Заглавие: Re: Нова Монета Сря Ное 11, 2009 10:17 pm
хех стига бе консуле
deultum Цезар
Заглавие: Re: Нова Монета Сря Ное 11, 2009 10:18 pm
Хареса ли ти Comander ?
Гост Гост
Заглавие: Re: Нова Монета Сря Ное 11, 2009 10:22 pm
кат гледам маникюра е консолка готина паричка kav nominal 6te e
deultum Цезар
Заглавие: Re: Нова Монета Сря Ное 11, 2009 10:24 pm
не знам заиграх се в нета и ми щукна да направя знака на федерацията на монета . ако някой иска да си поиграе така с някои от снимките си ето го адреса http://photofunia.com
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Нова Монета Сря Ное 11, 2009 10:28 pm
Бързо ги догаждаш Консуле - Май ми са струва че имаш опит у монетосечено или колажа е перфектен.
comander Цезар
Заглавие: Re: Нова Монета Сря Ное 11, 2009 10:28 pm
да, много си се надъхал за федерацията то лошо няма ама и монети по къра свършиха.при нас не е като в северна БГ там по 10 пъти са реголвани обектите и пак пускат,голям расип трепани са много.А тука спокоен живот и пари по къра няма.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Нова Монета Сря Ное 11, 2009 10:32 pm
Командире и при нас са довършиха брато - Освен ако не риголват по още един път та всичко да си дойде на местото.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Нова Монета Сря Ное 11, 2009 10:37 pm
Най ми е кеф да вадя на риголвани места
deultum Цезар
Заглавие: Re: Нова Монета Сря Ное 11, 2009 10:47 pm
Ами надъхал съм се защото ми писна да се ослушвам когато си търкам и някак си самото чувство , че можеш да си търкаш спокойно без никой да ти каже "копче" си е тръпка .Мисля ,че и другите колеги така се чувстват . а доколкото за монетата ,не е лоша идея да пуснем няколко хиляди бройки по случай раждането на федерацията,сигурен съм ,че всеки от нас ще иска по една .
NERON Цезар
Заглавие: Re: Нова Монета Сря Ное 11, 2009 10:55 pm
xaxa браво за колажа идеята за направа на такива монетки е добра , но незнам кои ще ги направи
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Нова Монета Сря Ное 11, 2009 11:01 pm
NERON написа:
xaxa браво за колажа идеята за направа на такива монетки е добра , но незнам кои ще ги направи
Отиваш с БНБ и си правиш.Ако исках и с облика на кучето си можеш да направиш.Е с колекционерска цел разбира се .
NERON Цезар
Заглавие: Re: Нова Монета Сря Ное 11, 2009 11:10 pm
за 500 бройки каква ще е цената знаеш ли ?
Гост Гост
Заглавие: Re: Нова Монета Чет Ное 12, 2009 12:30 pm
Браво за чудесната идея, deultum!
До тук само едно нещо ми убягва от това лого, а именно прието ли е като символ на БНФМ?!