Заглавие: Re: А тъкмо мислех да го продавам XLT-to:) Пет Ное 13, 2009 4:51 pm
Пак иманяри ей пак иманяри!!!Къв иманяр може да си с тая близалка монетара ей мамка му и прасе!!!
NERON Цезар
Заглавие: Re: А тъкмо мислех да го продавам XLT-to:) Пет Ное 13, 2009 4:56 pm
трябва да се промени мисленето на хората защото е факт че има търсачи и ТЪРСАЧИ
deultum Цезар
Заглавие: Re: А тъкмо мислех да го продавам XLT-to:) Пет Ное 13, 2009 5:07 pm
NERON написа:
Просто хората не искат да разберат , че ние не сме колекционери ,а търсачи. Това което намерим ,ние ще го дадем на някой .Държавата решава на кой да е ...за нас е най-добре да остане в БГ ,но естествено ако си плати държавата за това . И да не ме упрекват ГОСПОДАТА археолози,уважавам знанията им по археология ,но не тача тактиката им.Който археолог има нещо против мнението ми ,нека си отговори сам на въпроса : Ако жена му не му дава,няма ли да отиде при комшийката ,така че мойте уважения,но интереса клати феса. Много пъти казах и пак ще повторя , на никого нищо даром не давам(освен ако ,аз не реша).Това е начина да останат тук всички ценности намерени на НЕ археологически обекти.Ако не , да ми оптговорят на въпроса :кой ще спаси древните вещи от горите или от обработваемите ниви Кой аджеба(дет се казва на чист Български)
NERON Цезар
Заглавие: Re: А тъкмо мислех да го продавам XLT-to:) Пет Ное 13, 2009 5:09 pm
deultum написа:
NERON написа:
Просто хората не искат да разберат , че ние не сме колекционери ,а търсачи. Това което намерим ,ние ще го дадем на някой .Държавата решава на кой да е ...за нас е най-добре да остане в БГ ,но естествено ако си плати държавата за това . И да не ме упрекват ГОСПОДАТА археолози,уважавам знанията им по археология ,но не тача тактиката им.Който археолог има нещо против мнението ми ,нека си отговори сам на въпроса : Ако жена му не му дава,няма ли да отиде при комшийката ,така че мойте уважения,но интереса клати феса. Много пъти казах и пак ще повторя , на никого нищо даром не давам(освен ако ,аз не реша).Това е начина да останат тук всички ценности намерени на НЕ археологически обекти.Ако не , да ми оптговорят на въпроса :кой ще спаси древните вещи от горите или от обработваемите ниви Кой аджеба(дет се казва на чист Български)
deultum Цезар
Заглавие: Re: А тъкмо мислех да го продавам XLT-to:) Нед Ное 15, 2009 8:05 pm
вижте мненията по същата тема в форума на White's Electronics
Заглавие: Re: А тъкмо мислех да го продавам XLT-to:) Нед Ное 15, 2009 8:45 pm
ot statiqta написа:
Цяло лято районът бе охраняван заради разкопки на археолога Спас Машов, който не попадна на такива ценни открития
poznaite kak ne e nameril nishto...
zempar Цезар
Заглавие: Re: А тъкмо мислех да го продавам XLT-to:) Нед Ное 15, 2009 8:55 pm
PHOENIX написа:
ot statiqta написа:
Цяло лято районът бе охраняван заради разкопки на археолога Спас Машов, който не попадна на такива ценни открития
poznaite kak ne e nameril nishto...
нали те били обучени а ние неграмотни , тахната ма........ца как така ние по нивите вадим а те на арх....обект не вадят , че то близо до акъла ве , проверете му мазето на вилта която е на името на братовчед му
Български металотърсачи
kodokan Консул
Заглавие: Re: А тъкмо мислех да го продавам XLT-to:) Пон Ное 16, 2009 9:11 am
deultum написа:
Гордея се ,че го притежавам , ей големи смешници са тез изруди .
Браво колега Деултум - доколкото разбрах Американците са бесни- Което значи че и ние трябва да сме такива докато извоюваме реалните си права както във всяка една Демократична д-ва.
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: А тъкмо мислех да го продавам XLT-to:) Пон Ное 16, 2009 9:58 am
Това ХЛТ с каква сонда е? Прилича ми на 4х6 инча.
deultum Цезар
Заглавие: Re: А тъкмо мислех да го продавам XLT-to:) Пон Ное 16, 2009 9:55 pm
stan960 написа:
deultum написа:
вижте мненията по същата тема в форума на White's Electronics
Браво колега Деултум - доколкото разбрах Американците са бесни- Което значи че и ние трябва да сме такива докато извоюваме реалните си права както във всяка една Демократична д-ва.
Бесни са и има защо , то нащо тук не е държава това е тъпотия ,и докато само мрънкаме в форума нищо няма да се промени .
zempar Цезар
Заглавие: Re: А тъкмо мислех да го продавам XLT-to:) Пон Ное 16, 2009 10:01 pm
НА ОРУЖИЕЕ БРАТЯЯЯ щот съм елементарен това е моето предложение освен мрънкането ти какво предлагаш
Български металотърсачи
deultum Цезар
Заглавие: Re: А тъкмо мислех да го продавам XLT-to:) Пон Ное 16, 2009 10:19 pm
с оръжие няма да стане работата ами трябва хубав адвокат който да е наясно с нашите позиции и искания и да ги защитава .да се направи еднин хубав закон за търсача .как да копае ,къде да копае ,задължително да пита ако ще търси в частна собственост, ако случайно попадне на древна монета как да я извади и предаде на музея без да я повреди подчертавам (СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ) , иначе дгд . щото по тяхната логика ,ако търся на плажа и намеря 1 лев трябва да ида да им го дам щото видиш ли не е мой и аз го крада от държавата щом го намирам и щом е под земята (пясъка).Нещо не мога да разбера тоз закон .Айде сега да кажем на народа кой каквото намери да го предава на музея ,тез били много хитри бе да им го наблъскам в тиквите зелените......... ай спирам че пак почвам да се надъхвам да са махам от таз държавица .ДАВАЙТЕ ГОСПОДА ДЪРЖАВНИЦИ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГОНИТЕ МЛАДИТЕ ХОРА ОТ БЪЛГАРИЯ ОСТАНЕТЕ ПЕНСИИТЕ ТУКА ДА ИЗМРЕ ПОНЕ ТОЗ НАРОД МРЪСЕН И ПОДЪЛ
zempar Цезар
Заглавие: Re: А тъкмо мислех да го продавам XLT-to:) Пон Ное 16, 2009 10:55 pm
deultum написа:
с оръжие няма да стане работата ами трябва хубав адвокат който да е наясно с нашите позиции и искания и да ги защитава .да се направи еднин хубав закон за търсача .как да копае ,къде да копае ,задължително да пита ако ще търси в частна собственост, ако случайно попадне на древна монета как да я извади и предаде на музея без да я повреди подчертавам (СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ) , иначе дгд . щото по тяхната логика ,ако търся на плажа и намеря 1 лев трябва да ида да им го дам щото видиш ли не е мой и аз го крада от държавата щом го намирам и щом е под земята (пясъка).Нещо не мога да разбера тоз закон .Айде сега да кажем на народа кой каквото намери да го предава на музея ,тез били много хитри бе да им го наблъскам в тиквите зелените......... ай спирам че пак почвам да се надъхвам да са махам от таз държавица .ДАВАЙТЕ ГОСПОДА ДЪРЖАВНИЦИ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГОНИТЕ МЛАДИТЕ ХОРА ОТ БЪЛГАРИЯ ОСТАНЕТЕ ПЕНСИИТЕ ТУКА ДА ИЗМРЕ ПОНЕ ТОЗ НАРОД МРЪСЕН И ПОДЪЛ
съгласен съм с тебе за адвокатчето , пари трябва да съберем , а за ония политици и археолози(власт имащи) искат от нас раята само да бачкаме да произвеждаме блага и да ги трупаме на едно място , ако може по-близо до тях та да не се пресягат много и само да лапат и лапат кога ли ше лапнат нещо друго
Български металотърсачи
zempar Цезар
Заглавие: Re: А тъкмо мислех да го продавам XLT-to:) Пон Ное 16, 2009 11:02 pm
днес наблюдавах как се консервира един арх... обект , бедна ти е фантазиятя , мангалите с ъглошлайфи и електрожени тъпчат и рушат , а оня КЕЛЕШ (археолога) дето много милее за историческите открития никъкъв го няма , щот ръмеше а той е шекерен и щото вече лапна парите и ко да прай там , нямя келепир
Български металотърсачи
бушон Преторий
Заглавие: Re: А тъкмо мислех да го продавам XLT-to:) Пон Ное 16, 2009 11:29 pm
zempar написа:
днес наблюдавах как се консервира един арх... обект , бедна ти е фантазиятя , мангалите с ъглошлайфи и електрожени тъпчат и рушат , а оня КЕЛЕШ (археолога) дето много милее за историческите открития никъкъв го няма , щот ръмеше а той е шекерен и щото вече лапна парите и ко да прай там , нямя келепир
И що не направи едно клипче, да го пуснеш по белия свят, да ги видят всички?