009 4:54 pm
PHOENIX написа:
хмм, интересно ..абе то ацето си е добре направено ама много орязано .. ако имаше възможност за ръчен земен баланс друга машина щеше да стане... Е и цената му друга щеше да е ама ..както и да е ....
Да колега,правилно ме разбра проблемът е в автоматичния му баланс. Иначе на леки почви се държи много добре
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: сонда за xlt Пет Дек 04, 2009 10:33 pm
Някои да е пробвал 11" сонда за ХЛТ от този саит? http://www.coilbg.hit.bg/index.html
индиана джоунс Легионер
Заглавие: Re: сонда за xlt Пет Дек 04, 2009 11:04 pm
нищо не става от тях ,искат 100лв и апарата за да ти направят,обвснявам им честота, ток оня пак спори за апарата да е в него .
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: сонда за xlt Съб Дек 05, 2009 6:39 am
Благодаря колега за информацията!
aiko Консул
Заглавие: Re: сонда за xlt Съб Дек 05, 2009 1:44 pm
индиана джоунс написа:
нищо не става от тях ,искат 100лв и апарата за да ти направят,обвснявам им честота, ток оня пак спори за апарата да е в него .
Колега хич не си прав. Който е правил антени, знае колко капризна работа е и е напълно нормално да ти иска апарата човека, ако иска да ти свърши качествена работа. Какво като си му казал честотата? Точно честотата на работа на апарата няма как да му помогне да ти направи антена, ма хич даже. Индуктивостта на намотките и съпротивлението каза ли им? Каза ли им каква е буксата и на кой пин, коя намотка е вързана. Да не говорим че в антените има вградени и пасивни елементи вързани понякога. Изобщо, не всичко де фърчи се яде дето се вика ...
тато Легионер
Заглавие: Re: сонда за xlt Съб Дек 05, 2009 1:47 pm
NERON Цезар
Заглавие: Re: сонда за xlt Съб Дек 05, 2009 4:19 pm
колегата , aiko e много прав направата на хубави сонди е изкуство в което не всеки е просветен по добре да ти вземе апарата и да ти направи хубава сонда отколкото да ти даде някаква недооправена и после пак да отваряме нови теми и да псуваме майсторите
vasko_87 Легионер
Заглавие: Re: сонда за xlt Чет Яну 14, 2010 12:41 pm
та колеги какво стана със сондата защтото и аз ис търся по добра за хлт-то ако можете да помогнете на мен и на колегата индиана джонс щте е добре а и си търся котия за батериите искам резервна моя е преработен и искам нова котия