Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Съб Ное 21, 2009 11:38 pm
vasko_87 написа:
i ne mislq che e ot znachenie kak pishem ne sum edinstveniq i za imanqrstvoto az iskam sushto da se zanimavam tovaa che do sega ne sum se pozainteresuval mislq che nqma znachenie vajnoto e ce sega sum proqviil interes kum tova i se izvinqvam otnovo che ne pisha na Bulgarski
здравей васко,във нета има доста он-лайн кирилизатори,така че ако искаш да пишеш на Български нищо не те спира.Все пак това е едно от правилата на този форум.
делтум стари приателю, как е има ли радост в живота ?
deultum Цезар
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Нед Ное 22, 2009 12:13 am
радост има да станах татко преди 10 дена . а иначе от тогава не съм излизал ,но сега имам друго злато в къщи и си го гледам и някак си не ми се излиза с апарата , ама утре може и да мръдна
comander Цезар
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Нед Ное 22, 2009 12:18 am
deultum написа:
радост има да станах татко преди 10 дена . а иначе от тогава не съм излизал ,но сега имам друго злато в къщи и си го гледам и някак си не ми се излиза с апарата , ама утре може и да мръдна
Честито от мене,живо и здраво да ти е . това е наи голямата радост в живота.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Нед Ное 22, 2009 4:26 pm
И от мен честито за златцето в къщи ! Тук има един колега дето му се родиха две дъщерички близначки ! Кой беше и пораснаха ли мометата ?
nikito Новобранец
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Нед Ное 22, 2009 4:36 pm
deultum написа:
da sa ti zivi i zdravi i mnogo yspexi vav zivota
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Нед Ное 22, 2009 4:54 pm
И от мен колега мойто второ живот и здраве ще е априлско!!!!
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Чет Мар 18, 2010 11:30 pm
stan960 написа:
С коментари надали ще постигнем нещо.Също така Никой няма да се засили да ни прави Археологически дружества или Клубове.Ма то е нoрмално нъл чакахме Руснаците 500г. та ша ни сбъркат некви Гербери ша ги изчакаме и тех 4г. - па после Умната и ако не знаете Питайте за Кой да гласувате следващият път.
Колега,докато дойде време за гласуване можеш да си сигурен че гласуването ще е отпаднало защото във България ще има /демократична диктатура/. Демокрация един вид за пред света,и гербова диктатура тук във БГ. Както са казали,една овца води стадото,та накадето я опътят.
Почти 7 500 000 сме, равни сме на голям световен град / мегаполис /,само че имаме природни ресурси и страна със най красивата природа съчетана от планини и море.
Как хората във мегаполисите си оправят задълженията а ние не можем да оправим този рай дето го имаме та сме го оставили на хайка от 200-300 измамника които диктуват кой да живее добре във нея?
Не Бойко,ами и Бойковица да дойде си е все тая,кучето си лае кервана си върви.
Десет съдилища като съда във Ловеч да ни признаят,групата от лапащи този бизнес ще ни режат законно,и ще си продават законно.
Каде е всичкото конфискувано културно наследство? Каде са го изложили на показ?За 10 % от това дето са конфискували да докажат каде и в кой музей е изложено, теманета ще им правя. Ама как да кажат че е продадено на вън и са го сменили със ментета.
Ми като толкова дранкат за културно наследство и за изнасянето му?
Нека те да ни покажат каде е конфискуваното от държавните органи: Полиция И Митници?
КЕДЕ Е КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО НА БЪЛГАРИЯ КОЕТО Е КОНФИСКУВАНО ОТ ТЪРГОВЦИТЕ?
КОЛЕГИ,НЕКА ПОТЪРСИМ СМЕТКА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗА ТОВА?
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Чет Мар 25, 2010 1:02 pm
Колеги предаването го намерих от архива на БТВ.Не е ново ,но не и чак толкова старо.Предполагам че не всички са го гледали.Гледайте го и преценявайте сами за всичко което става в България.
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Чет Мар 25, 2010 9:18 pm
slavitoooo написа:
И от мен честито за златцето в къщи ! Тук има един колега дето му се родиха две дъщерички близначки ! Кой беше и пораснаха ли мометата ?
Аз съм таткото на въпросните близначки ! Момите вече са на 6 мес.Наистина по-голямо злато от тях няма
dragon Новобранец
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Чет Мар 25, 2010 10:52 pm
до кирил ако може от някаде да качиш; Вън от рая; които беше днес ,ще много интересно на колегите
vale Легионер
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Пет Мар 26, 2010 10:53 pm
Догепито ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БРАТО НА ТОЗИ СВЯТ НЯМА НИЩО ПО ИСТИНСКО ОТ ДЕЦАТА ВЕРВАЙМИ АЗ ИМАМ ЧЕТИРИ .
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Пет Мар 26, 2010 11:04 pm
dragon написа:
до кирил ако може от някаде да качиш; Вън от рая; които беше днес ,ще много интересно на колегите
Колега още няма как да се качи предаването,но днес гледах повторението.Беше поканен г-н Димитър Иванов който е и колекционер и доста интересни неща каза.Съгласно новия закон нямаш забрана да копуваш антики имаш забрана да ги продаваш.Като цяло предаването беше интересно но предимно за колекционерите.За нас и нашто хоби нищо не се говори.Нападките бяха за каналите на износ на антики от едно време до наши дни.Говори и зам. директорката на Археологическия музей г-жа Ваклинова.Най важното което разбрах че има лобита закона да не се променя,както тук така и има натиск от чужбина.Доста водещи и голями аукциона в чужбина нямат интерес тук да има аукциони с цел да се изнася натам и през тях да се продава.Така че нещата незнам дали скоро ще се оправят в тази държава.
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Нед Апр 04, 2010 11:23 pm
Абе хора-ние трябва да застанем с ясна позиция по въпроса и ако трябва да съдим държавата то да го направим,защото си мисля,че друг вариант няма.Колкото до Бойко и компания то е ясно че след 4 години няма пак да спечели изборите ако изобщо изкара и толкова,ама ние кво правим през това време?После е парадокс 10 години в затвора за търсене по полето а в същото време за истински престъпления от рода на грабеж,измама,побой да ги вкарват за по няколко месеца или най-много година а ние които нищо лошо не правим да цункаме бинбо по картюнка по този начин.
vezir Легионер
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Пон Апр 05, 2010 8:29 pm
Като се сетя пък преди изборите ,тук във форума,как някои колеги ни увещаваха да гласуваме за ГЕРБ,които щели да променят Закона за КН и как всичко щеше да е розово...............
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Пон Апр 05, 2010 9:13 pm
Явно колеги и новия закон за колекциите е измама,нещо взеха да ги събират. А и като гледам за къв период от време му търсят сметка от човека, явно тия от ГЕРБ ще сринат цялата държава и ще разплачат много майки.
Е тук четете и кажете кво мислите?
http://www.marica.bg/show.php?id=24274
borisov Консул
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Пон Апр 05, 2010 9:25 pm
ГЕРБ могат само да арестуват хората и дасе ебават с тях но какво правят по въпроса с кризата замазват очите на народа с арести за да неможе да погледне какво всъщност става с държавата това е цялата им измислена политика
Magikman Консул
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Пон Апр 05, 2010 9:36 pm
Брус Ли си е точно казанджия, малджия,в пълния смисъл на думата.Всякакви методи за вадене на нещо от земята.И не му е първото арестуване.
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Пон Апр 05, 2010 9:47 pm
Magikman написа:
Брус Ли си е точно ............., малджия,в пълния смисъл на думата.Всякакви методи за вадене на нещо от земята.И не му е първото арестуване.
Все тая колега. Някой да го е хванал на къра? Намерено е у тях. По същия начин могат да намерят,на теб,на мен или на някой колега и хоп на кура. Разбираш ли за кое говоря? А това че от 1988 година до сега му търсят цаката? Виждате ли цялата измикярщина на държавната машина която в момента е часна? Така ги редат нещата че само да има от каде да лапнат нещо,спасение няма колеги. Чакаме нов и свестен закон? Явно ще е и частен този закон
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Пон Апр 05, 2010 9:47 pm
Magikman написа:
Брус Ли си е точно ............., малджия,в пълния смисъл на думата.Всякакви методи за вадене на нещо от земята.И не му е първото арестуване.
Пише че е земеделец.......
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Ето малко повече информация за новия закон Вто Апр 06, 2010 2:49 pm
pld-monetarka написа:
Magikman написа:
Все тая колега. Някой да го е хванал на къра? Намерено е у тях. По същия начин могат да намерят,на теб,на мен или на някой колега и хоп на кура. Разбираш ли за кое говоря? А това че от 1988 година до сега му търсят цаката? Виждате ли цялата измикярщина на държавната машина която в момента е часна? Така ги редат нещата че само да има от каде да лапнат нещо,спасение няма колеги. Чакаме нов и свестен закон? Явно ще е и частен този закон
Хаааа здравей колега май започнааа а се святкат някой люде,накъде потъва гемията