Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 9:12 am
www.garysdetecting.co.uk/ - трети вертикал трети хоризонтал от снимките по долу на страницата.
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 9:16 am
Ясно ,в саита се казва че тежона е една от най-фобрите машини правени някога
bulpan Легионер
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 11:56 am
the_genata написа:
rabotil sam gpx 4000 i sam xva6tal denar na 45cm no ima ujasna diskriminaciq !! daite svoite predlojeniq ima li po dobar .specialno za dalbo4ina me intresuva
объркал си сантиметрите бои
bulpan Легионер
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 11:59 am
slavitoooo написа:
Aemilivs написа:
Много ми звучи несериозно някой като каже "извадих денар на 45 санта" това ,че дупката е била 45 не значи,че на толкова е излезла...да не говорим,че при копаене на сигнала,ако е на определена дълбочина,засечения обект потъва и се движи ...
Виж колега чувал съм само ,че когато се копае гърне със злато трябва да се пази тишина защото златото потъвъло !!! Трябва да се пази тишина и да не се псува !!!!!!!!!!!!
Славчо може ли да се псува на ум ?
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 12:21 pm
pet1r90 написа:
slavitoooo написа:
Aemilivs написа:
Много ми звучи несериозно някой като каже "извадих денар на 45 санта" това ,че дупката е била 45 не значи,че на толкова е излезла...да не говорим,че при копаене на сигнала,ако е на определена дълбочина,засечения обект потъва и се движи ...
Виж колега чувал съм само ,че когато се копае гърне със злато трябва да се пази тишина защото златото потъвъло !!! Трябва да се пази тишина и да не се псува !!!!!!!!!!!!
въпроса ми е - как да разбера че копая гърне с злато ?
E това и аз неможах да разбера !!!!!!!!!!!!
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 12:28 pm
Golden Mask написа:
Имам GPX 4500 чисто нов със 6 търсещи сонди ( две моно и четири DD ) давам 1000 лв на този който ми покаже как се хваща денар на 40 см с него, като може да сложи която си иска сонда .
Deka si brq,da doida da si nzema parite.
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 12:33 pm
zanvan написа:
Golden Mask написа:
Имам GPX 4500 чисто нов със 6 търсещи сонди ( две моно и четири DD ) давам 1000 лв на този който ми покаже как се хваща денар на 40 см с него, като може да сложи която си иска сонда .
GP 3500 V IGRATA LI E
Xubavi ne6ta sam 4uval za 3500.Uvajavan e.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 1:51 pm
slavitoooo написа:
pet1r90 написа:
slavitoooo написа:
Aemilivs написа:
а как ве каза че като се копа е гарне с злато трябва да семълчи от каде да знаем какво копаем или при секи сеигнал трябва да се мълчи ?
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 1:56 pm
pet1r90 написа:
slavitoooo написа:
pet1r90 написа:
slavitoooo написа:
Aemilivs написа:
а как ве каза че като се копа е гарне с злато трябва да семълчи от каде да знаем какво копаем или при секи сеигнал трябва да се мълчи ?
Ама нищо неразбрахте !!!!!!! Колегата дето е изкопал денара на 45см. с ДЖИПИТО сигорно попържал на ум !! Значи засичаго на 35см. после ПОПЪРЖА и той потъва на 45см. сега разбрахте ли ??????
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 2:09 pm
slavitoooo написа:
pet1r90 написа:
slavitoooo написа:
pet1r90 написа:
slavitoooo написа:
Aemilivs написа:
Ама нищо неразбрахте !!!!!!! Колегата дето е изкопал денара на 45см. с ДЖИПИТО сигорно попържал на ум !! Значи засичаго на 35см. после ПОПЪРЖА и той потъва на 45см. сега разбрахте ли ??????
дам аз мисля че схванах - при копането някои път сигнала пада в дупката 3 4 пъти като му падне и е кадеса 45 см - това разбирам аз като потъване
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 2:09 pm
Да точно !!!!!!!!
the_genata Новобранец
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 4:22 pm
Aemilivs написа:
kolega kat xvanax signala s gp-ito probvax s obiknoveniq aparat da go xvana i nqma6e reakciq daje i sled kato svalix edna pedq zemq pak nqma6e reakciq
the_genata Новобранец
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 4:23 pm
djasko написа:
Golden Mask написа:
Deka si brq,da doida da si nzema parite.
kolega prigotvi si parite
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 5:10 pm
S koq antena 6te xvane6 parata Ada6 ?
the_genata Новобранец
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 5:58 pm
djasko написа:
duble d 20'' no mislq 4e 4500 e po plitak ot 4000 za smetka na diskriminaciqta ima i drugo po vazdux ne moje6 da xvane6 monetata tolkova dalboko kolkoto v zemqta za6toto s godinite tq si sazdava ne6to kato magnitno pole okolo neq i signala 6te e mnogo po qsen i ot golqmo zna4enie e po4vata v koqto se raboti
comander Цезар
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 6:57 pm
владо кажи кога ше ходиш при тонито и си вземи денарче по твои избор че да ти пребера кинтите.привет на всички тарсачи.
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 7:14 pm
the_genata написа:
djasko написа:
duble d 20'' no mislq 4e 4500 e po plitak ot 4000 za smetka na diskriminaciqta ima i drugo po vazdux ne moje6 da xvane6 monetata tolkova dalboko kolkoto v zemqta za6toto s godinite tq si sazdava ne6to kato magnitno pole okolo neq i signala 6te e mnogo po qsen i ot golqmo zna4enie e po4vata v koqto se raboti
Vsi4ko,koeto kazva6 e verno.Za dalbo4inata nqma da sporq,za6toto e bezsmisleno.GPX-4000 e otli4en aparat.Samo iskam da popitam za antenata 20"DD na koq firma e ?
Гост Гост
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 7:19 pm
comander написа:
владо кажи кога ше ходиш при тонито и си вземи денарче по твои избор че да ти пребера кинтите.привет на всички тарсачи.
ooooooo neizdarja mai bez nas privet
the_genata Новобранец
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 7:24 pm
djasko написа:
the_genata написа:
djasko написа:
Vsi4ko,koeto kazva6 e verno.Za dalbo4inata nqma da sporq,za6toto e bezsmisleno.GPX-4000 e otli4en aparat.Samo iskam da popitam za antenata 20"DD na koq firma e ?
na minelab e
comander Цезар
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 7:25 pm
неиздаржах да особено като се оформят леки спорове между тарсач и продавач
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 7:30 pm
comander написа:
Командерче ти ли си или някой друг ????? Ако си онова вехто командерче ПРИВЕТ !!! Нали питаше от къде съм ?????????????!!!!!!
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 7:44 pm
the_genata написа:
djasko написа:
the_genata написа:
djasko написа:
na minelab e
Neznaex za tozi razmer.Mislex,4e Minelab Commander stigat do 18".
comander Цезар
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 7:52 pm
slavitoooo написа:
comander написа:
Командерче ти ли си или някой друг ????? Ако си онова вехто командерче ПРИВЕТ !!! Нали питаше от къде съм ?????????????!!!!!!
хе хе, ми ас ли сам несам ли ас .ми щтом няма кои друг да хване бяла пара на 40 трябва аз да сам
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 7:56 pm
comander написа:
slavitoooo написа:
comander написа:
хе хе, ми ас ли сам несам ли ас .ми щтом няма кои друг да хване бяла пара на 40 трябва аз да сам
ПРИВЕТ тогава радвам се ,че се появи !!!! Така ми казаха колегите "намери някой да каже ,че ДЖИПИТО е слаба машина и КОМАНДЕРА ще се появи веднага щом искаш " Някък си сиво стана без теб !!! Пък и ДЖЕНДАКА само чете и бяга !!!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: според вас кой е най-дълбокия монетар Чет Окт 22, 2009 8:00 pm
Ясно и с аватара си намекваш , че има някъква промяна в теб !!!!!!!! Ако не е тайна сподели ????????!!!!!!!!!